Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung Galaxy S22 Ultra: Χωρίς συμβιβασμούς

Samsung Galaxy S22 Ultra: Χωρίς συμβιβασμούς

απο Kostas Gliatiotis

Ζούμε σε μια εποχή, που το Smartphone μας δεν αρκεί να μπορεί να κάνει απλά… πολλά. Είναι ένα εργαλείο που έχουμε καθημερινά μαζί μας, και δικαίως περιμένουμε από αυτό να μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις μας.

Στην επαγγελματική μας ζωή, πρέπει να έχει την οθόνη που θα μας επιτρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας χωρίς περιορισμούς, τις επιδόσεις που θα καλύψουν τις ανάγκες μας και φυσικά τα εργαλεία που θα κάνουν ακόμα πιο εύκολη την καθημερινότητα μας.

Στην προσωπική μας ζωή, θέλουμε το Smartphone μας να μην έχει μια απλή συμβατική κάμερα, αλλά κάμερες που θα βγάζουν πάντα εντυπωσιακές φωτογραφίες αλλά και βίντεο, που θα θυμόμαστε. Θέλουμε όμως να  έχει και τις απαραίτητες δυνατότητες (και… ικανότητες) για να επεξεργαστούμε τις φωτογραφίες και τα βίντεο και να δημιουργήσουμε μόνοι μας το καλύτερο τελικό αποτέλεσμα.

Για τη Samsung, ο συνδυασμός όλων αυτών και ακόμα περισσότερων «ακούει» στο όνομα Galaxy S22 Ultra. Ένα Smartphone σχεδιασμένο να καλύπτει τις πιο απαιτητικές κατηγορίες χρηστών, σε όλους τους τομείς. Με σχεδιασμό που συνδυάζει την απλότητα και την πολυτέλεια, που όλοι μας αγαπήσαμε στην σειρά Galaxy Note. Με «επαγγελματικού» επιπέδου κάμερες, αλλά και οθόνη για να προβάλουμε το περιεχόμενο μας.

Για πρώτη φορά όμως στην σειρά Samsung Galaxy S, το S22 Ultra «φιλοξενεί» στο εσωτερικό του το S Pen, την ιδιαίτερα ικανή γραφίδα της Samsung. Με ακόμα πιο βελτιωμένη απόκριση 2.8ms με την βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης, για μια εμπειρία που θυμίζει πραγματικά την αίσθηση του να γράφεις σε … χαρτί.

Με τη δυνατότητα γρήγορης σημείωσης αμέσως μόλις το βγάλουμε από το Galaxy S22 Ultra για να καταγράψουμε άμεσα αυτό που θέλουμε, και την εφαρμογή Samsung Notes με ακόμα περισσότερες δυνατότητες και επιλογές.

Η φωτογραφία και το βίντεο όμως, είναι κάτι που ένα Smartphone πρέπει να προσφέρει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο σε όλες τις συνθήκες. Για τη Samsung, το Nightography είναι αυτό που προσφέρει στο Galaxy S22 Ultra τη δυνατότητα να βγάζει τις καλύτερες δυνατές φωτογραφίες ακόμα και σε χαμηλότερα επίπεδα φωτισμού.

Για τους πιο «επαγγελματίες» η εφαρμογή Expert RAW δίνει τη δυνατότητα να αποθηκευτούν σε κάθε αρχείο, όλες οι πληροφορίες από την κάθε κάμερα του Galaxy S22 Ultra. Η επεξεργασία τους στη συνέχεια είναι μια ακόμα πιο εύκολη… υπόθεση στην μεγάλη οθόνη, με χρωματική ακρίβεια και εντυπωσιακή φωτεινότητα, πάντα με την ταχύτητα και την άμεση απόκριση που περιμένει κανείς και φυσικά το S-Pen να δείχνει και εδώ την χρησιμότητα και την επιπλέον λειτουργικότητα που προσφέρει.

Με τέσσερις διαφορετικές κάμερες, οπτικό zoom έως και 10Χ και τη δυνατότητα επιλογής πάντα της «σωστής» κάμερας για την φωτογραφία που θέλουμε να βγάλουμε, το Galaxy S22 Ultra δε θα μας εμποδίσει ποτέ να δημιουργήσουμε εμείς το περιεχόμενο ακριβώς όπως το θέλουμε.

Ολα αυτά όμως θα είχαν μικρότερη σημασία, σε ένα Smartphone που δεν προσφέρει και την καλύτερη δυνατή οθόνη για μια ολοκληρωμένη εμπειρία. Το Dynamic AMOLED 2X Panel του Galaxy S22 Ultra, στις 6.8 ίντσες έρχεται με ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz που προσαρμόζεται αυτόματα ανάλογα με την περίπτωση προκειμένου να βελτιώσει την διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Μέσω της τεχνολογίας Vision Booster, η φωτεινότητα φτάνει εώς και 1750nits, κάνοντας τα πάντα ευανάγνωστα ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Φυσικά, το Galaxy S22 Ultra υποστηρίζει την προβολή HDR περιεχομένου και το πρότυπο HDR10+, ακόμα και στις πιο γνωστές Streaming υπηρεσίες. Αν λοιπόν ο «στόχος» και η ανάγκη είναι ένα Smartphone που δεν κάνει συμβιβασμούς σε αυτά που προσφέρει, το Galaxy S22 Ultra είναι η κατάλληλη επιλογή.

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights