Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei Nova 10 Pro unboxing video: Premium mid-range

Huawei Nova 10 Pro unboxing video: Premium mid-range

απο Kostas Gliatiotis

Το Nova 10 Pro είναι το νεότερο Smartphones της Huawei για το άνω άκρο της μεσαίας κατηγορίας τιμής και αυτό είναι τυπικά μια πρώτη γνωριμία μαζί του και το unboxing video. Έρχεται με ένα σύνολο ενδιαφέροντων τεχνικών χαρακτηριστικών, με κάποια από αυτά να είναι “σπάνια” ακόμα και στην κατηγορία τιμής του.

Η βασική του κάμερα, χρησιμοποιεί έναν αισθητήρα RYYB για βελτιωμένη απόδοση σε συνθήκες χαμηλότερου φωτισμού, και έχει ονομαστική ανάλυση 50mp. Μαζί με αυτή, υπάρχει μια μάλλον πιο “συνηθισμένη” Ultrawide κάμερα με ονομαστική ανάλυση 8mp στον αισθητήρα της και μια macro κάμερα των 2mp.

Η οθόνη έχει μεγαλύτερη διαγώνιο στις 6.78″ και ονομαστική ανάλυση 2652Χ1200 pixels που αν μη τι άλλο της δίνει βελτιωμένη “ευκρίνεια” σε σύγκριση με ένα FullHD+ Panel. Είναι φυσικά τεχνολογίας OLED με ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz, υποστήριξη προβολής HDR περιεχομένου και 10-bit βάθος χρώματος.

Το Nova 10 Pro είναι ταυτόχρονα και το πρώτο Smartphone της HUAWEI που φορτίζει ακόμα πιο γρήγορα με 100W και φυσικά με έναν φορτιστή που περιλαμβάνεται κανονικά στη συσκευασία του. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 4.500mAh, όμως η εταιρεία έχει ιδιαίτερα καλή παράδοση στην σωστη διαχείριση ενέργειας από το λειτουργικό σύστημα.

Στο εσωτερικό του βρίσκεται ο Snapdragon 778G επεξεργαστής της qualcomm, που αποδεδειγμένα είναι περισσότερο από ικανός να προσφέρει την απόδοση που χρειάζεται κανείς για αμεσότητα στην καθημερινή χρήση, χωρίς ενοχλητικά “κολλήματα” και καθυστερήσεις. Συνεχίζει παρόλα αυτά, να έρχεται χωρίς υποστήριξη για 5G δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.

Τέλος, στην Ευρωπαϊκη αγορά, το Nova 10 Pro έρχεται με το EMUI 12 γραφικό περιβάλλον της HUAWEI και κάτω από αυτό, συνεχίζει να βρίσκεται κανονικά το android 11 λειτουργικό σύστημα της Google. Το Smartphone έρχεται χωρίς το σύνολο των Google services, παρόλα αυτά, το App Gallery το κατάστημα εφαρμογών της HUAWEI συνεχίζει να “γεμίζει” με όλες τις διαθέσιμες και χρήσιμες σε καθημερινή χρήση εφαρμογές.

Το Nova 10 Pro έρχεται σε μια έκδοση με 8GB διαθέσιμης μνήμης RAM και 256GB διαθέσιμου αποθηκευτικού χώρου. Η επίσημη κυκλοφορία του στη χώρα μας θα ξεκινήσει σύντομα από την εταιρεία.

Τα πάντα εύκολα και γρήγορα !

Η HUAWEI αναπτύσσει εδώ και χρόνια πλέον, το δικό της οικοσύστημα και κατάστημα εφαρμογών, με την ασφάλεια και τις προδιαγραφές που εξασφαλίζουν ότι οι εφαρμογές, είναι σωστά σχεδιασμένες για να λειτουργούν αποδοτικά στο Smartphone μας. Το HUAWEI App Gallery εμπλουτίζεται συνεχώς με εφαρμογές, σε παγκόσμιο αλλά και Ελληνικό επίπεδο. Σε αυτές, περιλαμβάνονται και οι εφαρμογές για κάθε μεγάλη Ελληνική τράπεζα, με την δυνατότητα μάλιστα πραγματοποίησης ανέπαφων συναλλαγών, στις τράπεζες που αυτό υποστηρίζεται μέσα από την εφαρμογή τους.

Περιλαμβάνονται και εφαρμογές όμως χρήσιμες στην καθημερινότητα μας, όπως αυτή του eFood για τις Online παραγγελίες μας, αλλά και το Microsoft Office η σουίτα εφαρμογών της εταιρείας για όλλες τις “επαγγελματικές” μας ανάγκες μαζί φυσικά με το microsoft Outlook

Φυσικά, υπάρχει πάντα και η εύκολη και απλή λύση του G Space για όσους αναζητούν συγκεκριμένες εφαρμογές που δεν υπάρχει τρόπος να την… βρουν αλλού. Η εφαρμογή του G Space που επίσης μπορεί να βρει πολύ εύκολα κανείς στο HUAWEI App Gallery, δημιουργεί έναν δεύτερο “εικονικό” χώρο μέσα στο Smartphone μας, και σε αυτόν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το google account μας και να έχουμε πρόσβαση στο Play Store και όλες τις εφαρμογές που χρειαζόμαστε.

Υπάρχει μάλιστα η δυνατότητα να δημιουργήσουμε μια συντόμευση στο μενού του HUAWEI Smartphone μας για κάθε μια από τις εφαρμογές που θα εγκαταστήσουμε στο GSpace ώστε να έχουμε άμεσα και εύκολα πρόσβαση σε αυτές.

Τέλος, το Petal Search, η μηχανή αναζήτησης που έχει αναπτύξει η HUAWEI μας προσφέρει μια ακόμα πολύ χρήσιμη δυνατότητα. Αναζητά εύκολα και γρήγορα, μέσα από ένα σωστά σχεδιασμένο γραφικό περιβάλλον, τις εφαρμογές που δεν υπάρχουν (ακόμα) στο HUAWEI App Gallery. Μάλιστα, γνωρίζει ποιες θα εγκαταστήσουμε στο HUAWEI Smartphone μας, και φροντίζει να μας ενημερώσει για ποιες από αυτές υπάρχει νεότερη έκδοση ώστε να μας κατευθύνει για να τις αναβαθμίσουμε.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights