Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Η ζωή με ένα Tesla Model Y: Το ταξίδι !

Η ζωή με ένα Tesla Model Y: Το ταξίδι !

απο Kostas Gliatiotis

Πριν από λίγο καιρό, όπως αναφέρω και στο βίντεο, είχα το…θράσος (!) να ζητήσω από την Tesla, να μου δώσει ένα αυτοκίνητο να το δοκιμάσω. Η εταιρεία ανταποκρίθηκε άμεσα και με τον καλύτερο τρόπο, και μου. διέθεσε ένα Model Y Long Range για μερικές ημέρες. Η καθημερινή συμβίωση με ένα Tesla είναι μια πραγματικά μοναδική εμπειρία, με διαφορετικό τρόπο από οποιοδήποτε άλλο ηλεκτροκίνητο και μη αυτοκίνητο.

Στο πρώτο βίντεο της… σειράς, βλέπουμε ένα μικρό μέρος της καθημερινής χρήσης ενός tesla Model Y Long Range, αλλά και το πως μπορεί κανείς να κάνει εύκολα ένα ταξίδι με αυτό. Το άγχος της αυτονομίας, και της διάρκειας μπαταρίας, είναι κάτι που διαμορφώνεται προφανώς ξεχωριστά στον καθένα από εμάς, ανάλογα με τις ανάγκες, τις απαιτήσεις αλλά φυσικά και τον τρόπο οδήγησης.

Με την αυτονομία της μπαταρίας λοιπόν, να είναι θεωρητικά και πρακτικά μεγαλύτερη από τη συνολική απόσταση του ταξιδιού, ξεκίνησα μαζί με δύο φίλους (που δεν φαίνονται στο βίντεο, είναι … ντροπαλά παιδία…) για την Καλαμάτα. Μεταξύ άλλων, εκτός προφανώς από ευκαιρία για μια μεγάλη βόλτα, θέλαμε να δούμε και τις διαθέσιμες επιλογές φόρτισης που υπάρχουν στο εθνικό οδικό δίκτυο, αλλά και μέσα σε πόλεις εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης.

Ήταν όμως και ένα πραγματικά απολαυστικό ταξίδι, επειδή η οδήγηση ενός Tesla είναι όντως μια μοναδική εμπειρία, ειδικά όταν τον πρώτο καιρό σε εντυπωσιάζει με όλες τις δυνατότητες του. Οι δυνατότητες αυτές όμως δεν φοβίζουν, είναι εκεί για να κάνουν την καθημερινότητα μας αστεία πιο εύκολη με ένα model Y, με τρόπο που και πάλι δεν μπορεί να προσφέρει κανένα άλλο αυτοκίνητο στην κατηγορία του και όχι μόνο.

Ενθουσιασμος λοιπόν, σχεδόν σε ολόκληρη την διάρκεια του συγκεκριμένου βίντεο, αλλά και σε αυτά που θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες. Το κάθε ένα με ένα διαφορετικό… ζήτημα της καθημερινής συμβίωσης με ένα ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο, όρος που όπως αναφέρω πολλές φορές και μέσα στο βίντεο, αδικεί το Model Y και οποιδήποτε αυτοκίνητο της Tesla.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights