Αρχικη APPS / GAMES Pros Academy: O Douleutaras εξελίσσει τους Τεχνικούς Επαγγελματίες

Pros Academy: O Douleutaras εξελίσσει τους Τεχνικούς Επαγγελματίες

απο Kostas Gliatiotis

Πιστός στο όραμά του να αναδείξει την επιχειρηματική διάσταση των Τεχνικών Επαγγελμάτων, ο Douleutaras (www.douleutaras.gr) παρέχει στους επαγγελματίες συνεργάτες του το Πρόγραμμα Πιστοποίησης «Σύγχρονη Επιχειρηματικότητα & Ανάπτυξη». Για τρίτη φορά στην Αθήνα, για πρώτη φορά σε Θεσσαλονίκη και για δεύτερη φορά στη Λευκωσία, οι επαγγελματίες συνεργάτες του Douleutaras θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν χρήσιμες γνώσεις που θα τους επιτρέψουν να εξελίξουν την επιχείρησή τους, λαμβάνοντας πιστοποίηση από το πιο διακεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για Τεχνικούς Επαγγελματίες.

Το Πρόγραμμα Πιστοποίησης του Pros Academy αποτελεί μια πρωτοποριακή εκπαιδευτική πρωτοβουλία του Douleutaras, η οποία αναδεικνύει την εφαρμοσμένη γνώση και τα πρακτικά οφέλη της. Πρόκειται για ολοκληρωμένη εκπαιδευτική διαδικασία δράσης και ανάδρασης από διακεκριμένους καθηγητές/τριες και στελέχη της αγοράς, σε συνεργασία με το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Επιχειρείν ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (https://eltrun.org/), το Εργαστήριο Μάρκετινγκ MarLab του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (https://marlab.ode.uom.gr/) και τη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του University of Central Lancashire Cyprus (Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus – https://www.uclancyprus.ac.cy/)

Έχοντας πάντα στον πυρήνα του την άρτια εξυπηρέτηση των χρηστών της πλατφόρμας αλλά και την επαγγελματική εξέλιξη των συνεργαζόμενων επαγγελματιών του, ο Douleutaras δημιούργησε το Πρόγραμμα Πιστοποίησης «Σύγχρονη Επιχειρηματικότητα & Ανάπτυξη», με στόχο την παροχή γνώσεων σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων επιχειρηματικότητας, καθώς και στην ανάπτυξη δεξιοτήτων και μεθοδολογιών ανάπτυξης μιας σύγχρονης επιχείρησης. Έτσι, η ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση πελάτη, η διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού & συνεργατών, αλλά και μία νέα ενότητα πωλήσεων και αύξησης εσόδων είναι οι τρεις κεντρικοί άξονες πάνω στους οποίους έχει δομηθεί το Πρόγραμμα και στις τρεις πόλεις.

 

 

«Οι προηγούμενοι κύκλοι του προγράμματος στους οποίους συμμετείχαν αποκλειστικά επαγγελματίες-συνεργάτες μας έληξαν με απόλυτη επιτυχία, με τους συνεργάτες μας να αποκομίζουν πολλαπλά οφέλη τόσο για τους ίδιους όσο και για τους χιλιάδες πελάτες που εξυπηρετούν καθημερινά. Αυτό βέβαια αντικατοπτρίζεται και αριθμητικά αφού το 91% των συμμετεχόντων έμεινε ικανοποιημένο τόσο από το είδος των μαθημάτων όσο και από την οργάνωσή του. Όλη η ομάδα του Douleutaras είμαστε πολύ υπερήφανοι και θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στους συνεργάτες μας σε κάθε βήμα εξέλιξης της επιχείρησής τους. Στόχος μας είναι η προώθηση του προγράμματος σε ολόκληρο το δίκτυο των επαγγελματιών μας, αλλά και ο συνεχής εμπλουτισμός του με νέες ενότητες έτσι ώστε η διά βίου μάθηση να γίνει βασικό συστατικό της κουλτούρας των συνεργατών μας», δήλωσε ο Founder & CEO του Douleutaras Ανδρέας Γραμμάτης.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε παρακάτω για το Πρόγραμμα Πιστοποίησης του Douleutaras σε:

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights