Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Vivo Y22s Unboxing video: Premium στη μεσαία κατηγορία

Vivo Y22s Unboxing video: Premium στη μεσαία κατηγορία

απο Kostas Gliatiotis

Το Vivo Y22s είναι το νεότερο Smartphone της εταιρείας που έρχεται πλέον και επίσημα στη χώρα μας, και αυτό είναι το unboxing video του και μια πρώτη γνωριμία με αυτό. Έχει αν μη τι άλλο διαφορετικό και πιο “premium” σχεδιασμό από το συνηθισμένο για την κατηγορία τιμής του, και ένα ενδιαφέρον σύνολο τεχνικών χαρακτηριστικών.

Η βασική του κάμερα έχει ονομαστική ανάλυση 50mp και για μια ακόμα φορά, ξεχωρίζει εκτός των άλλων και η άριστα σχεδιασμένη εφαρμογή της εταιρείας, με όλες τις επιλογές που χρειάζεται κανείς για να βγάλει την καλύτερη δυνατή φωτογραφία. Μαζί με αυτή, το Vivo Y22s έχει δύο ακόμα κάμερες. Η μια έχει έναν macro φακό για φωτογραφίες από πολύ μικρή απόσταση, με ονομαστική ανάλυση 2ΜΡ και μια ακόμα κάμερα των 2ΜΡ που χρησιμοποιείται σαν αισθητήρας “βάθους” για φωτογραφίες πορτραίτου σε συνδυασμό με την βασική κάμερα των 50ΜΡ.

Στο εσωτερικό του βρίσκεται ο Snapdragon 680 επεξεργαστής της qualcomm, και το vivo Y22s τον συνδυάζει με 6GB RAM και 128GB διαθέσιμου χώρου στη βασική έκδοση του. Το Vivo Y22s έρχεται με Android 12, και το αντίστοιχα νεότερο funtouch OS 12 γραφικό περιβάλλον της εταιρίας, κάτι που δυστυχώς μέχρι και σήμερα δεν θεωρείται δεδομένο σε αυτή την κατηγορία τιμής. Η οθόνη είναι ένα LCD Panel, με όσο το δυνατον καλύτερη χρωματική απόδοση μπορεί να έχει μια οθόνη αυτής της τεχνολογίας, με μεγάλο παρόλα αυτά μέγεθος στις 6.55 ίντσες για άνετη χρήση σε όλες τις απαιτήσεις.

Στο εσωτερικό του υπάρχει μια μπαταρία με χωρητικότητα 5.000mAh με απόδοση που προφανώς με αυτό το hardware καλύπτει τις απαιτήσεις που έχει ο καθένας στην καθημερινότητα του. Υπάρχει κανονικά και ο φορτιστής των 18w κάτι που δυστυχώς πρέπει να αναφέρουμε πλέον ξεχωριστά αφού δεν θεωρείται δεδομένο ακόμα και σε αυτή την κατηγορία τιμής.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights