Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Blind camera test Vivo X80 Pro vs Google Pixel 6 Pro

Blind camera test Vivo X80 Pro vs Google Pixel 6 Pro

απο Kostas Gliatiotis

Το Vivo X80 Pro είναι μάλλον βέβαιο πλέον ότι είναι ιδιαίτερα ικανό στον τομέα της φωτογραφίας, και αντίστοιχα το Google Pixel 6 pro έχει αποδείξει και αυτό την αξία του. Στο συγκεκριμένο Blind camera test βλέπουμε φωτογραφίες από τα δύο Smartphones, χωρίς να γνωρίζουμε όπως πάντα ποιο έχει βγάλει την κάθε φωτογραφία.

Λίγο καιρό πριν την παρουσίαση πλέον και επίσημα του επόμενου Pixel 7 pro από την Google, που όπως όλα δείχνουν θα έχει τις ίδιες κάμερες σε επίπεδο Hardware. Η βασική κάμερα του Pixel 6 Pro χρησιμοποιεί έναν αισθητήρα των 50mp κατασκευασμένο από την Samsung, με OIS και Dual Pixel Auto focus. Το Vivo X80 Pro με τη σειρά του ακολουθεί πρακτικά την ίδια ακριβώς “λογική” με έναν αισθητήρα των 50mp και πάλι, με OIS και Dual Pixel Auto focus, ο οποίος όμως είναι Custom κατασκευή της Samsung για την Vivo.

H Δεύτερη κάμερα που είναι “παρόμοια” στο πίσω μέρος των δύο Smartphones είναι αυτή με τον Ultra wide φακό, υπάρχουν όμως σημαντικές διαφορές μεταξύ τους. Αυτή του Vivo X80 Pro έχει έναν αιαθητήρα των 48mp και λειτουργεί με την τεχνική του Pixel Binning, ενώ έχει και Auto focus. Αυτό της δίνει προφανώς την δυνατότητα να αλλάζει το σημείο εστίασης, αλλά να μπορεί να βγάλει και Macro φωτογραφίες από μικρή απόσταση. Αυτή του Pixel 6 Pro, έχει ανάλυση 12mp με έναν μεγάλο παρόλα αυτά σε φυσικό μέγεθος για το είδος του αισθητήρα.

Το Vivo X80 pro έχει μια κάμερα με 2Χ οπτικό zoom, ονομαστική ανάλυση 12mp και ένα χαρακτηριστικό που την κάνει να ξεχωρίζει από κάθε άλλη κάμερα του είδους της και όχι μόνο. Έχει ένα ξεχωριστό Gimbal που σταθεροποιεί τον φακό της με εντυπωσιακό τρόπο, για φωτογραφίες αλλά και βίντεο. Το Pixel 6 Pro από την πλευρά του, δεν έχει κάτι αντίστοιχο σε κάμερα, προσφέρει όμως ένα ιδιαίτερα αποδοτικό 2x ψηφιακό zoom από την βασική του κάμερα.

Τέλος, το Vivo X80 Pro έχει μια ακόμα περισκοπική κάμερα με αισθητήρα παρόλα αυτά των μόλις 8mp που προσφέρει 5Χ οπτικό zoom. Το Pixel 6 Pro σε αυτή την περίπτωση, προσφέρει μια επίσης περισκοπική κάμερα, αυτή τη φορά όμως με 4Χ οπτικό zoom, με την Google να χρησιμοποιεί εδώ έναν αισθητήρα με υψηλότερη ανάλυση στα 48mp.

Όπως πάντα, σε όλες τις φωτογραφίες το ένα Smartphone είναι αριστερά με το “Α” και το άλλο δεξία με το “Β”. Η σειρά δεν αλλάζει σε κάποιο από τα σετ φωτογραφιών.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights