Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Είναι ΚΑΛΥΤΕΡΟ για Gaming? Poc f4 GT vs Xiaomi 12 Pro (Video)
oco F4 GT

Είναι ΚΑΛΥΤΕΡΟ για Gaming? Poc f4 GT vs Xiaomi 12 Pro (Video)

απο Kostas Gliatiotis

Το Xiaomi 12 Pro και το Poco F4 GT είναι δύο εντυπωσιακά ισχυρά Smartphones, και αυτό είναι ένα συγκριτικό μεταξύ τους σε ότι αφορά το Gaming αλλά και την συνολική τους απόδοση. Έρχονται και τα δύο με τον Snapdragon 8gen1 επεξεργαστή της Qualcomm στο εσωτερικό τους, σε έκδοση με 12GB RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου.

Παραδοσιακά, δεν είναι η απόδοση που μπορεί να μετρήσει κανείς μέσω Benchmarks που έχει τόσο σημασία, όσο το αν μπορούν να τη διατηρήσουν αλλά και για πόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Έτσι λοιπόν, βλέπουμε τις διαφορές τους σε απόδοση στο Geekbench αλλά και τα διαφορετικά τεστ του 3Dmark, δύο σαφώς πιο σοβαρά και αξιόπιστα Benchmarks από το αστείο Antutu Benchmark.

Φυσικά, δεν έχει σημασία να τρέξει μια φορά το καθένα κάποιος, αλλά επαναλαμβανόμενα προκειμένου να είναι εμφανής και η μείωση της απόδοσης όσο τα δύο Smartphones λειτουργούν με αυξημένη θερμοκρασία στο εσωτερικό τους.

Xiaomi 12 Pro Review

Xiaomi 12 Pro Review: Ουσιαστική βελτίωση

Το Xiaomi 12 Pro είναι ένα προφανώς πιο ακριβό Smartphone που έρχεται όμως με καλύτερη οθόνη, με υψηλότερη ανάλυση, αλλά και σημαντικά καλύτερες κάμερες στο πίσω μέρος του. Όμως σε ότι αφορά αποκλειστικά την απόδοση του, δεν έχει κάτι εππλέον σε σύγκριση με το Poco F4 GT, για το οποίο μάλιστα η Poco/Xiaomi έχει σχεδιάσει ένα θεωρητικά καλύτερη σύστημα ψύξης με την ονομασία Liquid Cool technology 2.0

Poco F4 GT Review

Poco F4 GT review: Το Gaming δεν έχει σημασία

Παρότι δεν είναι σημαντικά μεγαλύτερο σε συνολικές διαστάσεις, το Xiaomi 12 Pro έχει μια μεγαλύτερη μπαταρία στο εσωτερικό του με χωρητικότητα 5.000mAh αντί για αυτή του Poco F4 GT με λίγο έστω μικρότερη χωρητικότητα στις 4.700mAh. Όμως τα δύο Smartphones φορτίζουν το ίδιο γρήγορα με έως και 120W μέσω του Smart Charge προτύπου της Xiaomi, και φυσικά ο φορτιστής τους περιλαμβάνεται κανονικά στη συσκευασία τους.

Ακόμα και αν η απόδοση τους είναι πολύ κοντά στην πράξη, τα δύο Smartphones έχουν μια σημαντική διαφορά στην τιμή πώλησης τους. Το Xiaomi 12 Pro κοστίζει στη χώρα μας 1.099 ευρώ για την έκδοση με 12GB RAM και 256 GB διαθέσιμου χώρου, και το Poco F4 GT για την δική του αντίστοιχη έκδοση, κοστίζει 799 ευρώ.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights