Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy Z Flip 4: Το πρακτικό Foldable

Samsung Galaxy Z Flip 4: Το πρακτικό Foldable

απο Kostas Gliatiotis

Η Samsung αναγνωρίζει ότι ένα Foldable Smartphone μπορεί να είναι χρήσιμο με διαφορετικό τρόπο ανάλογα με τις απαιτήσεις αλλά και τις προτιμήσεις που έχει ο καθένας. Το Galaxy Z Flip 4 είναι το νεότερο Foldable Smartphone της εταιρείας, στην κατηγορία των… “Clamshell” που διπλώνουν στη μέση προκειμένου να είναι σημαντικά πιο μικρά σε μέγεθος.

Έρχεται προφανώς να αντικαταστήσει το ιδιαίτερα ενδιαφέρον και εμπορικά επιτυχημένο, αμέσως προηγούμενο Galaxy Z Flip 3 και έχει συγκεκριμένες, αλλά χρήσιμες βελτιώσεις. Η εξωτερική του οθόνη είναι πλέον πιο πρακτική, με περισσότερες δυνατότητες, ενώ και η εσωτερική οθόνη έχει διαφορετική και λιγότερο.. μακρόστενη αναλογία πλευρών.

Μια ακόμα σημαντική, και χρήσιμη αλλαγή είναι η βελτιωμένη βασική κάμερα του Galazy Z Flip 4 που διατηρεί την ονομαστική ανάλυση στα 12mp με έναν όμως σημαντικά μεγαλύτερο σε φυσικό μέγεθος και πιο αποδοτικό συνολικά αισθητήρα. Στο εσωτερικό του βρίσκεται μάλλον… αναμενόμενα, ο Snadrpagon 8+ Gen 1 επεξεργαστής της Qualcomm, με βελτιωμένη απόδοση αλλά το σημαντικότερο με πολύ πιο … λογική κατανάλωση ενέργειας.

Μάλιστα, η μπαταρία στο εσωτερικό του Galaxy Z Flip 4 έχει μεγαλώσει έστω και… λίγο και πλέον έχει χωρητικότητα 3.700mAh. Σε συνδυασμό με την βελτιωμένη κατανάλωση ενέργειας του Snapdragon 8+ Gen 1 θεωρητικά η απόδοση της θα είναι αντίστοιχα καλύτερη από αυτή του προηγούμενου μοντέλου της σειράς. Παρόλά αυτά, όπως και στο Galaxy Z Fold 4 έτσι και εδώ, η Samsung συνεχίζει να θεωρεί τα 25W ταχεία φόρτιση, που προφανώς δεν είναι κάτι “λογικό” για τα δεδομένα του 2022 πλέον και με βάση το τι προσφέρει ο ανταγωνισμός.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights