Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Το Vodafone TV παρουσιάζει τους τρεις ηθοποιούς που επιλέχθηκαν για να δανείσουν τη φωνή τους στον Pablo

Το Vodafone TV παρουσιάζει τους τρεις ηθοποιούς που επιλέχθηκαν για να δανείσουν τη φωνή τους στον Pablo

απο Kostas Gliatiotis

Το Vodafone TV παρουσιάζει τους τρεις ηθοποιούς που επιλέχθηκαν για να δανείσουν τη φωνή τους  στον Pablo και στους φίλους του στο πλαίσιο της δεύτερης σεζόν της ομώνυμης σειράς “Pablo” που προβάλλεται από το Vodafone TV.

Η σειρά “Pablo”, η οποία ήταν υποψήφια για Bafta και βραβεύθηκε ως η Καλύτερη Προσχολική Σειρά στα Broadcast Awards 2019, αναδεικνύει τη διαφορετικότητα και εξερευνά το πώς τα άτομα με αυτισμό αντιλαμβάνονται τον κόσμο και τη ζωή γύρω τους.

Στον 2ο κύκλο, οι θεατές θα έχουν και πάλι την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις προκλήσεις του αυτισμού μέσα από τις νέες μικρές, αλλά γεμάτες ομορφιά, ζωντάνια και φαντασία, ιστορίες του “Pablo”. Κάθε επεισόδιο της σειράς θα διαρκεί περίπου 10′ και διηγείται μια διαφορετική πρόκληση της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αυτισμό μέσα από τα μάτια του  Pablo, συνδυάζοντας ζωντανή δράση και κινούμενα σχέδια.

Σε αυτόν τον κύκλο, ο Μητρέλης Απόστολος θα δανείσει τη φωνή του στον πρωταγωνιστή Pablo, ενώ η Ζαχαριάδη Μέλανη θα δώσει φωνή στο Λάμα όπως και ο Χατζιάρας Κωνσταντίνος θα μεταγλωττίσει τον χαρακτήρα της Καμηλοπάρδαλης. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στο Vodafone TV στις 02/04/2023 την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού και θα περιλαμβάνει 52 ξεχωριστά επεισόδια. Η μεταγλώττιση θα γίνει στα Authorwave Studios με σκηνοθέτρια την Χρυσούλα Παπαδοπούλου.

Περισσότερες πληροφορίες για την παιδική σειρά Pablo: PabloGreece < Vodafone TV | Vodafone.gr και σχετικό βίντεο των auditions: YouTube Link του Video της πρώτης Audition https://youtu.be/da-iVQJviE4

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights