Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΙΔΙΟ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ! Xiaomi 12T Pro Daniel Arsham Edition

ΙΔΙΟ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ! Xiaomi 12T Pro Daniel Arsham Edition

απο Kostas Gliatiotis

Το Xiaomi 12T Pro Daniel Arsham Edition, είναι μια “ειδική” έκδοση του έτσι και αλλιώς κορυφαίου Smartphone της εταιρίας. Έχει μια διαφορετική εξωτερική εμφάνιση, που είναι αν μη τι άλλο μοναδική και αρκετά “πολυτελής”.

Διατηρεί όμως όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά της “κανονικής” έκδοσης, όπως τον Snapdragon 8+ Gen 1 επεξεργαστή της Qualcomm, και την κάμερα των 200mp με τον Samsung HP1 αισθητήρα. Η Dianel Arsham έκδοση του Xiaomi 12T Pro θα κατασκευαστεί σε μόλις 2.000 κομμάτια, θα κοστίζει όμως τα ίδια χρήματα με την αντίστοιχη έκδοση του κανονικού μοντέλου με 12GB RAM και 256GB διαθέσιμου χώρου.

H διαφορετική πίσω επιφάνεια του Smartphone είναι σχεδιασμένη να θυμίζει σε εμφάνιση αυτή του χαλκού, ενώ έχει και διαφορετική… υφή που δίνει μια πραγματικά πολυτελή αίσθηση στο χέρι. Οι αλλαγές περιλαμβάνουν και το πλαίσιο στο πλαϊνό μέρος του Xiaomi 12T Pro, που είναι και αυτό σε ένα ιδιαίτερα πολυτελές πράσινο σκούρο χρώμα.

Η προσοχή στην λεπτομέρεια φαίνεται ακόμα περισσότερο σε άλλους τομείς, όπως το πλαίσιο για τις κάμερες του Smarthone που επίσης έχει τον διαφορετικό αυτό σχεδιασμό, αλλά μέχρι και στα… περιεχόμενα της συσκευασίας του. Ακόμα και ο φορτιστής των 120W που προφανώς περιλαμβάνεται στη συσκευασία αυτή, είναι στο ίδιο πράσινο χρώμα που δείχνει ότι η εταιρεία δεν έχει προσπαθήσει να “περιορίσει” το κόστος της συγκεκριμένης έκδοσης.

Οι αλλαγές όμως επεκτείνονται και στο γραφικό περιβάλλον της ειδικής αυτής έκδοσης του Xiaomi 12T Pro. Το Smartphone έρχεται με διαφορετικά εικονίδια που περιορίζονται χρωματικά σε σκούρο πράσινο χρώμα, ακόμα και για εφαρμογές που θα εγκαταστήσουμε εμείς. Ο σκοπός είναι πιθανόν η λιγότερο “κουράστική” και πιο άνετη οπτικά εμφάνιση, που είναι το ζητούμενο για ένα μέρος του αγοραστικού κοινού, και είναι μια αν μη τι άλλο ενδιαφέρουσα αλλαγή. Παρόλα αυτά, από τη στιγμή που το MIUI 13 γραφικό περιβάλλον της Xiaomi υποστηρίζει κανονικά την αλλαγή του συνολικού “θέματος” εμφάνισης, ο ιδιοκτήτης του Xiaomi 12T Pro Daniel Arsham Edition έχει τη δυνατότητα να το αλλάξει σε περίπτωση που δεν συμφωνεί εικαστικά με αυτό.

Η κάμερα των 200mp παραμένει το ίδιο εντυπωσιακή τεχνικά αλλά και σε πραγματική απόδοση, αφού το Xiaomi 12T Pro παραμένει εκτός των άλλων το ίδιο κορυφαίο σε απόδοση με το Hardware που διαθέτει στο εσωτερικό του. Μάλιστα η εταιρεία έχει σωστά επιλέξει όπως και στην κανονική του έκδοση, τον καλύτερο HP1 αισθητήρα που κατασκευάζει η Samsung με τη συγκεκριμένη εντυπωσιακά υψηλή ονομαστική ανάλυση. Η δεύτερη Ultra wide κάμερα παρόλα αυτά, παραμένει στα 8mp και είναι και εδώ όσο “αταίριαστη” είναι και στην κανονική του έκδοση, όπως και η τρίτη και τελευταία macro κάμερα των 2mp.

Η Dianel Arsham έκδοση του Xiaomi 12T Pro, όπως ήδη αναφέραμε δεν θα είναι δυστυχώς επίσημα διαθέσιμη στη χώρα μας, αφού η παραγωγή του είναι ιδιαίτερα περιορισμένη σε μόλις 2.000 συσκευές.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights