Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Γιατί έχω για ΔΕΥΤΕΡΟ το iPhone 14 Pro (long term review)

Γιατί έχω για ΔΕΥΤΕΡΟ το iPhone 14 Pro (long term review)

απο Kostas Gliatiotis

To iPhone 14 Pro και το iPhone 14 Pro Max είναι τα δύο καλύτερα με διαφορά μοντέλα της νέας σειράς από την Apple. Στο συγκεκριμένο, Long term review video, βλέπουμε (υπερβολικά… αναλυτικά) γιατί το iPhone 14 Pro είναι το δεύτερο μου τηλέφωνο που χρησιμοποιώ καθημερινά μαζί με το Galaxy Z Fold 4 της Samsung. Πριν ένα χρόνο, ακριβώς για την ίδια χρήση, είχα το μέχρι και σήμερα έτσι και αλλιώς αντίστοιχα ικανό iPhone 13 Pro, το οποίο με τη σειρά του είχε αντικαταστήσει το iPhone 12 Pro.

Φυσικά, όπως έχω αναφέρει αρκετές φορές στο παρελθόν, χρησιμοποιώ στην καθημερινότητα μου πολλά και διαφορετικά προϊόντα της Apple. Το Macbook Pro M1 έχει αντικαταστήσει το iPad Pro του 2018 για την επεξεργασία των βίντεο μου, τα οποία συνεχίζω να… γυρίζω με διαφορετικούς συνδυασμούς συσκευών της Apple και πάλι. Μέχρι και σήμερα, θεωρώ ότι το iPhone 14 Pro Max, που ήταν και το πρώτο μοντέλο της σειράς που είδαμε σε βίντεο, είναι ένα υπερβολικά μεγάλο, βαρύ και άσκοπα δύσχρηστο στη μεταφορά του τηλέφωνο, όπως αντίστοιχα ήταν και πριν ένα χρονο το iPhone 13 Pro Max.

Υπάρχουν πολλά τα οποία κάνει καλά η Apple σε όλα τα τηλέφωνα της και όχι μόνο, όπως για παράδειγμα η ευκολία και η ταχύτητα του Airdrop στην μεταφορά αρχείων. Υπάρχουν όμως και πολλά άλλα τα οποία συνεχίζουν να γίνονται λίγο διαφορετικά σε σύγκριση με οποιοδήποτε Android Smartphone, αλλά και χαρακτηριστικά που η Apple συνεχίζει να παρουσιάζει σαν “διαφορετικά” απλά επειδή ήρθαν με καθυστέρηση στα δικά της προϊόντα.

Ο βασικότερος όμως λόγος που προς το παρόν δεν πρόκειται κανένα iPhone να γίνει η βασική μου συσκευή, παραμένει το Lightning που χρησιμοποιεί η εταιρεία για την φόρτιση τους. Σε μια εποχή που το Macbook Pro, το iPad Pro και πολλά ακόμα προϊόντα της εταιρείας έχουν επιτέλους υιοθετήσει το USB Type-C πρότυπο, είναι ενοχλητικό να χρησιμοποιείς ακόμα ένα διαφορετικό πρότυπο για την φόρτιση ενός τηλέφωνου. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που το USB 2.0 πρότυπο που υποστηρίζει, κάνει εκτός των άλλων και ενοχλητικά δύσκολη και αργή τη μεταφορά αρχείων από και προς το iPhone 14 Pro και όχι μόνο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights