Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ HUAWEI Nova 10: Premium και φωτογραφικά ικανό

HUAWEI Nova 10: Premium και φωτογραφικά ικανό

απο Kostas Gliatiotis

Το HUAWEI Nova 10 είναι το νεότερο φωτογραφικά ικανό Smartphone στη μεσαία κατηγορία, και αυτή είναι μια πρώτη γνωριμία μαζί του στο “ανορθόδοξο” Unboxing video του.

Ξεχωρίζει η βασική του κάμερα με τον RYYB αισθητήρα που μπορεί να δει έως και 30% καλύτερα επίπεδα φωτισμού σε δύσκολες συνθήκες, αλλά και η Ultra wide κάμερα που διαθέτει Auto focus, για σωστή εστίαση σε όλες τις περιπτώσεις, και την λήψη Macro φωτογραφιών.

Το HUAWEI Nova 10 έχει μια οθόνη 6.67 Ιντσών με ένα εντυπωσιακό χρωματικά OLED Panel με χρωματικό εύρος 10-bit και φυσικά ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz. Υποστηρίζει το HDR10 πρότυπο, και συνδυάζεται με τα δύο στερεοφωνικά ηχεία του Smartphone για την καλύτερη εμπειρίεα θέασης.

Στο εσωτερικό του βρίσκεται για μια ακόμα φορά ο Snapdragon 778G επεξεργαστής της Qualcomm σε συνδυασμό με 8GB RAM και 128GB διαθέσιμου χώρου στην βασική του έκδοση. Το HUAWEI Nova 10 έρχεται στην Ευρωπαϊκή αγορά με το EMUI 12 γραφικό περιβάλλον της εταιρείας, και κάτω από αυτό, βρίσκεται κανονικά το Android 12 λειτουργικό σύστημα της Google.

Τα πάντα εύκολα και γρήγορα !

Η HUAWEI αναπτύσσει εδώ και χρόνια πλέον, το δικό της οικοσύστημα και κατάστημα εφαρμογών, με την ασφάλεια και τις προδιαγραφές που εξασφαλίζουν ότι οι εφαρμογές που υπάρχουν σε αυτό, είναι πάντα σωστά σχεδιασμένες για να λειτουργούν αποδοτικά στο Smartphone μας. Το HUAWEI App Gallery διαθέτει πλέον έναν εντυπωσιακά μεγάλο αριθμό δημοφιλών εφαρμογών, σε παγκόσμιο αλλά και Ελληνικό επίπεδο. Σε αυτές, περιλαμβάνονται επίσημα πλέον και οι εφαρμογές για κάθε μεγάλη Ελληνική τράπεζα, με την δυνατότητα μάλιστα πραγματοποίησης ανέπαφων συναλλαγών, στις τράπεζες που αυτό υποστηρίζεται μέσα από την εφαρμογή τους.

Φυσικά, υπάρχει πάντα και η εύκολη και απλή λύση του G Space για όσους αναζητούν συγκεκριμένες εφαρμογές που δεν υπάρχει τρόπος να την… βρουν αλλού. Η εφαρμογή του G Space που επίσης μπορεί να βρει πολύ εύκολα κανείς στο HUAWEI App Gallery, δημιουργεί έναν δεύτερο “εικονικό” χώρο μέσα στο Smartphone μας, και σε αυτόν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το google account μας και να έχουμε πρόσβαση στο Play Store και όλες τις εφαρμογές που χρειαζόμαστε.

Τέλος, το Petal Search, η μηχανή αναζήτησης που έχει αναπτύξει η HUAWEI μας προσφέρει μια ακόμα πολύ χρήσιμη δυνατότητα. Αναζητά εύκολα και γρήγορα, μέσα από ένα σωστά σχεδιασμένο γραφικό περιβάλλον, τις εφαρμογές που δεν υπάρχουν (ακόμα) στο HUAWEI App Gallery. Μάλιστα, γνωρίζει ποιες θα εγκαταστήσουμε στο HUAWEI Smartphone μας, και φροντίζει να μας ενημερώσει για ποιες από αυτές υπάρχει νεότερη έκδοση ώστε να μας κατευθύνει για να τις αναβαθμίσουμε.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights