Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Motorola G200: Το αδικεί η ονομασία του !

Motorola G200: Το αδικεί η ονομασία του !

απο Kostas Gliatiotis

Η Motorola έχει πλέον επίσημα διαθέσιμη στη χώρα μας μια μεγάλη γκάμα από Smartphones, και το Motorola G200 είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα! Έχει τον Snapdragon 888 επεξεργαστή της Qualcomm στο εσωτερικό του, μια κάμερα των 108mp με τον Samsung HM2 αισθητήρα, και μια οθόνη στα 144Hz έστω και αν είναι ένα LCD Panel.

Έχει όμως και ενδιαφέρον, διαφορετικό σχεδιασμό που είναι ταυτόχρονα όμορφος αλλά και σοβαρός. Για κάποιο λόγο όμως, η Motorola συνεχίζει να … αφήνει στην τύχη λεπτομέρειες που έχουν σημασία. Το Motorola G200 δεν έχει στερεοφωνικό ήχο, μια έλλειψη που είναι ακόμα πιο παράξενη σε ένα Smartphone πλήρως ικανό να προβάλλει HDR video. Μάλιστα η LCD Οθόνη του έχει μια ακόμα… ιδιομορφία. Ο μέγιστος ρυθμός ανανέωσης είναι τα 144Hz, και μπορεί κανείς να επιλέξει να λειτουργεί μονίμως εκεί. Παρόλα αυτά, όταν επιλέξει κάποιος την αυτόματη προσαρμογή, ο ρυθμός ανανέωσης “ανεβαίνει” μόνο μέχρι τα 120Hz χωρίς προφανώς και πάλι αυτό να αποτελεί ουσιαστικό μειονέκτημα.

Εκτυός από την ιδιαίτερα ικανή βασική του κάμερα, το Motorola G200 έχει και μια Ultra wide κάμερα… όπως πρέπει να είναι. Με ονομαστική ανάλυση στα 13mp, και με Auto focus. Αυτό της επιτρέπει προφανώς να αλλάζει σημείο εστίασης, αλλά και να μπορεί να βγάλει Macro φωτογραφίες από μικρή απόσταση.

Ο Snapdragon 888 στο εσωτερικό του Motorola G200 συνδυάζεται με 8GB RAM και 128GB διαθέσιμου χώρου, στην έκδοση που έρχεται επίσημα στη χώρα μας. Η σχεδόν Stock μορφή του Android 12 της Google, έχει ομοιότητες με τον Pixel Launcher που χρησιμοποιείται στα δικά της Smartphones, και όπως πάντα χρήσιμες και περιορισμένες προσθήκες από την Motorola που αυξάνουν σημαντικά την χρηστικότητα του Smartphone.

Η μπαταρία στο εσωτερικό του έχει χωρητικότητα 5.000mAh και το Smartphone φορτίζει ικανοποιητικά γρήγορα με 33W. Παρότι τυπικά τέλος, κυκλοφόρησε με Android 11, έχει ήδη αναβαθμιστεί στο Android 12 της Google, με την Motorola να παραμένει μια εταιρεία που δεν έχει καλή και σταθερή πολιτική στον τομέα των αναβαθμίσεων.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights