Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ HUAWEI Watch GT 3 Pro: Δήλωση πολυτέλειας και στυλ

HUAWEI Watch GT 3 Pro: Δήλωση πολυτέλειας και στυλ

απο Kostas Gliatiotis

Ένα Smartwatch δεν είναι, και δεν πρέπει να είναι «μόνο» ένα έξυπνο εργαλείο που βελτιώνει την καθημερινότητα μας με τις δυνατότητες του. Πρέπει να είναι ταυτόχρονα και μια … έκφραση του στυλ μας, και γιατί όχι, ένα πολυτελές προϊόν που συνδυάζει την κλασικότητα και την ομορφιά ενός ρολογιού, με την τεχνολογία ενός smartwatch.

Για την HUAWEI ο συνδυασμός όλων αυτών δεν αποτελεί φυσικά κάτι νέο, αλλά ούτε και κάτι… δύσκολο στο να τον πετύχει. Η εταιρεία έχει πλέον μια μακροχρόνια παράδοση στον σχεδιασμό έξυπνων ρολογιών των οποίων οι δυνατότητες ξεχωρίζουν (το καθένα για την εποχή του φυσικά…) και η εμφάνιση, ο σχεδιασμός και το κυριότερο τα υλικά κατασκευής τα κάνουν σχεδόν μοναδικά στο είδος τους.

Το HUAWEI Watch GT 3 Pro είναι απλά το νεότερο και καλύτερο μέχρι σήμερα παράδειγμα της ικανότητας αυτής που έχει η εταιρεία. Όμως το «απλά» είναι ένας όρος που το αδικεί, αφού είναι ταυτόχρονα και η εξέλιξη προς το καλύτερο σε ότι αφορά το τεχνολογικό κομμάτι.

Μια συνταγή που είναι επιτυχημενη λοιπόν, δεν έχεις λόγο να την αλλάξεις, μπορείς όμως να τη βελτιώσεις. Ο συνδυασμός του τιτάνιου, του κεραμικού και φυσικά του κρύσταλλου από ζαφείρι στην οθόνη, είναι αυτά που κάνουν το Watch GT 3 Pro να εντυπωσιάζει. Όχι μόνο αυτόν που το έχει στο… χέρι του αλλά και όποιον το δει από κοντά.

Άλλωστε, ρεαλιστικά, ένα πολυτελές ρολόι είναι ταυτόχρονα και μια… δήλωση του στυλ του ιδιοκτήτη του, και κάτι που δεν θα πρέπει να «θυσιάσει» για να εκμεταλλευτεί όλα όσα προσφέρει ένα Smartwatch.

Η πολυτέλεια όμως είναι ένα από τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το σύνολο των υλικών από τα οποία είναι κατασκευασμένο το Watch GT 3 Pro. Το τιτάνιο σαν υλικό, συνδυάζει την αυξημένη αντοχή του σε σύγκριση με το ανοξείδωτο ατσάλι, με ένα σημαντικά χαμηλότερο βάρος. Αυτό, είναι πάντα ένα πλεονέκτημα σε ένα ρολόι που θα βρίσκεται συνεχώς στο χέρι μας, και εδώ το συνεχώς έχει διαφορετική έννοια σε ένα smartwatch με την μπαταρία του Watch GT 3 Pro όπως θα δούμε στην συνέχεια.

Η κορυφαία έκδοση μάλιστα του Watch GT 3 Pro, έχει και μπρασελέ κατασκευασμένο από τιτάνιο, μια ακόμα πιο μοναδική επιλογή από την εταιρεία. Εδώ το πλεονέκτημα του χαμηλού βάρους είναι ακόμα πιο ξεχωριστό για όποιον έχει… συνηθίσει να φοράει ένα ρολόι με μπρασελέ και όχι με λουράκι.

Αυτό όμως που θα εκτιμήσει κανείς το ίδιο ή ακόμα περισσότερο στην καθημερινότητα του, είναι το ζαφείρι που προστατεύει την οθόνη του Watch GT 3 Pro. Είναι μια… ασυνήθιστη και μοναδική αίσθηση το να μην έχεις το άγχος ότι ακόμα και μια μικρή επαφή με άλλο αντικείμενο θα αφήσει «σημάδι» στην οθόνη του ρολογιού σου, είτε είναι έξυπνο αυτό είτε όχι. Αν είναι, ακόμα καλύτερα προφανώς!

Μέχρι και η κεραμική επιφάνεια στο πίσω μέρος του Watch GT 3 Pro, δίνει μια διαφορετική αίσθηση όταν το έχουμε στο χέρι μας. Έχει όμως και το πλεονέκτημα του να επιτρέπει την ασύρματη φόρτιση χωρίς να είναι απαραίτητη η χρήση πλαστικού.

Όμως είπαμε, το Watch GT 3 Pro δεν είναι μόνο ένα εντυπωσιακά πολυτελές ρολόι. Είναι ένα έξυπνο ρολόι με κάθε δυνατή έννοια του όρου. Από το πως μπορεί να παρακολουθεί και να καταγράφει στοιχεία για την υγεία, την καθημερινή (ή… συχνή έστω!) άθληση μας, τον ύπνο μας και όχι μόνο.

Έρχεται με το βελτιωμένο σύνολο αισθητήρων και της απαραίτητης υποδομής σε επίπεδο λογισμικού που η HUAWEI ονομάζει TrueSeen 2.0, χρησιμοποιώντας εκτός των άλλων … διπλάσιο αριθμό αισθητήρων στο κάτω μέρος του για την συνεχόμενη και ακριβή καταγραφή των στατιστικών αυτών.

Μπορεί να τα παρουσιάσει σε συνολική «εικόνα» μέσω της εφαρμογής HUAWEI Health που όπως έχουμε πει και στο παρελθόν, λειτουργεί χωρίς περιορισμούς σε όλα τα Android Smartphones αλλά και iPhones της Apple.

Φυσικά, τίποτα από όλα αυτά δεν θα ήταν το ίδιο… χρήσιμο σε ένα έξυπνο ρολόι που μας ταλαιπωρεί συχνά για να το φορτίσουμε. Το Watch GT 3 Pro είναι το νεότερο και καλύτερο παράδειγμα της εμπειρίας και τεχνογνωσίας που έχει η HUAWEI και σε αυτόν τον ιδιαίτερα σημαντικό τομέα ενός smartwatch.

Το σύνολο των μετρήσεων που μπορεί να καταγράψει το Watch GT 3 Pro, ακόμα και αυτές που μπορεί έξυπνα να διατηρεί σε μόνιμη βάση όπως οι καρδιακοί παλμοί μας, έχουν τις ελάχιστες δυνατές «επιπτώσεις» σε κατανάλωση μπαταρίας. Αυτό του επιτρέπει να παραμένει ενεργό για έως 14 ημέρες, χρόνος που παρότι θεωρείται… δεδομένος πλέον σε σχεδόν όλα τα Smartwatches της HUAWEI, παραμένει εντυπωσιακός.

Πολυτέλεια λοιπόν, μοναδική εμφάνιση, υλικά κατασκευής που ξεχωρίζουν αλλά και δικαιολογούν την κατηγορία στην οποία ανήκει το Watch GT 3 Pro και όλα αυτά σε συνδυασμό με τις δυνατότητες που πρέπει να έχει ένα σύγχρονο smartwatch. Η ηγετική θέση της εταιρείας σε αυτή την κατηγορία, συνεχίζεται και επιβεβαιώνεται με τον καλύτερο τρόπο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights