Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ! (Χαρά και Galaxy Z Flip 4)

ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ! (Χαρά και Galaxy Z Flip 4)

απο Kostas Gliatiotis

Έχει (σχεδόν) γίνει παράδοση να βλέπουμε νέα Smartphones μαζί με την Χαρά, και το νέο Galaxy Z Flip 4 της Samsung είναι μια πολύ καλή…ευκαιρία να το επαναλάβουμε με ένα ακόμα Foldable. Όπως πάντα, οι πληροφορίες (όταν και αν υπάρχουν…) συνδυάζονται με χιούμορ από την πλευρά της Χαράς τουλάχιστον και την δική μου βαρετή προσπάθεια να διατηρήσω μια “σοβαρότητα” !

Το Samsung Galaxy Z Flip 4 είναι βελτιωμένο στους τομείς που έχει πρακτικά σημασία σε σύγκριση με τον προκάτοχο του. Είναι αναμενόμενα μάλλον πιο γρήγορο, με τον Snapdragon 8+ Gen 1 επεξεργαστή στο εσωτερικό του, ο οποίος έρχεται και με βελτιωμένη κατανάλωση ενέργειας αλλά και μειωμένη θερμοκρασία λειτουργίας.

Η μπαταρία του έχει αυξημένη έστω και…οριακά χωρητικότητα, πλέον στις 3.700mAh και ο συνδυασμός προσφέρει στο Galaxy Z Flip 4 χρόνους λειτουργίας που δεν κάνουν την καθημερινότητα μαζί του “προβληματική”

Έχει τέλος, και μια αισθητά καλύτερη βασική κάμερα. Διατηρεί την ονομαστική της ανάλυση στα 12mp, όμως με έναν βελτιωμένο, μεγαλύτερο σε φυσικό μέγεθος αισθητήρα, με τα πλεονεκτήματα που αυτός έχει σε χαμηλό φωτισμό και όχι μόνο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights