Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Black Friday στα Xiaomi Stores

Black Friday στα Xiaomi Stores

απο Kostas Gliatiotis

To Black Friday είναι και φέτος εδώ με την Xiaomi να διαθέτει τα υπέροχα προϊόντα της σε μοναδικές προσφορές. Οι προσφορές περιλαμβάνουν ολο το οικοσύστημα των αγαπημένων έξυπνων συσκευών της Xiaomi, από τα γνωστά σε όλους smartphones, wearables και σκούπες- ρομπότ, μέχρι smart TVs ακουστικά και scooter. Μπορείτε να βρείτε όλες τις προσφορές στο www.mistore-greece.gr και τα καταστήματα Xiaomi Stores σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Smartphones

H Xiaomi έχει χαράξει μια δυναμική πορεία στην αγορά των έξυπνων κινητών χάρη στις καινοτόμες τεχνολογίες και την υψηλή απόδοση των προϊόντων σε όλες τις κατηγορίες τιμών. Μεταξύ των προσφορών, οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν το μοναδικό Redmi Note 11S, το οικονομικότερο μοντέλο, με κάμερα 108ΜΡ και οθόνη 6,43” FHD+ AMOLED, στη τιμή των 199,90 ευρώ μόνο!

Επίσης, το Redmi Note 9C NFC κυκλοφορεί στη τιμή των 119,90 ευρώ! Κατάλληλο για όσους αναζητούν μια συσκευή για τις καθημερινές ανάγκες τους, που όμως να προσφέρει κάτι παραπάνω. Χάρη στην τεχνολογία NFC, το Redmi Note 9C δίνει στους χρήστες την ικανότητα να πραγματοποιήσουν ανέπαφες συναλλαγές.

Προϊόντα Οικοσυστήματος 

Όλοι γνωρίζουμε πως οι δουλειές του σπιτιού είναι χρονοβόρες και κουραστικές. Η Xiaomi, από την ίδρυση της, έχει ως στόχο την διευκόλυνση της καθημερινής ζωής μέσα από την τεχνολογία. Σε αυτό το πλαίσιο δημιούργησε τη σειρά έξυπνων σκουπών robot, όπως η νέα σειρά Mi Robot Vacuum-Mop 2, που προσφέρει αναβαθμισμένο σφουγγάρισμα και δυνατή αναρρόφηση για όλους τους χώρους του σπιτιού, εύκολα και γρήγορα, μέσα από την εφαρμογή Mi Home. Η σειρά είναι διαθέσιμη σε προσφορά κατά τη διάρκεια του Black Friday.

Για όσους προτιμούν μια παραδοσιακή εμπειρία, οι ασύρματες σκούπες χειρός της Xiaomi είναι επίσης διαθέσιμες σε ειδικές τιμές – μια υπέροχη επιλογή για διαμερίσματα και μικρά γραφεία.

Για όσους αναζητούν μια καθηλωτική οπτικοακουστική εμπειρία, η σειρά έξυπνων  τηλεοράσεων της Xiaomi είναι εδώ για να σας εντυπωσιάσει. Ενδεικτικό παράδειγμα των υψηλών προσφορών, είναι η ασυναγώνιστη 4K QLED Xiaomi TV Q1 E, 55’’, στη τιμή των 469 ευρώ.

Wearables

H Εταιρεία προσφέρει επίσης σειρά από υπέροχα wearables για τον καθημερινό χρήστη, τον αθλητή, τον επαγγελματία αλλά και τον φαν της τεχνολογίας.

Φέτος στο Black Friday, οι φίλοι της Xiaomi θα βρουν τα υψηλής ποιότητας ήχου Xiaomi Buds 3, στην τιμή των 79 ευρώ για την απλή έκδοση, και στα 129 ευρώ για την Pro έκδοση. Και οι δύο σειρές κυκλοφορούν σε άσπρο και μαύρο χρώμα.

Επίσης, τα πολυαγαπημένα Xiaomi Smart Band 7 με τις πολλαπλές λειτουργίες παρακολούθησης της φυσικής κατάστασης, το μοναδικό design, τις 110+ λειτουργίες άθλησης και την 1,62’’ AMOLED οθόνη, κυκλοφορούν στη τιμή των 49.90 ευρώ.

Μετακίνηση

Ειδικά για την περίοδο του Black Friday όσοι αναζητούν μια βιώσιμη, έξυπνη και οικονομική μεταφορά για μέσα στη πόλη, θα βρουν, μεταξύ των προσφορών, το Xiaomi Mi Electric Scooter 4 Pro στη τιμή των 699 ευρώ.

Βρείτε τις προσφορές στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.mistore-greece.gr και στα Xiaomi Stores στα εμπορικά κέντρα Golden Hall και River West, στο Κολωνάκι και στην Θεσσαλονίκη στην Παύλου Μελά. Όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα από την Info Quest Technologies, επίσημο διανομέα της Xiaomi στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights