Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Vivo Y35 σε τιμή BLACK FRIDAY (Unboxing / Hands on)

Vivo Y35 σε τιμή BLACK FRIDAY (Unboxing / Hands on)

απο Kostas Gliatiotis

To Vivo Y35 είναι το νεότερο οικονομικό Smartphone της εταιρείας που έρχεται επίσημα στη χώρα μας, και για την περίοδο του Black Friday η τιμή του είναι άκρως ελκυστική. Στα 199 ευρώ έρχεται σε έκδοση με 256GB διαθέσιμου χώρου και 8GB RAM, ξεχωρίζοντας σε αυτον τον τομέα σε σύγκριση με σχεδόν κάθε άλλη πρόταση στην κατηγορία τιμής του. Παραδοσιακά, αυτό είναι το unboxing video του, και μια πρώτη Hands on γνωριμία μαζί του.

H Οθόνη έχει το μέγεθος που “πρέπει” στις 6.58 ίντσες και παρότι είναι ένα LCD Panel, έχει ονομαστική ανάλυση FullHD+ αλλά και ρυθμό ανανέωσης στα 90Hz Στο εσωτερικό του βρίσκεται ο αποδεκτός για αυτή την κατηγορία τιμής, Snapdragon 680 επεξεργαστής της Qualcomm, και το Vivo Y35 “τρέχει” το Funtouch OS 12 γραφικό περιβάλλον της εταιρείας, με το Android 12 λειτουργικό σύστημα της Google κάτω από αυτό.

Η βασική του κάμερα έχει ονομαστική ανάλυση 50mp, και στο πίσω μέρος του Vivo Y35 υπάρχει μια ακόμα κάμερα με Macro φακό για φωτογραφίες από μικρή απόσταση, αλλά και μια τρίτη που λειτουργεί σαν αισθητήρας βάθους για φωτογραφίες πορτραίτου.

Τέλος, η μπαταρία στο εσωτερικό του, έχει χωρητικότητα 5.000mAh που είναι άκρως ικανοποιητική για αυτή την κατηγορία, και με απόδοση που περιμένει κανείς με δεδομένες τις χαμηλές απαιτήσεις σε ενέργεια που έχει το Hardware στο εσωτερικό του Vivo Y35. Φορτίζει με 18W που παρότι δεν είναι ιδιαίτερα γρήγορος ρυθμός φόρτισης, τουλάχιστον η εταιρεία φρόντισε να περιλάβει κανονικά τον φορτιστή στη συσκευασία του, κάτι που δυστυχώς δεν θεωρείται πλέον δεδομένο ακόμα και σε αυτή την κατηγορία τιμής.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights