Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Motorola G60: Μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική

Motorola G60: Μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική

απο Kostas Gliatiotis

Η Lenovo έχει εδώ και λίγο καιρό ξεκινήσει να εισάγει επίσημα στη χώρα μας, μια μεγάλη γκάμα από Smartphones της Motorola. Στο συγκεκριμένο βίντεο, γνωρίζουμε το Motorola G60, μια αρκετά ενδιαέρουσα πρόταση για την κατηγορία τιμής του.

Με μια πραγματικά μεγάλη μπαταρία στο εσωτερικό του με χωρητικότητα 6.000mAh για όσο το δυνατόν καλύτερη απόδοση και διάρκεια, αλλά και μια βασική κάμερα των 108mp που δείχνει ότι αν μη τι άλλο η Motorola αναγνωρίζει τι θέλει το αγοραστικό κοινό σε αυτή την κατηγορία τιμής.

Ο Snapdragon 732 επεξεργαστής της Qualcomm στο εσωτερικό του, δεν είναι ίσως η καλύτερη επιλογή για την κατηγορία τιμής του, στη χώρα μας το τηλέφωνο έρχεται παρόλα αυτά σε έκδοση με 6GB RAM και 128GB διαθέσιμου χώρου που είναι περισσότερο από ικανοποιητικά για την χρήση για την οποία προορίζεται.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights