Αρχικη ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ HUAWEI Freebuds Pro 2: Ανώτερη ηχητική εμπειρία

HUAWEI Freebuds Pro 2: Ανώτερη ηχητική εμπειρία

απο Kostas Gliatiotis

Είνια πλέον γνωστό και… δεδομένο ότι η HUAWEI κατασκευάζει κορυφαία ασύρματα ακουστικά κάθε είδους, και σε κάθε κατηγορία τιμής, προκειμένου ο καθένας να μπορεί να βρει αυτά που του ταιριάζουν. Πριν από περισσότερο από ένα χρόνο πλέον, η εταιρεία παρουσίασε τα κορυφαία μέχρι και σήμερα Freebuds Pro, και παρότι δεν υπάρχει τίποτα που να τους… λείπει μέχρι και σήμερα, ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε τον αντικαταστάτη τους. Τα HUAWEI Freebuds 2 Pro λοιπόν, είναι η εξέλιξη των κορυφαίων ακουστικών της εταιρείας, και μάλιστα με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

Αρχικά, έρχονται με βελτιωμένη ακύρωση θορύβου (ANC) που μπορεί να μειώσει ακόμα πιο έντονους θορύβους από τον χώρο γύρω μας, ενώ έχουν πλέον και την δυνατότητα να προσαρμόζουμε εμείς το πόσο πολύ θα επεμβαίνει σαν τεχνολογία. Έχουν όμως και το ξεχωριστό Awareness mode που μπορεί να ξεχωρίσει την ανθρώπινη φωνή αλλά και συγκεκριμένους ήχους που είναι χρήσιμο να μπορούν να … περάσουν από τα ακουστικά και να φτάσουν στο αυτί μας.

Φυσικά, έρχονται και με βελτιωμένη καταγραφή της φωνής μας, προκειμένου να μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε για να μιλήσουμε στο τηλέφωνο ακόμα και σε περιβάλλον με έντονο θόρυβο γύρω μας.

Το Dual device connectivity μας δίνει την δυνατότητα να έχουμε περισσότερες από μια συσκευές στις οποίες έχουμε “αντιστοιχήσει” τα Freebuds Pro 2, και στη συνέχεια αυτά να συνδέονται αυτόματα σε οποία από αυτές θέλουμε να τα χρησιμοποιήσουμε. Το Super Device με τη σειρά του, δίνει στα ακουστικά τη δυνατότητα να αναγνωρίζουν αυτόματα οποιοδήποτε προϊόν της HUAWEI έχουμε συνδέσει το HUAWEI ID μας, και να συνδέονται σε αυτό χωρίς καμία επιπλέον διαδικασία.

Για μια ακόμα φορά, η HUAWEI ΄έχει φροντίσει ώστε να μπορούμε να “ελέγχουμε” αυτό που θέλουμε με τα Freebuds Pro 2 με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Έχουν στο πλαϊνό τους μέρος μια επιφάνεια ευαίσθητη στην αφή,  με την οποία μπορούμε να αυξομειώνουμε την ένταση του ήχου, αλλά είναι ευαίσθητα και στην πίεση προκειμένου να μπορούμε εμείς να ορίσουμε την λειτουργία που θα εκτελούν και με αυτόν τον τρόπο.

Τέλος, τα Freebuds Pro 2 έχουν πιστοποίηση ΙΡ54 που τα κάνει ανθεκτικά στον ιδρωτα αλλά και την βροχή προκειμένου να μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε όπου και αν βρισκόμαστε χωρίς κάποιο άγχος ότι θα τα καταστρέψουμε.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.