Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Το Galaxy οικοσύστημα της Samsung… μεγαλώνει

Το Galaxy οικοσύστημα της Samsung… μεγαλώνει

απο Kostas Gliatiotis

Μια εταιρεία που… σέβεται τον εαυτό της, δεν αρκείται ποτέ στην δημιουργία κορυφαίων προϊόντων σε μια ή περισσότερες κατηγορίες. Φροντίζει ώστε υα προϊόντα αυτά να συνεργάζονται άψογα μεταξύ τους, και φυσικά να καλύπτουν όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις του αγοραστικού κοινού. Για την Samsung, το Galaxy “οικοσύστημα” περιλαμβάνει μια εντυπωσιακά μεγάλη γκάμα προϊόντων που φυσικά είναι σχεδιασμένα να λειτουργούν… αρμονικά μεταξύ τους. Από τα κορυφαία Smartphones της σειράς Galaxy S, τα προσιτά και ικανά Galaxy A, και φυσικά τις τηλεόρασεις αλλά και τις συσκευές που κάνουν … δυνατή και πιο εύκολη την καθημερινότητα μας, όπως το φυγείο μας και όχι μόνο.

Σε αυτό το άριστα “συνεργαζόμενο” οικοσύστημα, η Samsung έρχεται να προσθέσει νέα προϊόντα, που μάλιστα ανήκουν σε διαφορετικές κατηγορίες. Το κορυφαίο Foldable της εταιρείας, το Galaxy Z Fold 4, είναι η φυσική εξέλιξη του ήδη εντυπωσιακού προκατόχου του. Με καλύτερες επιδόσεις, οθόνες που προσφέρουν καλύτερη εργονομία και πιο εύκολη χρήση, βελτιωμένες κάμερες και φυσικά την επιπλέον λειτουργικότητα του S-Pen. Το Galaxy Z Fold 4 έρχεται και αυτό με την σειρά του να “αντικαταστήσει” το ιδιαίτερα δημοφιλές, και πιο … φυσιολογικό ίσως, αλλά σίγουρα μοναδικό προηγούμενο μοντέλο της σειράς. Με βελτιωμένη κάμερα και αυτό με τη σειρά του, μεγαλύτερη μπαταρία και πλέον μια εξωτερική οθόνη με σημαντικά περισσότερες λειτουργίες.

Η νέα σειρά των Galaxy Watch 5, περιλαμβάνει διαφορετικές προτάσεις, και εδώ ανάλογα με τις ανάγκες αλλά και τις απαιτήσεις που έχει ο καθένας μας. Με βελτιωμένη αυτονομία, νέες έξυπνες δυνατότητες παρακολούθησης σε βάθος χρόνου, και δημιουργίας στατιστικών για την υγεία και τον ύπνο μας. Επιτέλους θα μπορούσε να πει κανείς, και με σημαντικά καλύτερη απόδοση από την μπαταρία, που κάνει την συνεχόμενη χρήση τους ακόμα πιο εύκολη. Το κορυφαίο Watch 5 Pro, έρχεται να προσθέσει σε όλα αυτά, και την κατασκευή από τιτάνιο, με την πολυτέλεια και την αντοχή που αυτή προσφέρει, αλλά και την προστασία της οθόνης του με ζαφείρι για την … άνεση στο να έρθει σε επαφή με κάποια άλλη επιφάνεια κατά λάθος.

Τέλος, τα Galaxy Buds Pro 2 έρχονται και αυτά με τη σειρά τους, να βρούν την “θέση” τους στο άνω άκρο της κατηγορίας προϊόντων ασύρματου ήχου, στο Galaxy οικοσύστημα της Samsung. Με βελτιωμένη ηχητική απόδοση, το νέο LE Bluetooth codec για σημαντικά υψηλότερη “ευκρίνεια” ήχου αλλά και την δυνατότητα χρήσης τους σαν… ασύρματα στερεοφωνικά μικρόφωνα. Με την έμφαση στην εργονομία και την άνετη χρήση για μεγάλο χρονικό διάστημα, που χαρακτηρίζει όλα τα Bluetooth ακουστικά της Samsung.

Ένα κορυφαίο οικοσύστημα συσκευών όπως αυτό της Samsung, πρέπει να εξελίσσεται και να εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα προϊόντα που θα κάνουν την καθημερινότητα μας ακόμα πιο εύκολη. Με τέσσερα διαφορετικά νέα προϊόντα, η εταιρεία δίνει ακόμα περισσότερες επιλογές στους καταναλωτές.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights