Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ HUAWEI FreeBuds 5i: Ακουστικά για άνετη καθημερινότητα με κόστος κάτω των 100€

HUAWEI FreeBuds 5i: Ακουστικά για άνετη καθημερινότητα με κόστος κάτω των 100€

απο Kostas Gliatiotis

Ένα ζευγάρι ασύρματων ακουστικών, πρέπει πλέον να προσφέρει περισσότερα από αυτό που θεωρείται «δεδομένο», την προφανώς κορυφαία ηχητική εμπειρία. Πρέπει να είναι ικανό να αναγνωρίσει τις συνθήκες στο χώρο γύρω μας και να μας… προστατεύσει από θόρυβο και κάθε είδους ενοχλητικό ήχο, να έχει την μπαταρία που χρειάζεται για να μας ακολουθεί σε όλα όσα θέλουμε να κάνουμε, και να είναι όσο το δυνατόν πιο εύκολα στον χειρισμό τους. Αν όλα αυτά συνδυάζονται και με μια όμορφη εξωτερική εμφάνιση, το σύνολο είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση.

Για την HUAWEI είναι σίγουρα αποδεδειγμένο ότι τίποτα από όλα αυτά δεν είναι «δύσκολο», και η εταιρεία έχει διαθέσιμα πολλά διαφορετικά σετ ασύρματων ακουστικών ανάλογα με τις απαιτήσεις αλλά και τις προτιμήσεις που έχει ο καθένας μας. Τα νεότερα Freebuds 5i όμως, έρχονται να προσφέρουν το ιδανικό αυτό πακέτο χαρακτηριστικών και ευχρηστίας σε ακόμα χαμηλότερο κόστος.

Δίνοντας έμφαση στην σωστή και ποιοτική ηχητική απόδοση, τα Freebuds 5i έχουν ένα σύνολο από βελτιώσεις ακριβώς εκεί που πρέπει για να πετύχουν το καλύτερο αποτέλεσμα. Με ενεργή ακύρωση θορύβου (ANC) που μπορεί να … αφαιρέσει έως και 42db έντασης ήχων, κάτι πραγματικά πρωτόγνωρο σε αυτή την κατηγορία τιμής. Αλλά και με την δυνατότητα προσαρμογής της ακύρωσης θορύβου σε τρία διαφορετικά επίπεδα, ανάλογα με τον χώρο στον οποίο βρισκόμαστε αλλά και τις προτιμήσεις μας.

Όμως επειδή τα ασύρματα ακουστικά, συνδεμένα στο Smartphone μας, είναι απαραίτητα προφανώς και για να… μιλήσουμε με κάποιον, τα Freebuds 5i φροντίζουν να προσφέρουν το καλύτερο και σε αυτή την περίπτωση. Με δύο μικρόφωνα σε κάθε ακουστικό, μπορούν να καταγράψουν σωστά την δική μας φωνή, αλλά και να την διαχωρίσουν από τους ήχους στον χώρο γύρω μας. Με αυτόν τον τρόπο, ο συνομιλητής μας θα ακούει πάντα εμάς χωρίς να τον ενοχλεί το σημείο που βρισκόμαστε.

Μια ακόμα δυνατότητα που «φέρνουν» σε αυτή την κατηγορία τιμής για πρώτη φορά τα Freebuds 5i είναι η επιλογή σύνδεσης τους με δύο διαφορετικές συσκευές. Ακόμα λοιπόν και αν βρισκόμαστε στο σπίτι ή και το γραφείο μας, μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε στο τηλέφωνο αλλά και τον υπολογιστή μας, με τα Freebuds 5i να αναγνωρίζουν αυτόματα ποια συσκευή είναι συνδεδεμένη και να μας μεταφέρουν τον ήχο. Μπορούμε να βλέπουμε ένα βίντεο χωρίς να… ενοχλούμε γύρω μας, και την στιγμή που θα δεχθούμε μια κλήση στο Smartphone μας, τα Freebuds 5i θα «γυρίσουν» αυτόματα τη σύνδεση σε αυτό για να μιλήσουμε.

Μπαταρία για να τα έχουμε πάντα μαζί μας.

Τα Freebuds 5i προσφέρουν έως και 28 ώρες λειτουργίας, με την μπαταρία που έχει κάθε ένα από τα ακουστικά και αυτή που διαθέτει η θήκη τους. Με τα ίδια τα ακουστικά να μπορούν να λειτουργήσουν για 6 ώρες συνεχόμενης αναπαραγωγής μουσικής, είναι … απίθανο κανείς να χρειαστεί κάτι περισσότερο στην καθημερινότητα του.

Ακόμα όμως και για τις περιπτώσεις που αυτό δεν αρκεί, δέκα λεπτά φόρτισης στην θήκη τους μπορούν να προσφέρουν δύο ώρες λειτουργίας για κάθε ακουστικό.

Η ευκολία χρήσης.

Το να μπορεί να εκμεταλλευτεί κανείς όλες τις δυνατότητες που έχει ένα σετ ασύρματων ακουστικών χωρίς να χρειαστεί να … πάρει στα χέρια του το Smartphone του, είναι μια δυνατότητα που κάνει ακόμα πιο απλή και ευχάριστη στην καθημερινή «συμβίωση» με αυτά. Τα Freebuds 5i έρχονται με μια διαφορετική επιφάνεια στο πλαϊνό τους μέρος, που είναι ευαίσθητη στην αφή στο σύνολο της. Με αυτόν τον τρόπο, εκτός του να αλλάζουμε την λειτουργία ακύρωσης θορύβου, να απαντήσουμε σε μια κλήση και όλα αυτά που θεωρούνται δεδομένα, τα ακουστικά φέρνουν κάτι ακόμα νέο στην κατηγορία τους.

Την δυνατότητα αλλαγής της έντασης αναπαραγωγής από τα ίδια τα ακουστικά, με μια απλή κύλιση του δαχτύλου μας πάνω σε ένα από αυτά. Μια δυνατότητα που αφού την… συνηθίσει κανείς, θα εκτιμήσει το πόσο χρήσιμη είναι.

Η ποιότητα και η εμφάνιση έχουν σημασία.

Ένα ζευγάρι ασύρματων ακουστικών, δεν αρκεί να προσφέρει όσο το δυνατόν περισσότερα, πρέπει να είναι σχεδιασμένο και κατασκευασμένο να το κάνει αυτό αξιόπιστα, πρακτικά και φυσικά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η αξιοπιστία και η αντοχή στο χρόνο είναι πλέον δεδομένη για όλα τα προϊόντα της HUAWEI  και φυσικά τα Freebuds 5i δεν αποτελούν εξαίρεση σε αυτό.

Είναι όμως σχεδιασμένα να είναι άνετα στη χρήση, πρακτικά σε συνδυασμό με την θήκη τους, αλλά και με την εμφάνιση που τους… αξίζει. Διαθέσιμα σε τρεις διαφορετικούς συνδυασμούς, ο καθένας μπορεί να επιλέξει αυτόν που του «ταιριάζει». Με το μαύρο χρώμα να έχει την σοβαρότητα που θέλει κάποιος, το άσπρο να είναι διαφορετικό και το νέο μπλε χρώμα να τα κάνει να ξεχωρίζουν και οπτικά.

Με μια θήκη που έχει την ποιότητα κατασκευής που όπως είπαμε πρέπει (και είναι δεδομένη για την HUAWEI) αλλά και την πρακτικότητα του να κλείνει με ασφάλεια και σταθερά το καπάκι για να προστατεύσει τα ίδια τα ακουστικά. Αλλά και με μια μαγνητική στήριξη των ακουστικών μέσα στην ίδια τη θήκη που είναι ταυτόχρονα ασφαλής αλλά και εύκολο να τα …. Βγάλουμε από αυτή για να τα χρησιμοποιήσουμε.

Ποιότητα, δυνατότητες, μπαταρία και μοναδικός σχεδιασμός. Όλα όσα περιμένει κανείς από ένα κορυφαίο ζευγάρι ασύρματων ακουστικών. Όλα όσα η HUAWEI μας έχει συνηθίσει πλέον να προσφέρουν όλα τα προϊόντα της, και πλέον σε χαμηλότερο κόστος από τον ανταγωνισμό, με τα νέα Freebuds 5i.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.

 

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights