Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΗΡΘΕ το iPhone 14 Pro Max

ΗΡΘΕ το iPhone 14 Pro Max

απο Kostas Gliatiotis

Το iPhone 14 Pro είναι το νεότερο και συνολικά καλύτερο τηλέφωνο της νέας σειράς της Apple. Αυτή είναι μια πρώτη γνωριμία μαζί του, λίγη ώρα αφού το πήρα στα χέρια μου. Είναι και μια καλή… ευκαιρία, να συζητήσουμε με την Χαρά, όλα όσα κάνουν διαφορετικά τα iPhone σε σύγκριση με Android Smartphones, αλλά και τις αλλαγές που έχει το iPhone 14 Pro και το iPhone 14 Pro Max.

Χρειάστηκε αρκετή τύχη, και μια πτήση από την Γαλλία στην χώρα μας, αλλά πλέον έχω το iPhone 14 Pro Max στα χέρια μου. Αυτή είναι μια πρώτη γνωριμία με αυτό, και φυσικά θα ακολουθήσει σύντομα και το αναλυτικό του Review.

Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, η Apple αλλάζει την ανάλυση της βασικής κάμερας του iPhone 14 Pro max στα 48mp, βελτιώνοντας ακόμα περισσότερο την παραδοσιακά πολύ καλή απόδοση που έχουν οι συσκευές της στον τομέα της φωτογραφίας αλλά και του βίντεο.

Η οθόνη του iPhone 14 Pro Max αλλά και του iPhone 14 Pro, έχει πλέον τη δυνατότητα να προσαρμόσει τον ρυθμό ανανέωσης ανάμεσα σε 120 και 1Hz, κάτι που θεωρητικά βελτιώνει ακόμα περισσότερο και την κατανάλωση ενέργειας. Όμως με αυτόν τον τρόπο, η Apple πήρε… απόφαση να προσφέρει και το Always On Display σαν δυνατότητα στα δύο νεότερα και καλύτερα μοντέλα της σειράς.

Στο εσωτερικό του iPhone 14 Pro Max, βρίσκεται ο A16 Bionic, με θεωρητικά και πρακτικά ακόμα καλύτερες επιδόσεις. Έχει όμως και ένα ακόμα πιο ισχυρό ISP που του δίνει ακόμα περισσότερες δυνατότητες στην επεξεργασία δεδομένων από την κάμερα. Το Photonic Engine όπως ονομάζει η Apple τον “αντικαταστάτη” του Depp Fusion, υπόσχεται και πιθανότατα προσφέρει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στην πράξη.

Φυσικά, το Dynamic Island, είναι η ονομασία που έχει δώσει στο διαφορετικό σε σχήμα Notch που έχει το iPhone 14 Pro και το iPhone 14 Pro Max. Εκτός όμως από το διαφορετικό αυτό σχήμα, έχει και την δυνατότητα να… προσαρμόζεται σε μέγεθος και σχέδιο ανάλογα με το τι κάνουμε για να προσφέρει μια διαφορετική “εμπειρία” χρήσης.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights