Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Motorola E40 Giveaway: Τα αποτελέσματα

Motorola E40 Giveaway: Τα αποτελέσματα

απο Kostas Gliatiotis

Πολύ απλά και… όμορφα, ήρθε η ώρα της κλήρωσης για τον διαγωνισμό με δώρο το Motorola E40 που “έτρεξε” στη σελίδα μας στο Facebook. Προφανώς, όπως πάντα, η διαδικασία έγινε “ζωντανά” σε βίντεο για λόγους διαφάνειας, και η τυχερή είναι η

Anthi Nast

όπως είναι το όνομα του λογαριασμού της στο Facebook. 

Να θυμίσουμε εδώ για μια ακόμα φορά, ότι μοναδική προϋπόθεση για συμμετοχή στην κλήρωση, ήταν να αφήσει κάποιος κάτω από το Post του διαγωνισμού στη σελίδα μας στο Facebook ένα σχόλιο που να περιέχει το hashtag #hellomoto. 

Μερικές σημαντικές όμως διευκρινήσεις. Η πολιτική του Facebook (σωστά) δεν μας δίνει το δικαίωμα να επικοινωνήσουμε εμείς με την τυχερή του διαγωνισμού, αν δεν μας στείλει αυτή ένα μήνυμα ή αν δεν αφήσει ένα σχόλιο έστω κάτω από το νέο Post με το αποτέλεσμα της κλήρωσης.

Για λόγους… δικαιοσύνης και πάλι  λοιπόν, θα πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μας μέσα σε χρονικό διάστημα μιας εβδομάδας από σήμερα 2 Ιουνίου 2022. Αν μέχρι τότε δεν έχουμε καταφέρει να επικοινωνήσουμε για την αποσοτολή του Motorola E40, θα επαναληφθεί και πάλι η διαδικασία της κλήρωσης ακριβώς με τον ίδιο τρόπο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights