Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Τα νέα Samsung Galaxy S23 ήρθαν στα Public

Τα νέα Samsung Galaxy S23 ήρθαν στα Public

απο Kostas Gliatiotis

Τα κορυφαία Samsung Galaxy S23 , είναι εδώ με νέες εντυπωσιακές δυνατότητες, μοναδικό σχεδιασμό και φυσικά όπως πάντα στην κορυφή της τεχνολογίας.  Το καθένα σχεδιασμένο να προσφέρει όλα όσα χρειάζεται κανείς στην καθημερινότητα του, με εντυπωσιακή απόδοση σε κάθε ένα από τα τρία μοντέλα της νέας σειράς. Ο σχεδιασμένος για τα Galaxy S23, Snapdragon 8 Gen 2 επεξεργαστής της Qualcomm, προσφέρει ταχύτατη απόκριση, μειωμένη κατανάλωση ενέργειας και μοναδική Gaming εμπειρία.

Το Public είναι αυτό που θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις το Galaxy S23 που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες και απαιτήσεις, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Διαλέγοντας τη συσκευή που σου ταιριάζει, τον τρόπο πληρωμής της αλλά και μια λίστα από διαφορετικές επιλογές για να το έχεις στα χέρια σου όταν και όπως εσύ θέλεις.

Samsung Galaxy S23 Ultra.

Το καλύτερο έγινε… ακόμα καλύτερο ! Μια νέα κάμερα με ανάλυση 200mp είναι εδώ να απαθανατίσει τις αγαπημένες σας στιγμές με μοναδική λεπτομέρεια, σε όλες τις συνθήκες. Το ακόμα καλύτερο nightography mode είναι σχεδιασμένο να «βλέπει» σωστά τα πάντα ακόμα και τη νύχτα, κάνοντας τη λήψη φωτογραφιών μια εύκολη γρηγορη διαδικασία με τα καλύτερα αποτελέσματα.

Μια εκπληκτική οθόνη 6.8 ιντσών, με φωτισμό που προσαρμόζεται πάντα σωστά ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες, είναι πάντα αυτή που με άνεση χάρη στο μέγεθος της και ευκρίνεια χάρη στην υψηλή της ανάλυση θα παρουσιάζει τα πάντα με ζωντανά και έντονα χρώματα. Το S-Pen, η γραφίδα που απέδειξε από την εποχή των Galaxy Note την … χρησιμότητα της, αυξάνει ακόμα περισσότερο τις δυνατότητες του Galaxy S23 Ultra  και προσφέρει δυνατότητες πρωτόγνωρες για την οθόνη ενός Smartphone.

Galaxy S23+

Ο ιδανικός συνδυασμός μεγέθους, χαρακτηριστικών και απόδοσης έγινε ακόμα καλύτερος. Το επανασχεδιασμένο One UI 5.1 γραφικό περιβάλλον της Samsung, που βασίζεται στο Android 13 (και είναι κοινό στα τρία μοντέλα της σειράς) έχει ακόμα περισσότερες επιλογές για την προσαρμογή του Smartphone μας στα δικά μας μέτρα και… γούστα. Το Galaxy S23+ έρχεται με μια οθόνη 6.6 ιντσων, και εδώ με εντυπωσιακά επίπεδα φωτεινότητας που φτάνουν τα 1.750nits, πάντα με την ομαλότητα και την ευχάριστη εμπειρία χρήσης που χαρίζει ο ρυθμός ανανέωσης στα 120Hz.

Με τρεις διαφορετικές κάμερες, σχεδιασμένες και εδώ για τα καλυτερα αποτελέσματα. Η βασική από αυτές έχει έναν αισθητήρα των 50mp για κορυφαία λεπτομέρεια σε όλες τις φωτογραφίες μας, και οι δύο κάμερες με τον υπερευρυγώνιο φακό και το 3Χ οπτικό zoom είναι εδώ για να έχουμε πάντα το «κάδρο» που θέλουμε σε κάθε φωτογραφία.

Galaxy S23

Οι δυνατότητες, η ταχύτητα, οι κάμερες και η οθόνη δεν είναι χαρακτηριστικά που έρχονται πάντα σε… μεγάλο μέγεθος. Το Galaxy S23 με την οθόνη των 6.1 ιντσών, είναι όσο μικρό πρέπει για να είναι πάντα εύκολο στη μεταφορά του και τη χρήση ακόμα και με ένα χέρι. Χωρίς όμως να κάνει καμία «παραχώρηση» εκεί που έχει σημασία. Με τις ίδιες επιδόσεις χάρη στον Snapdragon 8 Gen 2 επεξεργαστή στο εσωτερικό του, όλες τις κάμερες με την κορυφαία απόδοση όπως και στο Galaxy S23+ και με την ίδια πολυτελή κατασκευή από γυαλί και αλουμίνιο.

Προπαραγγελία που διπλασιάζει

Από την 1η Φεβρουαρίου και για την περίοδο της προπαραγγελίας μέχρι την κυκλοφορία της σειράς Galaxy S23, μια μοναδική προσφορά δίνει σε όλους τη δυνατότητα να κερδίσουν ακόμα περισσότερα. Με την αγορά του μοντέλου που επιθυμεί κάποιος, η Samsung δίνει δωρεάν την αμέσως μεγαλύτερη έκδοση αποθηκευτικού χώρου και 100€ επιπλέον όφελος στην αξία επιστροφής της παλιάς σου συσκευής.

Γιατί Public

Η επιλογή του Smartphone που ταιριάζει στις ανάγκες και τις προτιμήσεις μας, γίνεται ακόμα πιο εύκολη όταν μπορούμε να το αποκτήσουμε ακριβώς με τον τρόπο που θέλουμε. Με την υπηρεσία FlexPay, μπορούμε να αποκτήσουμε το Galaxy S23 που θέλουμε, σε έως και 36 δόσεις άμεσα και εύκολα. Με την επίσκεψη σε ένα κατάστημα Public, το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να διαλέξουμε το προϊόν που θέλουμε και το προσωπικό του καταστήματος θα αναλάβει όλα τα υπόλοιπα. Θα καταχωρήσει το αίτημα για το πρόγραμμα χρηματοδότησης FlexPay, θα διαχειριστεί τα δύο μοναδικά δικαιολογητικά που χρειάζονται, δηλαδή την ταυτότητα και το εκκαθαριστικό μας και σε λίγα λεπτά θα μας έχει την απάντηση για την έγκριση του.

Η υπηρεσία BOX NOW όμως είναι αυτή που μας προσφέρει την ελευθερία να παραλάβουμε το Galaxy S23 μας ακριβώς όταν και από εκεί που θέλουμε εμείς. Με περισσότερα από 1.200 σημεία σε όλη την Ελλάδα, μπορούμε απλά να επιλέξουμε εμείς αυτό που είναι πιο κοντά μας και μας βολεύει. Η παραγγελία μας θα παραδοθεί στο σημείο αυτό, και με απόλυτη ασφάλεια θα το παραλάβουμε με τον κωδικό που δημιουργείται για την παραγγελία μας. Οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας μας βολεύει, χωρίς ωράριο καταστημάτων αλλά και αναμονή ενός κούριερ.

Χωρίς ΦΠΑ για αγορά επαγγελματία

Το Public κάνει ακόμα πιο εύκολη την αγορά ενός Smartphone και συγκεκριμένων προϊόντων τεχνολογίας με την απαλλαγή του ΦΠΑ. Από την σελίδα του public, τηλεφωνικά μέσω του κέντρου εξυπηρέτησης και φυσικά στο ίδιο το κατάστημα, κάθε επαγγελματίας μπορεί πολύ εύκολα με το ΑΦΜ του και άμεσα μέσα από την εφαρμογή της ΑΑΔΕ μπορεί να κάνει την αγορά του με το επιπλέον όφελος της αφαίρεσης του φόρου.

Όταν η κορυφαία τεχνολογία της Samsung στη σειρά Galaxy S23 συναντά την μοναδική εξυπηρέτηση και τις επιλογές αγοράς του Public, είναι ακόμα πιο εύκολο για όλους μας να αποκτήσουμε αυτό που θέλουμε.

Ο δρόμος για το νέο Samsung Galaxy S23 οδηγεί μόνο στα Public!

Γιατί που αλλού θα βρεις:

  • Προνόμια από την προπαραγγελία του νέου Samsung Galaxy S23…
  • Δυνατότητα επέκτασης εγγύησης του Galaxy S23…
  • Δυνατότητα πληρωμής με άτοκες δόσεις με κάρτα ή χωρίς στα καταστήματα και online…
  • Δυνατότητα παραλαβής σε 1.200 lockers σε όλη την Ελλάδα…
  • & Απαλλαγή ΦΠΑ για επαγγελματίες;

Αν λοιπόν και εσύ είσαι Samsung fan έλα στην παρέα μας, έλα στα Public!

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights