Αρχικη APPS / GAMES Tι υπάρχει τελικά στο HUAWEI App Gallery

Tι υπάρχει τελικά στο HUAWEI App Gallery

απο Kostas Gliatiotis

Υπάρχει μια σχετική… ειρωνεία, όταν κάτι παρουσιάζεται μονόπλευρά, χωρίς απαραίτητα να υπάρχει μια ολοκληρωμένη εικόνα. Κάτι παρόμοιο λοιπόν ισχύει, όχι μόνο με το ποιες εφαρμογές είναι διαθέσιμες στο App Gallery, το κατάστημα εφαρμογών της HUAWEI, αλλά και το πως αυτό μας βοηθάει να βρούμε σχεδόν όποια εφαρμογή χρειαζόμαστε. Άλλωστε, το Petal search, η ενσωματωμένη μηχανή αναζήτησης στο App Gallery, φροντίζει να βρει για εμας εύκολα και άμεσα την εφαρμογή που θέλουμε, και στην συνέχεια μας καθοδηγεί για να την εγκαταστήσουμε ακόμα και χωρίς να … φύγουμε ποτέ από αυτό.

Εκτός λοιπόν του Payzy της Cosmote, για το οποίο ολοκληρώνεται η διαδικασία και η συμφωνία μεταξύ των δύο εταρειών για την προσθήκη του στο App gallery, υπάρχουν μερικές ακόμα εφαρμογές που κακώς “φαίνεται” ότι δεν είναι εύκολα διαθέσιμες. Το Zoom, το Disney+, το Spotify (και όχι μόνο…) είναι από τις εφαρμογές που το App Gallery μέσω του Petal search θα βρει για εμάς και θα τις εγκαταστήσει στο HUAWEI Smartphone μας χωρίς να χρειαστεί να… φύγουμε ποτέ από αυτό.

Μάλιστα, το WhatsApp, το δημοφιλές app ανταλλαγής άμεσων μηνύματων, έχει την δική του επίσημη σελίδα από την οποία μπορεί να εγκαταστήσει κανείς την νεότερη έκδοση της εφαρμογής του σε οποιοδήποτε Smartphone.

Ενδιαφέρον αποτελεί εδώ η εφαρμογή του Freenow, η οποία έρχεται να αντικαταστήσει το δημοφιλές στη χώρα μας Beat. Η μητρική Γερμανική εταιρεία του beat, μέχρι στιγμής δεν έχει ολοκληρώσει τη διαδικασία ένταξης του freenow στο App gallery, και πρακτικά είναι δική της ευθύνη η απουσία αυτής.

Υπάρχουν τέλος και άλλα παραδείγματα, όπως το Paypal το οποίο συνεχίζει να είναι κανονικά προσβάσιμο από κάθε συσκευή, Smartphone και όχι μόνο, μέσω της επίσημης σελίδας του και με όλες φυσικά τις δυνατότητες που παρέχει σαν υπηρεσία.

Φυσικά, εκτός όλλων αυτών, υπάρχει πάντα η λύση του Gspace. Η εφαρμογή δημιουργεί έναν δεύτερο εικονικό “χώρο” τοπικά στο ίδιο το Smartphone μας, στον οποίο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τον google λογαριασμό μας για να έχουμε πρόσβαση στο Google Play store και όχι μόνο. Η λέξη κλειδί εδώ είναι το “τοπικά”, αφού το σύνολο των δεδομένων μας, παραμένουν στο Smartphone μας και πουθενά εκτός αυτού.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights