Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy Z Fold 4 5G: Μια πρώτη γνωριμία

Samsung Galaxy Z Fold 4 5G: Μια πρώτη γνωριμία

απο Kostas Gliatiotis

Η Samsung έχει αποδείξει πλέον την ικανότητα της να σχεδιάζει και να κατασκευάζει κορυφαία Foldable Smartphones και το Galaxy Z Fold 4 είναι η νεότερη “απόδειξη” για αυτό, και φυσικά το αντίστοιχα νεότερο μοντέλο της σειράς. Έρχεται με συγκεκριμένες βελτιώσεις, όπως το μικρότερο πλαίσιο γύρω από την εσωτερική αναδιπλούμενη οθόνη του, η οποία έχει μια καλύτερα… κρυμμένη πλέον ενσωματωμένη κάμερα.

Όμως αντίστοιχα διαφορετική είναι και η εξωτερική του οθόνη, η οποία πλέον έχει διαφορετική αναλογία πλευρών, που κάνει τη χρήση του Galaxy Z Fold 4 σαφώς πιο εύκολη με το ένα μόνο χέρι. Φυσικά, συνεχίζει να είναι και αυτή με την σειρά της ένα κορυφαίο τεχνικά Super AMOLED Panel με ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz και προστατεύεται από το αντίστοιχα μέχρι στιγμής θεωρητικά “καλύτερο” Gorilla Glass Victus+

Οι δύο από τις τρεις κάμερες του Foldable Smartphone έχουν αλλάξει σημαντικά, με την βασική από αυτές να έχει πλέον ονομαστική ανάλυση 50mp. Η κάμερα με τον τηλεφακό έχει πλέον 3X οπτικό Zoom, και ονομαστική ανάλυση 10mp ενώ πρακτικά ίδια παραμένει αυτή με τον Ultra wide φακό και την ανάλυση στα 10mp. Στο εσωτερικό του Galaxy Z Fold 4 βρίσκεται πλέον ο Snapdragon 8+ Gen 1 επεξεργαστής της Qualcomm, με συγκεκριμένες βελτιώσεις και στην απόδοση του, αλλά το σημαντικότερο στην κατανάλωση ενέργειας.

Παρόλα αυτά, για κάποιιο λόγο η Samsung θεωρεί ότι τα 25W συνεχίζουν να θεωρούνται… ικανοποιητικός ρυθμός φόρτισης στα μέσα πλέον του 2022, έστω και αν η μπαταρία του Galaxy Z Fold 4 διατηρεί την χωρητικότητα στα 4.400mAh με βελτιωμένη απόδοση λόγω του διαφορετικού επεξεργαστή στο εσωτερικό του.

Η Samsung Hellas μας έδωσε την δυνατότητα για ένα πρώτο Hands on με το Galaxy Z Fold 4 μερικές ημέρες πριν την επίσημη ανακοίνωση του. Σύντομα το Foldable smartphone θα είναι στα χέρια μου και για το αναλυτικό του Review.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights