Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Vivo V23 5G: Οι ικανότητες συναντούν την πολυτέλεια

Vivo V23 5G: Οι ικανότητες συναντούν την πολυτέλεια

απο Kostas Gliatiotis

Για πολλά χρόνια, και για πολλές δυστυχώς εταιρείες, η έμφαση σε χαρακτηριστικά είναι η εύκολη λύση και στον σχεδιασμό και την κατασκευή αλλά και στην… προώθηση ενός Smartphone στην αγορά. Είναι δυστυχώς όμως σπάνιες οι περιπτώσεις που όλα αυτά, συνδυάζονται με την πολυτέλεια, και την ομορφιά υποκειμενικά και μη, που πρέπει να έχει ένα κορυφαίο προϊόν τεχνολογίας.

Για την Vivo, είναι προφανές ότι αυτό απλά δεν είναι… αποδεκτό, και η εταιρεία με την επίσημη παρουσία της πλέον και στη χώρα μας, δικαίως θεωρεί ότι αυτό είναι ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα της. Το Vivo V23 5G είναι ταυτόχρονα και η … πρώτη απόδειξη για αυτό, αλλά και ταυτόχρονα μια «δήλωση» από την εταιρεία ότι η πολυτέλεια και η ομορφιά δεν είναι αποκλειστικά προνόμια ακριβών Smartphones.

Κατασκευασμένο από ένα σύνολο υλικών που θυμίζουν σε όλους μας πως πρέπει να είναι ένα Smartphone, το Vivo V23 5G ξεχωρίζει με χαρακτηριστική άνεση στην κατηγορία τιμής του.

Το γυαλί στην πίσω επιφάνεια του, μπορεί να έχει την πολυτέλεια που φέρνει έτσι και αλλιώς το υλικό αυτό, δεν περιορίζεται όμως μόνο σε αυτή. Ανάλογα με το … χρώμα τη συνδυάζει με διαφορετικούς και έξυπνους τρόπους. Από την λεπτομέρεια στην ειδική «επίστρωση» στο μαύρο χρώμα που το κάνει να ξεχωρίζει, στον μοναδικό τρόπο που το χρυσό χρώμα αλλάζει την εμφάνιση του.

Με μια ειδική επίστρωση που όταν ακουμπήσουμε κάτι πάνω του για ένα μικρό χρονικό διάστημα, θα αποτυπώσει (προσωρινά πάντα!) το σχέδιο αυτού.

Η γυάλινη αυτή επιφάνεια, θα συναντήσει στο πλαϊνό μέρος του Vivo V23 5G το κατασκευασμένο από αλουμίνιο πλαίσιο του. Μια ακόμα επιλογή της εταιρείας, που τονίζει την πολυτέλεια, την αίσθηση που δίνει στο χέρι μας, και φυσικά την ποιότητα και την … στιβαρότητα που έχει το αλουμίνιο.

Όλα αυτά, με ακόμα περισσότερη προσοχή στην λεπτομέρεια, στον τρόπο που όλα τα εξωτερικά.. τμήματα του Vivo V23 5G συναντούν το ένα το άλλο, με έντονες γωνίες που δίνουν ένα διαφορετικό χαρακτήρα.

Επειδή όμως ένα smartphone δεν είναι (μόνο) κάτι όμορφο, αλλά πρέπει να είναι και ικανό, το Vivo V23 5G δεν «ξεχνάει» και όλα τα χαρακτηριστικά που περιμένει κανείς στην κατηγορία του. Από την ζωντανή και όμορφη οπτικά Super AMOLED οθόνη του, στις επιδόσεις και φυσικά τις ικανές του κάμερες.

Είναι όμως αυτές οι κάμερες που και πάλι ξεχωρίζουν με τον έξυπνο τρόπο που η εταιρεία δίνει έμφαση σε ένα συγκεκριμένο είδος φωτογραφίας. Σε μια εποχή που η … selfie φωτογραφία γίνεται όλο και πιο δημοφιλής, το Vivo V23 5G ξεχωρίζει ακόμα και σε σύγκριση με σημαντικά «ακριβότερα» Smartphones και αναγνωρίζει την «ανάγκη» του κοινού και σε αυτόν τον τομέα.

Δύο διαφορετικές κάμερες λοιπόν στην μπροστινή πλευρά του, και πάνω από την οθόνη, θα καλύψουν τις ανάγκες μας για selfie φωτογραφίες, ανάλογα με την περίπτωση. Η μια από αυτές θα χρησιμοποιήσει την υψηλή ανάλυση των 50mp για να μας βοηθήσει να βγάλουμε την καλύτερη φωτογραφία με λεπτομέρεια που εντυπωσιάζει.

Η δεύτερη, θα έρθει να καλύψει μια ανάγκη που πολλές φορές αντιλαμβανόμαστε ότι υπάρχει όταν προσπαθήσουμε να βγάλουμε μια φωτογραφία. Με έναν διαφορετικό υπερ ευρυγώνιο φακό, θα μας προσφέρει ένα σημαντικά μεγαλύτερο «πλάνο» για κάθε μας φωτογραφία. Για να μπορούμε να… χωρέσουμε όλα όσα θέλουμε σε κάθε μας selfie.

Όμως για την Vivo αυτό δεν είναι… αρκετό, αφού οι συνθήκες φωτογράφισης δεν θα είναι πάντα «ιδανικές». Έτσι το Vivo V23 5G κρύβει στο πλαίσιο γύρω από τις δύο κάμερες αυτές, δύο LED Flash, με τα οποία θα … φωτίσει τη φωτογραφία μας όταν ο φωτισμός γύρω μας απλά δεν είναι αρκετός.

Πολυτέλεια λοιπόν, και μάλιστα σε μια κατηγορία τιμής που αυτό δεν είναι συνηθισμένο. Δυνατοτητες και επιδόσεις που δεν θα μας κάνουν ποτέ να θεωρήσουμε ότι κάναμε κάποια… παραχώρηση προκειμένου το Smartphone μας να είναι όμορφο. Κάμερες που θα μας βοηθήσουν να βγάλουμε πάντα την φωτογραφία που θέλουμε, σε όλες τις συνθήκες.

Το Vivo V23 5G είναι ένα σύνολο όλων όσων πρέπει να αναζητά κανείς σε ένα Smartphone ακόμα και σε μια κατηγορία τιμής που έχουμε… ξεχάσει πως είναι αυτό.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights