Αρχικη APPS / GAMES Επετειακά Χριστούγεννα στο Vodafone TV

Επετειακά Χριστούγεννα στο Vodafone TV

απο Kostas Gliatiotis

Η Vodafone TV παρουσιάζει το εορταστικό πρόγραμμα του Δεκεμβρίου με τον εκτενή κατάλογο Disney+ που περιλαμβάνει μια σειρά από εορταστικές ταινίες και ένα ειδικό χριστουγεννιάτικο αφιέρωμα, καθώς και μοναδικούς τίτλους HBO με ντοκιμαντέρ και ένα επετειακό αφιέρωμα για τα 50 Χρόνια HBO. Mε μόλις 6,90€ το μήνα και τον πρώτο μήνα δωρεάν ή εντελώς δωρεάν με τα πακέτα TriplePlayFIBER100 και 200, όλοι μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αμέτρητες επιλογές περιεχομένου.

Αυτόν τον Δεκέμβριο, το Vodafone TV φέρνει ένα απολαυστικό αφιέρωμα στα 50 χρόνια του HBO, ένα αποκλειστικό pop-up κανάλι για τα 12 χρόνια Mad Walk, ταινίες σε πρώτη προβολή και ένα εορταστικό αφιέρωμα Disney+, ώστε αυτά τα Χριστούγεννα να γίνουν πιο μαγικά από ποτέ.

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΑΠO TO DISNEY+

THIS FOOL” 

Το “This Fool” είναι μια τολμηρή κινηματογραφική κωμωδία μισής ώρας που διαδραματίζεται στο South Central Los Angeles της εργατικής τάξης. Η εκπομπή επικεντρώνεται γύρω από τον Julio Lopez, έναν 30χρονο που ζει ακόμα στο σπίτι, βγαίνει με την κοπέλα του από το γυμνάσιο και βρίσκει κάθε δικαιολογία για να αποφύγει να αντιμετωπίσει τα δικά του προβλήματα. Μετάδοση από 21/12.

BARBARIAN 

Μια γυναίκα που μένει σε ένα Airbnb ανακαλύπτει ότι το σπίτι που έχει νοικιάσει δεν είναι αυτό που φαίνεται αφού η κράτησή της συμπίπτει κατά λάθος με έναν άγνωστο άνδρα, χωρίς να γνωρίζει το σκοτεινό μυστικό του σπιτιού. Το πιο παραμελημένο θρίλερ της χρονιάς αναζητά την προσοχή του κοινού.

“NIGHT AT THE MUSEUM: KAHMUNRAH RISES AGAIN”

Στο “Night at the Museum: Kahmunrah Rises Again”, ο Nick Daley ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του ως νυχτοφύλακας στο Αμερικανικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και είναι εξοικειωμένος με την αρχαία ταμπλέτα του μουσείου που ζωντανεύει τα πάντα όταν δύει ο ήλιος. Όταν ο μανιακός ηγεμόνας Kahmunrah δραπετεύει, εναπόκειται στον Nick να σώσει το μουσείο μια για πάντα. ​Μετάδοση από 9/12.

FIRE OF LOVE

Ένα καταδικασμένο ερωτικό τρίγωνο ανάμεσα στους ατρόμητους Γάλλους επιστήμονες, Κάτια και Μορίς Κράφ, και τα αγαπημένα τους ηφαίστεια.

“ENCANTO AT THE HOLLYWOOD BOWL”

Μια ξεχωριστή θεαματική συναυλία στο Casa Madrigal, με τις αυθεντικές φωνές των ηθοποιών του βραβευμένου με Όσκαρ Disney Animation “Encanto“. Οι Stephanie Beatriz, Adassa, Carolina Gaitán, Jessica Darrow, Diane Guerrero, Mauro Castillo, Angie Cepeda και Olga Merediz, και ο Κολομβιανός σούπερ σταρ Carlos Vives, επανενώνονται στο “Encanto at the Hollywood Bowl“. Αυτή η πρωτόγνωρη συναυλία δίνει στο κοινό την πρώτη θέση σε μια γιορτή για το παγκόσμιο αυτό φαινόμενο. Μετάδοση από 28/12.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΜΕ ΤO DISNEY+

Αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι γεμάτα κλασικές και αγαπημένες ταινίες της Disney, με ξεκαρδιστικούς ήρωες και συγκινητικές ιστορίες που κάνουν τα φετινά Χριστούγεννα ακόμα πιο ζεστά. Frozen, Home Alone, The Santa Clause, Pluto’s Christmas Tree, The Nightmare Before Christmas, Miracle on the 34th Street, The Muppet Christmas Carol και πολλοί ακόμη τίτλοι που φέρνουν μαγεία στις φετινές γιορτές.

ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΕIΡΕΣ ΚΑΙ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΣΤΟ ΗΒΟ

GOSSIP GIRL

Ποιος θυμάται το “Gossip Girl”; Όπου μια νέα γενιά εφήβων ιδιωτικών σχολείων της Νέας Υόρκης χρησιμοποιούν ξανά τα (καινούργια) μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να διαδώσουν κουτσομπολιά; Η δεύτερη σαιζόν της πιο hot σειράς του ΗΒΟ έρχεται στο Vodafone TV.​ Μετάδοση από 2/12.

THE SEX LIVES OF COLLEGE GIRLS

Τέσσερα 18χρονα νέα κορίτσια, γίνονται συγκάτοικοι στο Essex College στο Βερμόντ. Πόσο μακριά μπορεί να πάει κανείς για να εξερευνήσει τη σεξουαλική του φύση; Ο δεύτερος κύκλος του “The Sex Lives of College Girls” από το ΗΒΟ έρχεται με φόρα στο Vodafone TV. Μετάδοση από 6/12.

DOOM PATROL

Στη 4η σαιζόν του “Doom Patrol” η ομάδα ταξιδεύει απροσδόκητα στο μέλλον για να έρθει αντιμέτωπη με τον επικείμενο χαμό τους. Και εκεί είναι που  πρέπει να αποφασίσει μια για πάντα ποιο είναι πιο σημαντικό: η δική τους ευτυχία ή η μοίρα του κόσμου; Μετάδοση από 10/12.

MASTER OF LIGHT

Στο “Master Of Light” ο Τζορτζ Άντονι Μόρτον, ένας πλέον αποφυλακισμένος ζωγράφος -που πέρασε δέκα χρόνια στην ομοσπονδιακή φυλακή- ταξιδεύει στη γενέτειρά του για να ζωγραφίσει τα μέλη της οικογένειάς του. Και εκεί θα ξαναγράψει το σενάριο της παλιάς και της νέας του ζωής.

BRANSON

Branson” – ένα όνομα, πολλές ιστορίες. Μια από αυτές είναι και το όνειρο του Ρίτσαρντ Μπράνσον, του επιχειρηματία με τα “σπασμένα” ρεκόρ το ένα μετά το άλλο, να πετάξει όσο πιο ψηλά με αερόστατο. Χρησιμοποιώντας συνεντεύξεις του ίδιου και της ομάδας του αλλά και αρχειακό υλικό, η ταινία καταλήγει μια βιογραφία και διαβάζεται ως μια ιστορία θάρρους, αποφασιστικότητας, απόγνωσης και θριάμβου. ​

ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ

BLACK ADAM

Σχεδόν 5.000 χρόνια αφότου του δόθηκε η παντοδυναμία των Αιγυπτίων θεών, ο Μαύρος Αδάμ απελευθερώνεται από τον επίγειο τάφο του, έτοιμος να δώσει δικαιοσύνη στον σύγχρονο -και άγνωστό του- κόσμο. Ο The Rock στον κόσμο της DC και αυτό από μόνο του αρκεί.

ON THE LINE

Ένας ραδιοφωνικός παραγωγός δέχεται μια κλήση από έναν άγνωστο, που απειλεί να σκοτώσει ολόκληρη την οικογένεια του ζωντανά στον αέρα. Για να σώσει τα αγαπημένα του πρόσωπα θα πρέπει να παίξει ένα σκοτεινό παιχνίδι επιβίωσης και μόνος τρόπος για να κερδίσει είναι να ανακαλύψει την ταυτότητα του εγκληματία.​ Ψυχολογικός τρόμος και Μελ Γκίμπσον στο “On the Line”.

BANDIT

Αφού δραπετεύει από μια φυλακή του Μίσιγκαν, ένας γοητευτικός εγκληματίας αποκτά μια νέα ταυτότητα στον Καναδά και συνεχίζει να ληστεύει τράπεζες και κοσμηματοπωλεία. Βασισμένο σε αληθινή ιστορία.

«JAMIES ITALIAN CHRISTMAS»

Είναι Χριστούγεννα και όλα είναι στολισμένα και η κουζίνα φιλοξενεί δεκάδες λιχουδιές. Και ο Jamie Oliver είναι ο οικοδεσπότης με ιταλικά πιάτα γεμάτα νοστιμιές. Έχετε τίποτα καλύτερο; Το “Jamie’s Italian Christmas” είναι εδώ.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: 50 ΧΡΟΝΙΑ HBO

Τα 50 πρώτα χρόνια είναι δύσκολα. Ή πολύ εύκολα. Aυτό απέδειξε το ΗΒΟ, η πλατφόρμα πριν από τις πλατφόρμες, εκείνο το στούντιο που έμαθε τον κόσμο να βλέπει καλή τηλεόραση. Από τους The Sopranos μέχρι το Game of Thrones και από το The Wire μέχρι το Euphoria, το Vodafone TV γιορτάζει τα 50 χρόνια του ΗΒΟ με ένα αφιέρωμα γεμάτο εκπλήξεις.

MADWALK X VODAFONE TV​

Το πρώτο αποκλειστικό pop up καναλι του Mad Tv για τα θρυλικά Mad Walk, που φέτος κλείνουν τα 11 χρόνια τους είναι γεγονός. Από τις 5 Δεκέμβρη και για έναν μήνα, το ειδικό κανάλι θα φιλοξενεί αποσπάσματα από τις παλιότερες διοργανώσεις, αλλά και ολόκληρα τα shows, θεματικά catwalks, εμφανίσεις εντυπωσιακών acts, σχεδιαστές και ονόματα που συζητήθηκαν, ανέλπιστες συνεργασίες, εκλεκτικές συγγένειες μόδας και ρυθμού.​ Glam, glitter, πόζα και μουσική είναι εδώ, γιατί, τι καλύτερο από ταφτάδες και τραγούδια στη διαπασών για έναν διαφορετικό Δεκέμβριο.​

NETFLIX & AMAZON PRIME

Μέσα από τις εφαρμογές του, το Vodafone TV παρέχει πρόσβαση σε Netflix και Amazon Prime. Το Netflix φέρνει το MAESTRO την πρώτη ελληνική τηλεοπτική παραγωγή που διαβαίνει το κατώφλι του Netflix, το ερωτικό δραματικό θρίλερ του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, όπου η μικρή κοινωνία των Παξών μπλέκεται σε ένα επικίνδυνο κουβάρι γεμάτο μυστικά, λάθη, πάθη, εγκλήματα και όνειρα. Παράλληλα, στο Amazon Prime, το Tom Clancys Jack Ryan”, όπου ένας από τους πλέον γνώριμους «πράκτορες», που έχει μεταπηδήσει με επιτυχία και στη μικρή οθόνη, ταξιδεύει στην Αθήνα για να γυρίσει εδώ μέρος του τρίτου κύκλου, με τον πάντοτε καλοδεχούμενο Τζον Κραζίνσκι στον ομώνυμο ρόλο και ο Jack Ryan μοιάζει θυμωμένος για να τα βάλει με όλους και με όλα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights