Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Public Next Day Delivery: Αυτό που θέλεις, όταν το χρειάζεσαι               

Public Next Day Delivery: Αυτό που θέλεις, όταν το χρειάζεσαι               

απο Kostas Gliatiotis

Το να μπορείς να βρεις αυτό που θέλεις και χρειάζεσαι να αγοράσεις, είναι πάντα σημαντικό. Το να το έχεις όμως στο χώρο σου, άμεσα και γρήγορα είναι ταυτόχρονα σημαντικό, ξεκούραστο και κάτι που δείχνει με τον καλύτερο τρόπο το πως μια αλυσίδα καταστημάτων σέβεται τον πελάτη της.

Πως λειτουργεί

Η νέα υπηρεσία Next Day Delivery του Public, ήρθε για να καλύψει όλα αυτά, απλά και άμεσα για όλους μέσω του Public.gr. Στο μεγαλύτερο μέρος της ηπειρωτικής Ελλάδας, με ελάχιστες εξαιρέσεις σε ιδιαίτερα απομακρυσμένα σημεία, μπορούν όλοι πλέον να έχουν γρήγορα στα… χέρια τους αυτό που θα παραγγείλουν.

Πόσο γρήγορα θα μας έρθει

Κάθε ένα από τα 100.000 άμεσα διαθέσιμα προϊόντα στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Public μπορεί κανείς να το έχει στο χώρο του μέσα στην επόμενη εργάσιμη ημέρα. Απλά… διαλέγει ένα ή και περισσότερα προϊόντα, και την επιλογή «παράδοση σε 24-48 ώρες», για όλες τις παραγγελίες που θα γίνουν καθημερινά μέχρι τις 17.00 το απόγευμα.

Την αμέσως επόμενη ημέρα, το πακέτο θα είναι στον… δρόμο προς παράδοση, χάρη στο άριστα οργανωμένο σύστημα αποστολών του Public.

Έχοντας την εμπειρία και την υποδομή

Έχοντας επενδύσει σε όλους τους διαφορετικούς τομείς που εγγυόνται την αξιόπιστη λειτουργία μιας υπηρεσίας σαν το Next Day Delivery. Από άμεση διαθεσιμότητα των προϊόντων, τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και αποθήκες, και φυσικά το εξειδικευμένο προσωπικό που εκμεταλλεύεται την τεχνολογία προς όφελος όλων μας για άμεσες παραδόσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Next Day Delivery στο Public.gr επισκεφθείτε το:

https://www.public.gr/page/next-day-delivery

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights