Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Το ΠΟΣΟΣΤΟ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ στην οθόνη του iPhone (iOS 16 Beta 5)

Το ΠΟΣΟΣΤΟ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ στην οθόνη του iPhone (iOS 16 Beta 5)

απο Kostas Gliatiotis

Η Apple είναι μια εταιρεία διαφορετική από τις άλλες, και όχι πάντα με καλό τρόπο. Από την εποχή του iPhone X και την εμφάνιση του Notch στο πάνω μέρος της οθόνης, το ποσοστό της μπαταρίας είχε… εξαφανιστεί. Στην πρώτη beta έκδοση του iOS 16 έκανε την εμφάνιση του πάλι σαν Widget στην οθόνη κλειδώματος, και σαν widget υπάρχει από το iOS 15 και στην οθόνη εφαρμογών.

Πλέον, το iOS 16 Beta 5 επαναφέρει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ την τόσο απλή δυνατότητα, του να φαίνεται μονίμως το ποσοστό της μπαταρίας στην οθόνη του iPhone μας. Η δυνατότητα λειτουργεί κανονικά στα iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro max και iPhone 13 mini, όπως και στην αμέσως προηγούμενη σειρά συσκευών της εταιρείας.

Προς το παρόν, φαίνεται ότι δεν θα προστεθεί στο “απλό” iPhone 11, μια επιλογή που πιθανόν οφείλεται στην LCD οθόνη του, ενώ μένει να δούμε τι θα γίνει με τα υπόλοιπα παλαιότερα μοντέλα της σειράς, όπως τα iPhone X, iPhone XS και iPhone XS Max. Το αστείο είναι, ότι για τα iPhone SE σε όλες τις εκδόσεις τους, αυτό δεν αποτέλεσε ποτέ πρόβλημα, αφού η δική τους οθόνη απλά δεν έχει Notch και το ποσοστό της μπαταρίας εμφανίζεται πάντα κανονικά.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights