Αρχικη APPS / GAMES Πώς το Viber θα σε βοηθήσει να πραγματοποιήσεις τις αποφάσεις σου για τη νέα χρονιά

Πώς το Viber θα σε βοηθήσει να πραγματοποιήσεις τις αποφάσεις σου για τη νέα χρονιά

απο Kostas Gliatiotis

Δεν έχει περάσει πολύ καιρός από τότε που πήραμε τις αποφάσεις μας για τη νέα χρονιά, σκοπεύοντας να παλέψουμε το επόμενο 12μηνο να γίνουμε καλύτεροι. Για κάποιους από εμάς, η ώρα της εγκατάλειψης των αποφάσεων αυτών έχει ήδη φτάσει. Το να ακολουθήσει κανείς τους στόχους του για μεγάλο χρονικό διάστημα είναι ένα δύσκολο επίτευγμα. Ο μόνος τρόπος για να τα καταφέρει είναι να… μην έχει στόχους. Ωστόσο, αν έχεις αποφασίσει να φέρεις αλλαγές στη ζωή σου προς το καλύτερο, το Viber είναι σύμμαχός σου. Η εφαρμογή σε στηρίζει με τέσσερις πυλώνες υγείας και ευτυχίας και σε βοηθά να πραγματοποιήσεις τις υποσχέσεις προς τον εαυτό σου με κάποιες από τις λειτουργίες του:

Υγεία

Οι τακτικοί έλεγχοι της υγείας έχουν οφέλη τόσο στην κατάσταση του οργανισμού σου, όσο και στο πορτοφόλι σου. Μπορείς να ξεκινήσεις προσθέτοντας τα ετήσια τσεκ απ σου στο ημερολόγιο και να αρχίσεις να κλείνεις ραντεβού με γιατρούς και μικροβιολογικά εργαστήρια. Στη συνέχεια, πρόσθεσέ τα στις «Σημειώσεις Μου» στο Viber και βάλε υπενθυμίσεις για κάθε ένα από αυτά, κρατώντας πατημένο το αντίστοιχο μήνυμα.

Το ήξερες ότι το Viber διαθέτει ένα chatbot που είναι αφιερωμένο στη γυναικεία υγεία και είναι μεταφρασμένο στα ελληνικά; Προσφέρει συμβουλές για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού και ρίχνει φως σε διάφορα άλλα θέματα γυναικείας υγείας και υγιεινής. Ψάξε για το WHO Women’s health στο πεδίο αναζήτησης και ξεκίνα να ενημερώνεσαι για τα πιο κοινά ζητήματα υγείας που αντιμετωπίζει το ασθενές φύλο.

Παραγωγικότητα

Οι ομαδικές κλήσεις βοηθούν τα ομαδικά πλάνα, αφού ξεκαθαρίζουν το τοπίο και τις όποιες παρανοήσεις ή επιτρέπουν στην ομάδα να θέσει στόχους -όλοι μαζί. Το Viber επιτρέπει βιντεοκλήσεις με υψηλή ευκρίνεια εικόνας και καθαρό ήχο για έως και 40 άτομα. Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις ψηφοφορίες στις ομαδικές συνομιλίες κάθε φορά που πρέπει να παρθεί μια απόφαση κι έτσι θα γλιτώσεις χρόνο, αποφεύγοντας τις πολλές κουβέντες, ενώ την ίδια ώρα εκδημοκρατίζεις τη διαδικασία.

Χόμπι και Διασκέδαση

Το να είσαι παραγωγικός και προσηλωμένος στις σοβαρές αποφάσεις δεν σημαίνει ότι πρέπει να παραμελείς άλλους τομείς, όπως η διασκέδασή σου και ο ελεύθερος χρόνος. Η ισορροπία μεταξύ της δημιουργίας και της απόλαυσης είναι το μυστικό για έναν ευτυχισμένο άνθρωπο. Πέρα από τις βασικές του λειτουργίες, το Viber προσφέρει μεγάλη ποικιλία διασκεδαστικού περιεχομένου: Από μια μεγάλη γκάμα παιχνιδιών και κουίζ μέχρι την δυνατότητα να δημιουργείς εσύ τα δικά σου αυτοκόλλητα και GIFs ως και την ευκαιρία να παίζεις με τους Φακούς AR του.

Πέρα από τα παραπάνω, η εφαρμογή διαθέτει και μια οθόνη που είναι αφιερωμένη στο καινούργιο περιεχόμενο που έρχεται από τους πολυάριθμους επίσημους συνεργάτες του. Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, Δημόσια Πρόσωπα, Κυβερνητικοί Οργανισμοί και ΜΚΟ (η λίστα είναι ατελείωτη) βρίσκονται στην οθόνη «Εξερεύνηση» και σου προσφέρουν μια γρήγορη ματιά στις εξελίξεις.

Οικογένεια

Στο επίκεντρο της ζωής μας, βέβαια, βρίσκεται πάντα η οικογένεια και στο πλαίσιο της βελτίωσης του εαυτού μας πάντα θέλουμε να τα έχουμε καλά με όλους τους συγγενείς μας και να τους δείχνουμε συχνά την αγάπη και την αφοσίωσή μας -και υποστήριξη σε όσους τη χρειάζονται. Στο κάτω κάτω, αυτό που πραγματικά μετρά είναι οι καλές σχέσεις, η αίσθηση του ανήκειν και η ελευθερία να μπορείς να εκφραστείς και να είσαι ο εαυτός σου. Ακριβώς δηλαδή όλα αυτά που είναι η ουσία του Viber. Οπότε φρόντισε να είσαι πάντα σε επαφή με την οικογένειά σου. Μην ξεχνάς να χρησιμοποιείς τις ευχετήριες κάρτες του Viber για να στείλεις ευχές με αφορμή πολλές γιορτές, όπως ονομαστικές, εθνικές, γενέθλια και άλλες.

Το να βρίσκεσαι μακριά από την οικογένειά σου έχεις τις προκλήσεις του, ειδικά αν δεν διαθέτεις roaming. To Viber σε καλύπτει με το Viber Out, τη λειτουργία που σου επιτρέπει να πραγματοποιείς απευθείας οικονομικές, διεθνείς κλήσεις μέσω της εφαρμογής σε οποιονδήποτε αριθμό, σταθερό ή κινητό σε περίπτωση που αυτός που καλείς δεν έχει Viber.

 

Τέλος, μην ξεχνάς να διασκεδάζεις και να εμπνέεις την οικογένειά σου, στέλνοντάς τους αυτοκόλλητα από την πιο πρόσφατη συλλογή του Viber, που έχει να κάνει με την υγεία, την παραγωγικότητα, την ευζωία και τις δυνατές σχέσεις.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights