Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ POCO M5s Unboxing video: Η επόμενη γενιά

POCO M5s Unboxing video: Η επόμενη γενιά

απο Kostas Gliatiotis

Η POCO συνεχίζει να δίνει έμφαση σε πιο οικονομικές και ταυτόχρονα διαφορετικές σχεδιαστικά συσκευές. Το POCO M5s είναι το “καλύτερο” από τα δύο νέα μοντέλα της σειράς, και αυτό είναι παραδοσιακά πλέον το unboxing video του. Έρχεται με αν μη τι άλλο ενδιαφέροντα τεχνικά χαρακτηριστικά για την κατηγορία τιμής του, με τον Helio G95 επεξεργαστή της Mediatek στο εσωτερικό του, H έκδοση που έρχεται επίσημα στη χώρα μας  κοστίζει 259 ευρώ και έχει 128GB διαθέσιμου χώρου αλλά μόλις 4GB RAM. Έρχεται με το MIUI 13 γραφικό περιβάλλον της Poco (Xiaomi…) και κάτω από αυτό τρέχει το Android 12 λειτουργικό σύστημα της Google.

Φωτογραφικά, είναι σίγουρα ικανοποιητικό με την βασική κάμερα να είναι στα 64mp και μαζί με αυτή υπάρχει μια ακόμα μάλλον χρήσιμη Ultra wide κάμερα, με την συνηθισμένη σε αυτή την κατηγορία τιμής ονομαστική ανάλυση των 8mp. Υπάρχει μια ακόμα macro camera στα 2mp ως συνήθως δυστυχώς και ένας αισθητήρας βάθους θεωρητικά όπως πάντα για συνδυασμό με την βασική κάμερα σε φωτογραφίες πορτραίτου, στα 2mp και πάλι.

H οθόνη του POCO M5s είναι ένα AMOLED Panel στις 6.43 ίντσες με ρυθμό ανανέωσης παρόλα αυτά στα 60Hz αλλά με μέγιστη θεωρητική φωτεινότητα στα 1.100nits σύμφωνα με την εταιρεία. Μάλιστα, υποστηρίζει την προβολή HDR περιεχομένου, μια δυνατότητα που δεν είναι “συνηθισμένη” σε αυτή την κατηγορία τιμής.

Η μπαταρία στο εσωτερικό του έχιε χωρητικότητα 5.000mAh και φορτίζει με 33W, παρόλα αυτά, για κάποιο λόγο το POCO M5s δεν έχει φορτιστή στη συσκευασία του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

1 σχολιο

Μητσιου Γεωργια. 26/03/2023 - 19:13

Καλησπερα.
Θα ηθελα να ρωτησω εαν το Poco M5s ερχεται με τοποθετημενο τζαμακι προστασια οθονης. Αγορασα ενα χθες κ ηταν ηδη με τοποθετημενο τζαμακι.

Reply

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights