Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ HONOR Magic 4 pro video Review: To flagship που δεν είδαμε ποτέ

HONOR Magic 4 pro video Review: To flagship που δεν είδαμε ποτέ

απο Kostas Gliatiotis

Η HONOR έχει δυστυχώς αποχωρήσει επίσημα πλέον από την Ελληνική αγορά, και το Magic 4 Pro δεν το είδαμε ποτέ στη χώρα μας. Όμως χάρη σε ένα φίλο του καναλιού, είχα την ευκαιρία να το δοκιμάσω για μερικές ημέρες, για τις ανάγκες του review. Με βάση τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, το HONOR Magic 4 pro είναι όσο “κορυφαίο” περιμένει κανείς, και το επιβεβαιώνει σχεδόν σε …. όλα και στην πράξη.

Εντυπωσιακή AMOLED οθόνη στα 120Hz, επιδόσεις με τον Snapdragon 8 Gen 1, και την πολυτέλεια και ποιότητα που πάντα ήταν και είναι δεδομένη για την Honor. Οι κάμερες στο πίσω μέρος του Magic 4 pro δείχνουν εντυπωσιακές τεχνικά, στην πράξη όμως είναι και ο μοναδικός τομέας στον οποίο η εταιρεία δεν ξεχωρίζει όσο θα περίμενε κανείς. Παρότι η βασική από αυτές, χρησιμοποιεί τον αποδεδειγμένα πλέον ιδιαίτερα ικανό ΙΜΧ766 αισθητήρα της sony, οι φωτογραφίες που μπορεί να βγάλει δεν είναι όσο …. κορυφαίες περιμένει κανείς, και αυτό είναι ιδιαίτερα εμφανές σε χαμηλότερα επίπεδα φωτισμού.

H μπαταρία στις 4.600mAh είναι λίγο μικρότερη από το συνηθισμένο, χωρίς όμως κάποια αισθητή διαφορά σε καθημερινή χρήση, αφού παραδοσιακά η HONOR κάνει σε όλα τα smartphones της όσα “πρέπει” για την σωστή διαχείριση της ενέργειας. Το Magic 4 pro φορτίζει και εντυπωσιακά γρήγορα με 100W από τον φορτιστή που υπάρχει στη συσκευασία του, κάτι που δυστυχώς συνεχίζει να είναι όλο και πιο… σπάνιο σε ακριβά Smartphones και όχι μόνο.

Το MagicUI 6, το γραφικό περιβάλλον της εταιρείας, συνεχίζει να έχει πολλές “ομοιότητες” με αυτό της HUAWEI, στην εμφάνιση αλλά και στις δυνατότητες που προσφέρει. Προς το παρόν, το magic 4 pro έρχεται με android 12 κάτω από το γραφικό αυτό περιβάλλον, και είναι προς το παρόν άγνωστο αν και πότε θα αναβαθμιστεί στο νεότερο πλέον Android 13 λειτουργικό σύστημα της Google.

Φυσικά, όπως και όλα τα Smartphones της εταιρείας, έτσι και το Magic 4 pro έρχεται με Google services και το Play Store, αφού θεωρητικά τουλάχιστον η Honor αποτελεί πλέον ανεξάρτητη εταιρεία από την HUAWEI.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights