Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Second Go: Η επιλογή στο refurbished iPhone αποκλειστικά στα Public

Second Go: Η επιλογή στο refurbished iPhone αποκλειστικά στα Public

απο Kostas Gliatiotis

Η αγορά ενός παλαιότερου μοντέλου της Apple με χαμηλότερο κόστος, μπορεί να γίνει είτε με την επιλογή ενός μεταχειρισμένου τηλεφώνου, είτε με την πιο αξιόπιστη επιλογή μιας refurbished συσκευής. Στα καταστήματα Public και μέσω του Public.gr μπορεί να βρει κανείς μια γκάμα από refurbished προϊόντα όπως refurbished laptop και iPhone της second go, τα οποία έρχονται με συγκεκριμένα πλεονεκτήματα σε σύγκριση με την αγορά ενός μεταχειρισμένου iPhone. Τα δύο σημαντικότερα από αυτά, είναι ο έλεγχος που έχει γίνει για τη σωστή λειτουργία κάθε συσκευής, και η εγγύηση που παρέχει η εταιρεία σε συνεργασία με την iRepair.

Οι αυστηροί ποιοτικοί έλεγχοι των Public κάνουν το “νέο” σου refurbished iPhone σαν να ήταν καινούργιο!

Πιο συγκεκριμένα, κάθε refurbished iPhone της second go, έχει ελεγχθεί για τη σωστή λειτουργία του, ενώ έχουν γίνει και οι απαραίτητες «αλλαγές» σε αναλώσιμα όπως η μπαταρία όταν και εάν αυτό είναι απαραίτητο. Στη συνέχεια, οι συσκευές αξιολογούνται σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες ανάλογα με την συνολική τους πλέον «εικόνα» και κατάσταση. Στην Grade A ανήκουν οι συσκευές με απειροελάχιστα και μη ορατά εξωτερικά σημάδια χρήσης, στην κατηγορία Grade B περιλαμβάνονται οι συσκευές με μικρά ορατά σημάδια εξωτερικά λόγω χρήσης ενώ στην κατηγορία Grade C (που ακόμα δεν είναι διαθέσιμη παρόλα αυτά) ανήκουν οι συσκευές με περισσότερα ορατά σημάδια εξωτερικά, που είναι και η πιο οικονομική επιλογή.

Refurbished iPhone με εγγύηση καλής λειτουργίας!

Αυτό που έχει σημασία όμως είναι ότι όλες οι refurbished συσκευές της second go είναι 100% πλήρως λειτουργικές στο σύνολο τους, ενώ επίσης όπως ήδη αναφέραμε καλύπτονται με ένα χρόνο καλής λειτουργίας από την iRepair αλλά και με τηλεφωνική υποστήριξη από την εταιρεία σε περίπτωση που χρειαστούμε κάτι για κάθε μια από αυτές.

Προτίμησε ένα refurbished iPhone και υποστήριξε κι εσύ την προσπάθεια των Public για ένα βιώσιμο μέλλον!

Εδώ έχει σημασία να αναφέρουμε και μερικές ακόμα χρήσιμες «λεπτομέρειες» όπως είναι η σωστή συσκευασία τους, που αναγράφει τα χαρακτηριστικά της κάθε συσκευής, την κατηγορία στην οποία ανήκει αλλά το σημαντικότερο περιέχει κανονικά φορτιστή και καλώδιο. Ο φορτιστής αυτός είναι κάτι που για ακόμα και για κάποια από τα παλαιότερα τηλέφωνα της εταιρείας δεν ήταν κάτι «δεδομένο» στην συσκευασία τους.

Τέλος, η επιλογή ενός refurbished iPhone από τα Public έχει θετικές επιπτώσεις και στο περιβάλλον. Κάθε παλαιότερη συσκευή που χρησιμοποιείται ξανά, εξοικονομεί πόρους από την κατασκευή νέων, ενώ μειώνει και τον συνολικό όγκο ηλεκτρονικών που συσσωρεύονται στο περιβάλλον.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights