Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Apple iPhone 14 Plus: Αυτό ΈΧΕΙ λόγο ύπαρξης

Apple iPhone 14 Plus: Αυτό ΈΧΕΙ λόγο ύπαρξης

απο Kostas Gliatiotis

Το iPhone 14 Plus είναι ένα διαφορετικό μοντέλο στη νέα σειρά της Apple. Δεν υπάρχει πλέον iPhone 14 mini, και στη θέση του η εταιρεία προσφέρει ένα μοντέλο με το μέγεθος, την οθόνη και την μπαταρία του iPhone 14 Pro Max.

Είναι όμως διαφορετικό σε πολύ συγκεκριμένους τομείς, αφού μοιράζεται τα τεχνικά χαρακτηριστικά με το απλό iPhone 14. Αυτό σημαίνει ότι στο εσωτερικό του έχει τον a15 Bionic επεξεργαστή της Apple, όπως και η αμέσως προηγούμενη σειρά των iPhone 13, ο οποίος όμως παραμένει εντυπωσιακά ισχυρός μέχρι και σήμερα. Παρόλα αυτά, το iPhone 14 Plus και το “απλό” iPhone 14 έρχονται πλέον με 128GB διαθέσιμου χώρου αλλά και 6GB μνήμης RAM όπως και οι “Pro” εκδόσεις.

Η οθόνη είναι όσο μεγάλη χρειάζεται για κάθε είδους χρήση, στις 6.7 ίντσες, με την ίδια ανάλυση και λεπτομέρεια, και παραμένει ένα Supre Retina XDR AMOLED Panel, με υποστήριξη για HDR10, HLG και Dolby Vision HDR. Είναι όμως ένα Panel με ρυθμό ανανέωσης στα 60Ηz, μια διαφορά που είναι λιγότερο σημαντική για όσους προέρχονται από κάποιο παλαιότερο μοντέλο της εταιρείας. Έχει και διαφορετική μέγιστη θεωρητική φωτεινότητα στα 1.000nits σε High Brightness mode, και στα 800nits σε… φυσιολογικές συνθήες.

Το iPhone 14 Plus έχει δύο κάμερες στο πίσω μέρος του, με την βασική από αυτές να αποτελεί μια ουσιαστική βελτίωση σε σύγκριση με αυτή των iPhone 13 και iPhone 13 mini. Διατηρεί την ανάλυση στα 12mp έχει όμως πλέον τον αισθητήρα με το μεγαλύτερο φυσικό μέγεθος από το iPhone 13 Pro και iPhone 13 Pro Max, με την μηχανική σταθεροποίηση σε αυτόν και όχι στον φακό.

Προφανώς και το iPhone 14 Plus δεν είναι ένα…. οικονομικό τηλέφωνο, αφού είναι ακριβότερο από το απλό iPhone 14, έχει όμως σαν πλεονέκτημα την σημαντικά καλύτερη μπαταρία του και την μεγαλύτερη οθόνη.

Η κατασκευή του από αλουμίνιο και όχι ανοξείδωτο ατσάλι, έχει σημαντικά πλεονεκτήματα και στο συνολικό του βάρος, σε σύγκριση με το αντίστοιχο σε μέγεθος αλλά υπερβολικά… βαρύ IPhone 14 Pro Max.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights