Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy S22 Ultra με Android 13 και One UI 5

Samsung Galaxy S22 Ultra με Android 13 και One UI 5

απο Kostas Gliatiotis

Το Galaxy S22 Ultra παραμένει το κορυφαίο φωτογραφικά και συνολικά Smartphone της Samsung, και πλέον έχει αναβαθμιστεί και επίσημα στο νεότερο Android 13 αλλά και το επίσης νέο OneUI 5 γραφικό περιβάλλον της εταιρείας. Στο συγκεκριμένο βίντεο, βλέπουμε αρκετές από τις αλλαγές που φέρνει η νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος αλλά και το πως αυτές έχουν γίνει ακόμα καλύτερες και περισσότερες από τη Samsung.

Το OneUI 5 έρχεται με την δυνατότητα προσαρμογής της οθόνης κλειδώματος, νέα γραφικά και animations που θεωρητικά είναι πιο “ομαλά”. Εκτός από το Do Not disturb υπάρχουν πλέον και διαφορετικά modes ανάλογα με την ώρα και το που βρισκόμαστε, αλλά και η δυνατότητα επιλογής συγκεκριμένων επαφών από τις οποίες θα δεχόμαστε κλήσεις ακόμα και όταν αυτό είναι ενεργό.

Αλλαγές έχει κάνει η Samsung στο OneUI 5 και στην εφαρμογή της κάμερας, με ένα ξεχωριστό ‘βοηθό” στο Pro Mode που περιγράφει αναλυτικά κάθε μια από τις δυνατότητες του.

Η εφαρμογή της συλλογής, μπορεί πλέον να αναγνωρίσει κείμενο στις φωτογραφίες, και να το αντιγράψουμε για να το χρησιμοποιήσουμε οπουδήποτε αλλού. Συνολικά στο βίντεο βλέπουμε… 16 διαφορετικές βελτιώσεις και αλλαγές που φέρνει η αναβάθμιση στο Galaxy S22 Ultra.

Μέσα στους επόμενους δύο μήνες, η νεότερη έκδοση λογισμικού θα γίνει διαθέσιμη σε μια μεγάλη γκάμα διαφορετικών Smartphones της Samsung, ξεκινώντας τον Νοέμβριο με τη σειρά Galaxy Fold και Galaxy Flip αλλά και τα ιδιαίτερα ικανά μέχρι σήμερα Galaxy S21 Ultra και τα δύο άλλα μοντέλα της αμέσως προηγούμενης σειράς.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights