Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Τι ΘΥΣΙΑΖΕΙΣ για την κάμερα του Google Pixel 6a

Τι ΘΥΣΙΑΖΕΙΣ για την κάμερα του Google Pixel 6a

απο Kostas Gliatiotis

To Google Pixel 6a είναι ένα ενδιαφέρον θεωρητικά Smartphone, αφού στα χρήματα που κοστίζει έχει αν μη τι άλλο μια πραγματικά καλή κάμερα για την κατηγορία του. Για να πετύχει αυτή την τιμή η εταιρεία, έχει κάνει παρόλα αυτά συγκεκριμένες παραχωρήσεις, όπως η AMOLED οθόνη στα 60Hz, σε μια κατηγορία τιμής που πλέον αυτό δεν είναι απαραίτητα “αποδεκτό”.

Όμως το μεγαλύτερο πρόβλημα του Google Pixel 6a είναι ότι δεν εισάγεται επίσημα στη χώρα μας, όπως άλλωστε και τα Pixel 6, Pixel 6 pro, Pixel 7, Pixel 7 pro. Αυτό έχει πολύ συγκεκριμένους περιορισμούς, όπως η αδυναμία λειτουργίας σε 5G, αλλά ακόμα περισσότερο η απουσία του VoLTE και του Wifi Calling. Όπως φυσικά και το ότι δεν υπάρχει επίσημη υποστήριξη σε περίπτωση προβλήματος / βλάβης εκτός από την αποστολή του σε κάποια άλλη χώρα.

Παρόλα αυτά, το Pixel 6a έχει στο εσωτερικό του τον Google Tensor επεξεργαστή πρώτης γενιάς, που εν μέρη έστω είναι σχεδιασμένος από την ίδια την εταιρεία, με πολλά υποσυστήματα του όμως να είναι σχέδιο της Samsung η οποία και τον κατασκευάζει. Ακόμα και με τα πολλά μειονεκτήματα που φέρνει κυρίως η μη επίσημη υποστήριξη του στη χώρα μας, συνεχίζει να έχει επιδόσεις που είναι υψηλότερες από το “συνηθισμένο” σε αυτή την κατηγορία τιμής.

Η κατασκευή του Google pixel 6a από πλαστικό, είναι μάλλον δεδομένη και αποδεκτή σε αυτή την κατηγορία τιμής, είναι χρήσιμη όμως η πιστοποίηση IP67 για αντοχή στο νερό και τη σκόνη, Η μπαταρία με χωρητικότητα 4.410mAh είναι επίσης μικρότερη από το συνηθισμένο, και σε συνδυασμό με την κατανάλωση ενέργειας του Google tensor περιορίζει την απόδοση της στην πράξη, ενώ η φόρτιση με 18W είναι επίσης πιο “Αργή” από το συνηθισμένο ακόμα και σε αυτή την κατηγορία τιμής.

Τέλος, το Android 13 στην μορφή που υπάρχει σε όλα τα PIxel Smartphones, συνεχίζει να είναι γεμάτο ελλείψεις σε σύγκριση με το γραφικό περιβάλλον κάθε άλλου κατασκευαστή, ακόμα και όσων διατηρούν την εμφάνιση και την χρηστικότητα του Pixel Launcher. Η υποχρεωτική σχεδόν χρήση εφαρμογών όπως το απαράδεκτο Google Photos, Google calendar, και πόσο μάλλον του Youtube Music, περιορίζουν σημαντικά το τι μπορεί να κάνει κάποιος με το Smartphone του χωρίς να μπει στη διαδικασία να βρει και να εγκαταστήσει κάποια άλλη εφαρμογή.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights