Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Vivo X80 Pro Review: Φωτογραφικά κορυφαίο, και ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Vivo X80 Pro Review: Φωτογραφικά κορυφαίο, και ΟΧΙ ΜΟΝΟ

απο Kostas Gliatiotis

Υπάρχει μια «κοινή παραδοχή» πλέον ότι δυστυχώς σε πολλούς τομείς τα κάθε φορά νεότερα smartphones δεν είναι τελικά τόσο … διαφορετικά και ουσιαστικά βελτιωμένα από την εκάστοτε προηγούμενη πρόταση κάθε εταιρείας.

Αυτό φυσικά ισχύει σε διαφορετικό βαθμό για κάθε εταιρεία, και το κατά πόσο θέλει κάθε μια από αυτές να προσφέρει ένα ουσιαστικά βελτιωμένο smartphone ειδικά στην High end κατηγορία. Είναι επίσης γεγονός ότι στην περίπτωση της vivo, όλα τα προηγούμενα κορυφαία μοντέλα της εταιρείας δεν έγιναν διαθέσιμα επίσημα στη χώρα μας, αφού η ίδια δεν είχε ακόμα ξεκινήσει την επίσημη παρουσία της.

Αυτό της δίνει ίσως μια… ελευθερία να μας «συστηθεί» με το κορυφαίο της x80 Pro που αποτελεί και το αντικείμενο του συγκεκριμένου review. Όμως αυτό θα ήταν «άδικο» αφού το Vivo X80 Pro αποτελεί την εξέλιξη των επίσης εντυπωσιακών προηγούμενων μοντέλων της σειράς.

Ερχεται στη χώρα μας πλέον και επίσημα, σε μια τιμή που είναι το λιγότερο δελεαστική αν όχι εντυπωσιακή για το σύνολο όσων έχει να προσφέρει. Προφανώς και η εταιρεία δίνει ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα της κάμερας, όμως όπως θα δούμε στην συνέχεια του βίντεο το Vivo X80 Pro είναι άκρως εντυπωσιακό σε σχεδόν κάθε άλλο τομεά που καθορίζει το πόσο “καλό» είναι ένα κορυφαίο Smartphone.

Σχεδιασμός

Το Vivo X80 Pro είναι άμεσα ξεκάθαρο τι ακριβώς… είναι και αυτό το δηλώνει ο εξωτερικός σχεδιασμός του. Η πολυτέλεια και ο συνδυασμός γυαλιού στο πίσω μέρος, με το μεταλλικό πλαίσιο είναι αυτό που περιμένει κανείς σε αυτή την κατηγορία τιμής.

Αυτό που ίσως δεν περιμένει κανείς αρχικά, είναι η προσοχή που έχει δοθεί στην λεπτομέρεια, το φινίρισμα και την προσπάθεια να είναι άμεσα ξεκάθαρο ότι εκτός από ικανό στον τομέα της φωτογραφίας, είναι και ένα πολυτελές smartphone.

Η πίσω γυάλινη επιφάνεια του έχει μια διαφορετική «επίστρωση» που της δίνει μια αντίστοιχα μοναδική εμφάνιση αλλά και διαφορετική υφή. Είναι μάλιστα ενδιαφέρον να το… κρατήσει κανείς στα χέρια του προκειμένου να το αντιληφθεί αυτό, αφού κείμενο αλλά και εικόνες δεν είναι αρκετά για να το περιγράψουν.

Όμως είναι επίσης άμεσα ξεκάθαρο ότι το Vivo X80 Pro θέλει να κάνει στον ιδιοκτήτη του εμφανές το πιο είναι το «δυνατό» του χαρακτηριστικό. Το πλαίσιο γύρω από τις κάμερες στο πίσω μέρος του, είναι ίσως και πιο… υπερβολικό σαν σχέδιο από ότι είναι πρακτικά απαραίτητο για να τις «φιλοξενήσει» στο εσωτερικό του.

Η συγκεκριμένη σχεδιαστική επιλογή της εταιρείας είναι παρόλα αυτά σωστή, αφού τονίζει την ιδιαιτερότητα του Vivo X80 Pro στον τομέα της φωτογραφίας, ενώ το κάνει να θυμίζει περισσότερο και μια φωτογραφική μηχανή.

Αν υπάρχει κάτι που θα μπορούσε να έχει… προσέξει περισσότερο η εταιρεία, είναι η κατανομή του βάρους του Vivo X80 Pro. Με αυτές τις κάμερες στο πάνω μισό του, είναι αισθητή η διαφορά στο βάρος σε αυτό το σημείο, κάτι που παρότι δεν ενοχλεί σημαντικά σε καθημερινή χρήση, θέλει μια έστω και σύντομη εξοικείωση.

Τέλος, πρέπει να αναγνωρίσει κανείς, αλλά και να εκτιμήσει την πιστοποίηση ΙΡ68 για αντοχή στο νερό και τη σκόνη που έχει το Vivo X80 Pro. Δυστυχώς, ακόμα και σε αυτή την κατηγορία τιμής, και εν έτη 2022 πλέον, αυτή δεν θεωρείται δεδομένη από συγκεκριμένους ανταγωνιστές του, αλλά και εταιρείες του ίδιου… ομίλου της ΒΒΚ.

Κάμερες.

Παρότι έχουμε πει ήδη αρκετές φορές ότι οι κάμερες του Vivo X80 Pro δεν είναι το μοναδικό ξεχωριστό του χαρακτηριστικό, είναι τόσο ενδιαφέρουσες τεχνικά αλλά και στην πράξη, που έχει περισσότερο ενδιαφέρον να δούμε αυτές πρώτες.

Το τεχνικό κομμάτι.

Οι κάμερες του Vivo X80 Pro αξίζουν μια πιο λεπτομερή τεχνική περιγραφή του τι ακριβώς είναι, και μάλιστα για περισσότερους από έναν λόγους. Αρχικά, όλες έχουν φακούς σχεδιασμένους από την zeiss, που είναι γνωστή πλέον για την ποιότητα αλλά και την εμπειρία της στον συγκεκριμένο τομέα.

Μάλιστα όπως θα δούμε και στην συνέχεια, η zeiss έχει συμμετοχή και σε επίπεδο λογισμικού, και την χρωματική «ρύθμιση» των καμερών του Vivo X80 Prο. Με έναν διαφορετικό τρόπο όμως από το συνηθισμένο, αφού οι επεμβάσεις αυτές μπορούν να απενεργοποιηθούν πλήρως, αν ο ιδιοκτήτης του θέλει μια διαφορετική χρωματική απόδοση.

Επιστρέφοντας στο τεχνικό κομμάτι, κάθε μια από τις κάμερες του Vivo X80 Pro ξεχωρίζει και μάλιστα για αρκετούς διαφορετικούς λόγους. Η βασική από αυτές, χρησιμοποιεί τον GNV αισθητήρα των 50ΜΡ που κατασκευάζει η Samsung αποκλειστικά για την εταιρεία και το συγκεκριμένο μοντέλο. Έχει μεγάλο φυσικό μέγεθος στο 1/1.30’ έναν εντυπωσιακά «φωτεινό» φακό με f/1.6, φυσικά μηχανική σταθεροποίηση του φακού αλλά και Dual pixel auto focus. Οι φακοί μπροστά από τον αισθητήρα είναι συνολικά… 7 και ο τελευταίος από αυτούς είναι κατασκευασμένος από γυαλί, με επίστρωση της zeiss που μειώνει θεωρητικά και πρακτικά τις αντανακλάσεις.

Από εκεί και πέρα, το Vivo X80 Pro προσφέρει μια διαφορετική κάμερα σχεδόν για κάθε είδους… ανάγκη και απαίτηση. Στο αμέσως προηγούμενο μοντέλο της σειράς, η εταιρεία είχε επιλέξει να υπάρχει gimbal για εντυπωσιακά καλή σταθεροποίηση του πλάνου, στην κάμερα με το 5Χ οπτικό ζουμ. Στο Vivo X80 Pro αυτό το gimbal έχει μεταφερθεί πλέον στην κάμερα με το 2Χ οπτικό ζουμ, που είναι και ρεαλιστικά πιο χρήσιμο.

H κάμερα λοιπόν με το 2Χ οπτικό ζουμ, έχει ανάλυση 12ΜΡ , ένα εντυπωσιακά φωτεινό διάφραγμα για κάμερα αυτού του είδους, στο f/1.9 και φυσικά μηχανική σταθεροποίηση με το gimbal αλλά και dual pixel auto focus.

H κάμερα με το 5Χ οπτικό ζουμ είναι ίσως λίγοτερο εντυπωσιακή τεχνικά, αφού έχει έναν αισθητήρα των 8ΜΡ. Παρόλα αυτά έχει μηχανική σταθεροποίηση στον φακό της και ένα διάφραγμα στο f/3.4 που είναι άκρως ικανοποιητικό για μια κάμερα αυτού του είδους.

Τελος, αλλά σίγουρα όχι… τελευταία είναι η ultra wide κάμερα του Vivo X80 Pro. Έχει έναν αισθητήρα των 48ΜΡ που δυστυχώς σπανίζει ακόμα και σε αυτή την κατηγορία τιμής. Ο αισθητήρας αυτός έχει το προφανές πλεονέκτημα του να μπορεί να «αποτυπώσει» περισσότερη λεπτομέρεια στο μεγαλύτερο πλάνο κάθε φωτογραφίας αυτού του είδους. Έχει όμως και αυτόματη εστίαση, κάτι που εκτός των άλλων της δίνει την δυνατότητα να βγάζει Macro φωτογραφίες από πολύ μικρή απόσταση. Μάλιστα μπορεί να επιλέξει κανείς να αναγνωρίζει αυτόματα πότε να αλλάξει σε αυτό το mode φωτογραφίας το Vivo X80 Pro, όταν πλησιάζουμε πολύ κοντά σε ένα αντικείμενο και έχει ενεργή την βασική του κάμερα.

Καλά όλα αυτά, αλλά δεν πρέπει να ξεχάσουμε ότι όπως αναφέραμε και λίγο νωρίτερα, όλες οι κάμερες του Vivo X80 Pro έρχονται με φακό της zeiss και την επίστρωση που θεωρητικά και πρακτικά μειώνει τις αντανακλάσεις του φωτισμού στο γυαλί του φακού σε κάθε μια από αυτές.

Στην πράξη.

Το Vivo X80 Pro μπορεί να βγάλει σχεδόν ότι φωτογραφία θέλει ο ιδιοκτήτης του, και μάλιστα με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Σε αυτό συμβάλει προφανώς και η επέμβαση χρωματικά της zeiss, που αναλαμβάνει να αποτυπώνει τις φωτογραφίες όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικά γίνεται. Για εκείνες τις φορές που θέλουμε όμως η φωτογραφία μας να έχει έναν δικό της… χαρακτήρα, μπορεί να απενεργοποιηθεί, και το Vivo X80 Pro θα την βγάλει με πιο ζωντανά και ίσως πιο ευχάριστα χρώματα.

Όμως αυτό είναι μια από τις εντυπωσιακά πολλές δυνατότητες και επιλογές που έχει η εφαρμογή της κάμερας του Vivo X80 Pro. Ανάλογα με το τι θέλουμε να φωτογραφίσουμε, τον χαρακτήρα αλλά και το χρώμα που θέλουμε να έχει η φωτογραφία μας, θα έχει πάντα ένα ακόμα ξεχωριστό mode να δοκιμάσουμε και να χρησιμοποιήσουμε.

Οι φωτογραφίες από την βασική του κάμερα είναι απλά εκπληκτικές σε σύγκριση με σχεδόν κάθε άλλο smartphone και αυτό ισχύει σε όλες τις συνθήκες. Κάποιες φορές μόνο, κατά τη διάρκεια της ημέρας, αυτές θα έχουν λίγο πιο «ψυχρή» χρωματική απόδοση, κάτι όμως που και πάλι μπορεί να αλλάξει κανείς εύκολα χρησιμοποιώντας κάποιο από τα διαθέσιμα διαφορετικά φίλτρα που προσφέρει η εφαρμογη.

Όμως το Vivo X80 Pro ξεχωρίζει για τις φωτογραφίες που μπορεί να βγάλει με την βασική του κάμερα ειδικά σε χαμηλότερο φωτισμό. Η λεπτομέρεια τους είναι μοναδική στο είδος του, χρωματικά είναι πάντα σωστές χωρίς να είναι υπερβολικές, και τα επίπεδα φωτισμού είναι αυτά που έχουν το περισσότερο ενδιαφέρον.

Οι φωτογραφίες θα είναι σχεδόν πάντα πιο «φωτεινές» από αυτό που μπορούμε να δούμε με τα μάτια μας, με έναν τρόπο όμως που πάντα επίσης θα τις κάνει συνολικά καλύτερες. Φωτισμένες ακριβώς στα σημεία που πρέπει ώστε να τονίζεται αυτό που θέλουμε να αποτυπώσουμε σε κάθε φωτογραφία.

Οι δύο κάμερες με το οπτικό ζουμ τώρα, έχει η κάθε μια την χρησιμότητα της, και την δυνατότητα να κάνουμε… ότι θέλουμε με αυτές ανάλογα με το mode που θα επιλέξουμε. Αυτή με το 2Χ οπτικό ζουμ, εκμεταλλεύεται άριστα το gimbal για εντυπωσιακά σταθερές φωτογραφίες χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια στο να έχουμε σταθερό το ίδιο το Vivo X80 Pro. Η διαφορά σε σύγκριση με την συνηθισμένη μηχανική σταθεροποίηση είναι τόσο άμεση και ορατή που δεν συγκρίνεται με τίποτα παρόμοιο σε συσκευή του ανταγωνισμού.

Η απόδοση της κατά τη διάρκεια της νύχτας, είναι επίσης ικανοποιητική, στο βαθμό που μπορεί να είναι μια κάμερα με αυτά τα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Αντίστοιχα και αυτή με το 5Χ οπτικό ζουμ «ξεπερνά» αυτό που περιμένει κανείς αρχικά με δεδομένη την ανάλυση του αισθητήρα της. Μάλιστα το αποτέλεσμα είναι κορυφαίο σε λεπτομέρεια, με χρωματική αποτύπωση ίδια με αυτή της βασικής του κάμερας.

Τέλος, αυτή με τον Ultra wide φακό, έρχεται με απόδοση που την κάνει να ξεχωρίζει ακόμα περισσότερο. Επειδή έχει τον συγκεκριμένο αισθητήρα, είναι από τις ελάχιστες κάμερες του είδους, που οι φωτογραφίες με αυτή δεν υστερούν σε λεπτομέρεια σε σύγκριση με την βασική του Vivo X80 Prο.

Είναι και αυτή με την ίσως καλύτερη απόδοση σε χαμηλότερο φωτισμό, ακριβώς επειδή έχει έναν ανώτερο αισθητήρα από το συνηθισμένο.

Το αποτέλεσμα.

Ακόμα και αν είναι βέβαιο ότι μπορεί να βρει κανείς προτάσεις του ανταγωνισμού με θεωρητικά αντίστοιχες σε ικανότητες κάμερες, καμία δεν έχει τις αμέτρητες επιλογές που έχει το Vivo X80 Pro για να βγάζουμε πάντα ακριβώς τις φωτογραφίες που θέλουμε. Ο επιπλέον χρόνος που απαιτείται μέχρι να τις… ανακαλύψουμε αλλά και να τις χρησιμοποιούμε σωστά ανάλογα με την περίπτωση και τις συνθήκες, είναι κάτι που σίγουρα αξίζει να αφιερώσει κάποιος.

Οθόνη.

Αν οι κάμερες του Vivo X80 Pro είναι «μοναδικές» στο είδος τους, η οθόνη του παραμένει τεχνολογικά και πρακτικά κορυφαία όπως ακριβώς πρέπει να είναι. Το μέγεθος της στις 6.78 ίντσες «κρύβεται» άριστα από το εντυπωσιακά μικρό πλαίσιο γύρω της, η ονομαστική της ανάλυση στα 3200×1440 pixels είναι κορυφαία, ενώ και όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της ξεχωρίζουν.

Είναι ένα LTPO 2 AMOLED Panel που της επιτρέπει να προσαρμόζει τον ρυθμό ανανέωσης μέσα από ένα μεγαλύτερο εύρος προκειμένου να πετυχαίνει και το καλύτερο αποτέλεσμα αλλά και την καλύτερη θεωρητικά και πρακτικά κατανάλωση ενέργειας. Παρότι θεωρητικά και τεχνικά το panel μπορεί να μειώσει τον ρυθμό ανανέωσης μέχρι και το 1Hz μόλις, στην πράξη η οθόνη του Vivo X80 Pro κατεβαίνει μέχρι τα 10Hz. Ρεαλιστικά πάντα αυτό δεν έχει καμία απολύτως σημασία, αφού εκτός από «εμπορικά εντυπωσιακό», το 1Hz δεν έχει καμία ουσιαστική και πραγματική διαφορά σε κατανάλωση ενέργειας από τα 10Hz.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η οθόνη του Vivo X80 Pro είναι και ιδιαίτερα φωτεινή. Η μέγιστη φωτεινότητα στα 1.500nits είναι όπως πάντα υπό ιδανικές συνθήκες, όμως στην πράξη αυτό που έχει σημασία είναι τι μπορεί να κάνει η οθόνη αυτή. Ακόμα και σε εξωτερικό χώρο, κάτω από τον ήλιο και με την κάμερα ανοιχτή, η οθόνη θα είναι πάντα όσο φωτεινή πρέπει προκειμένου να κάνουμε αυτό που θέλουμε με χαρακτηριστική ευκολία.

Είναι και χρωματικά ένα κορυφαίο panel όμως και στην θεωρία αλλά και στην πράξη. Το χρωματικό εύρος στα 10-bit της επιτρέπει να προβάλει έως και 1 δισεκατομμύριο διαφορετικές χρωματικές διαβαθμίσεις, και σε συνδυασμό με την υποστήριξη για προβολή HDR10+ περιεχομένου, είναι άκρως εντυπωσιακή για προβολή κάθε είδους βίντεο.

Μάλιστα το Vivo X80 Pro αναγνωρίζεται κανονικά από εφαρμογές όπως το youtube, Netflix, Disney+ για την υποστήριξη αυτή, και η εμπειρία θέασης σε συνδυασμό με τα εντυπωσιακά του ηχεία, είναι σχεδόν… μοναδική με ελάχιστα Smartphones να φτάνουν στο ίδιο επίπεδο.

Ο πραγματικά μοναδικός αισθητήρας αποτυπωμάτων.

Το Vivo X80 Pro είναι το πρώτο Smartphone του είδους του, με έναν σημαντικά βελτιωμένο αισθητήρα αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στην οθόνη του. Το ξεχωριστό είναι το εντυπωσιακά μεγάλο μέγεθος του ή αλλιώς η σημαντικά μεγαλύτερη επιφάνεια που έχει. Είναι περισσότερο από… διπλάσια από το συνηθισμένο, με πολλά και διαφορετικά πλεονεκτήματα που αυτό φέρνει.

Αρχικά, είναι ιδιαίτερα εύκολο να το ξεκλειδώσει κανείς, αφού μπορεί να πιέσει με το δάχτυλο του σε ένα σημείο χωρίς την προσοχή στην… ακριβεια που θέλουν άλλα smartphones. ΄Εχει όμως και την δυνατότητα να καταχωρήσουμε και να αναγνωρίζει ταυτόχρονα δύο διαφορετικά αποτυπώματα για επιπλέον ασφάλεια που είναι κάτι μέχρι τώρα μοναδικό σε οποιοδήποτε τηλέφωνο ανεξαρτήτως τιμής.

Οι επιδόσεις και το Hardware

Για την Ευρωπαϊκη έκδοση του Vivo X80 Pro η εταιρέια έχει επιλέξει μάλλον αναμενόμενα και λογικά, το Snapdragon 8gen1 επεξεργαστή της Qualcomm. Ο επεξεργαστής αυτός είναι πλέον γνωστός για την κορυφαία απόδοση του, αλλά δυστυχώς και για τα μειονεκτήματα που την συνοδεύουν.

Η αυξημένη θερμοκρασία λειτουργίας και η μάλλον υπερβολική κατανάλωση ενέργειας, είναι τα δύο σημαντικότερα προβλήματα του, που όμως η εταιρεία έχει προσπαθήσει να λύσει στο Vivo X80 Pro με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.  Η απόδοση του snapdragon 8gen1 μεταβάλλεται και προσαρμόζεται συνεχώς, προκειμένου να είναι πάντα αυτή ακριβώς που χρειάζεται, χωρίς υπερβολές και χωρίς άσκοπη αύξηση της θερμοκασίας.

Αν έχει ένα «μειονέκτημα» αυτή η επιλογή της εταιρείας, είναι ότι η απόδοση του επεξεργαστή στο Vivo X80 Pro δεν μπορεί να αποτυπωθεί εύκολα σε benchmarks. Αυτό είναι όμως μάλλον λιγότερο σημαντικό από την πραγματική καθημερινή χρήση.

Εκεί ο συνδυασμός του επεξεργαστή με τα 12GB RAM της μοναδικής έκδοσης του Vivo X80 Pro που θα είναι διαθέσιμη στη χώρα μας, το κάνουν ένα μοναδικό σύνολο αμεσότητας και ταχύτητας. Οι πολλές επιλογές παραμετροποίησης μάλιστα που έχει το γραφικό περιβάλλον της εταιρείας, μας δίνουν την επιλογή να έχουμε όμορφα γραφικά και εφέ μετάβασης ή μια ακόμα πιο άμεση και σχεδόν αστραπιαία απόκριση σε ότι του ζητησουμε.

Για τους φίλους του mobile gaming, το Vivo X80 Pro προσπαθεί και πετυχαίνει κάτι αντίστοιχο. Αναγνωρίζει ποια είναι τα ρεαλιστικά όρια θερμοκρασίας και απόδοσης του επεξεργαστή του και φροντίζει να διατηρείται μέσα σε αυτά. Ρεαλιστικά και πάλι, αυτό δεν έχει κανένα περιορισμό, αφού εδώ και χρόνια πλέον, όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια για Android smartphones έχουν μέγιστη θεωρητική απαίτηση σε επιδόσεις, πολύ χαμηλότερη από αυτή του Vivo X80 Pro.

Μπαταρία.

Αν υπάρχει κάτι που δεν έχει πετύχει απαραίτητα με τον καλύτερο τρόπο η εταιρεία στο Vivo X80 Pro αυτό είναι η απόδοση της μπαταρίας του. Η χωρητικότητα της στα 4.700mAh δεν είναι σημαντικά μικρότερη από το «συνηθισμένο» ώστε η διαφορά αυτή να έχει επιπτώσεις στην πράξη.

Όμως οι απαιτήσεις του επεξεργαστή του, και ειδικά των υποσυστημάτων του Snapdragon 8gen1 που αναλαμβάνουν τις φωτογραφικές επιδόσεις του Vivo X80 Pro, έχουν αυξημένη κατανάλωση ενέργειας. Σε συνδυασμό με την εντυπωσιακή, φωτεινή και υψηλής ανάλυσης οθόνη του κάνουν δύσκολη τη ζωή της μπαταρίας του.

 

Σε σχετικά απαιτητική χρήση, είναι… σχεδόν βέβαιο ότι το Vivo X80 Pro θα φτάσει στο τέλος της ημέρας, χωρίς να έχει μείνει από μπαταρία. Όμως το ποσοστό που θα έχει αυτή ακόμα διαθέσιμο, μπορεί να είναι ακόμα και κάτω από 10%. Αυτό περιορίζει σημαντικά την «ασφάλεια» που έχουμε ότι θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι να το φορτίσουμε.

Για την φόρτιση αυτή τώρα, η εταιρεία έχει προσπαθήσει να ξεχωρίσει χωρίς να υπερβάλει άσκοπα. Τα 80w ταχείας φόρτισης του Vivo X80 Pro είναι υπερ αρκετά ώστε η μπαταρία του να γεμίζει πλήρως αστεία γρήγορα. Είναι γνωστό ότι οι «κόντρες» φόρτισης σε 15, 17 και 20 λεπτά δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία στην πράξη. Είναι γνωστό επίσης ότι αυτό που έχει σημασία είναι να έχουμε πάντα όση μπαταρία χρειαστούμε, και με φόρτιση στα 80w αυτό είναι σχεδόν βέβαιο.

Συμπέρασμα.

Στα 999 ευρώ που έρχεται επίσημα στη χώρα μας το Vivo X80 Pro δεν υπάρχει άλλο Smartphone σαν και αυτό. Τόσο απλά και ξεκάθαρα. Κανένα δεν έχει τις κάμερες του σε αυτά τα χρήματα, κανένα δεν έχει τις επιλογές που μας επιτρέπουν να βγάλουμε ότι φωτογραφία θέλουμε κάθε φορά.

Ελάχιστα έχουν παρόμοια σε συνολική απόδοση οθόνη, και ακόμα λιγότερα έχουν την συνολική πολυτέλεια, ομορφιά και διαφορετική σχεδίαση του Vivo X80 Pro. Ακόμα λιγότερα έχουν δυστυχώς και αντοχή στο νερό και τη σκόνη, κάτι που πρέπει να αλλάξει, και πρέπει αντίστοιχα να αναγνωρίσει κανείς στην εταιρεία.

Αν μη τι άλλο, στην κατηγορία τιμής του, το Vivo X80 Pro είναι πιο… ανταγωνιστικό από ότι περιμένει κανείς σαν την πρώτη επίσημη πρόταση της εταιρειας στη χώρα μας. Με ένα σύνολο που ξεχωρίζει, ακόμα και αν το συγκρίνει κανείς ευθέως με σημαντικά ακριβότερες προτάσεις του ανταγωνισμού του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights