Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Apple iOS 16: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ χρήσιμες αλλαγές

Apple iOS 16: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ χρήσιμες αλλαγές

απο Kostas Gliatiotis

Πριν από λίγες ημέρες, η Apple παρουσίασε το νέο IOS 16, με αρκετές χρήσιμες αλλαγές και προσθήκες. Η beta έκδοση του είναι ήδη διαθέσιμη σε developers, και στο συγκεκριμένο βίντεο βλέπουμε μερικές από τις αλλαγές που φέρνει, στο iPhone 12 Pro.

Σύμφωνα με την εταιρεία, όλες οι νέες αυτές δυνατότητες θα είναι διαθέσιμες στην πλήρη “γκάμα” των iPhones που θα αναβαθμιστούν σε iOS 16. Προφανώς, η νεότερη έκδοση θα έρθει προ εγκατεστημένη στα επόμενα iPhone 14, και θα γίνει επίσημα διαθέσιμη για την σειρά των iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max αμέσως μετά την παρουσίαση των επόμενων μοντέλων της εταιρίας.

Το iOS 16 θα είναι και η πρώτη έκδοση που “αφήνει” πίσω τη σειρά των iPhone 7, αφού θα υποστηρίζεται στα iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone Xs, iPhone 11, iPhone 12 και την μέχρι στιγμής νεότερη σειρά των iPhone 13 της Apple.

Η πιο σημαντική ή πιο χρήσιμη μάλλον διαφορά, σε καθημερινή χρήση, είναι η ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ανανεωμένη οθόνη κλειδώματος. Φέρνει τη δυνατότητα προσθήκης Widget και μάλιστα ένα από αυτά μπορεί να δείχνει… την κατάσταση της μπαταρίας του τηλεφώνου μας. Έχει τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε μια μεγάλη λίστα εικόνων φόντου, μερικά από τα οποίοα προσφέρουν “συνεχόμενη” κίνηση από την οθόνη κλειδώματος στην οθόνη με τις εφαρμογές, και αρκετές χρήσιμες ακόμα δυνατότητες προσαρμογής.

Το iMessage συνεχίζει και αυτό με τη σειρά του να αποκτά νέες δυνατότητες, όπως αυτή του να διαγράψουμε ή να “πάρουμε πίσω” ένα μήνυμα που έχουμε ήδη στείλει, αλλά και να επεξεργαστούμε ένα μήνυμα. Προφανώς και στις δύο περιπτώσεις, ο συνομιλητής μας ενημερώνεται για αυτό, όπως γίνεται ήδη σε πολλές δημοφιλείς εφαρμογές του είδους σαν το WhatsApp, Viber, Facebook Messenger κλπ.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights