Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy S23 Plus Video Review: Η λογική επιλογή

Samsung Galaxy S23 Plus Video Review: Η λογική επιλογή

απο Kostas Gliatiotis

Το Galaxy S23+ είναι το “μεσαίο” σε διαστάσεις, δυνατότητες και κόστος Smartphone της νέας σειράς της Samsung και αυτό είναι το αναλυτικό του review. Έρχεται με τον ίδιο, εντυπωσιακά ισχυρό και αποδοτικό Snapdragon 8 Gen 2 επεξεργαστή της Samsung στο εσωτερικό του, και περιορισμένες αλλαγές εκτός αυτού, σε σύγκριση με τον προκάτοχο του.

Η μπαταρία έχει αυξημένη κατά 200mAh χωρητικότητα στις 4.700mAh και είναι η δεύτερη και μοναδική ουσιαστική αλλαγή, μαζί με την μικρή διαφορά στην εξωτερική του εμφάνιση που το κάνει να μοιάζει πλέον περισσότερο με το κορυφαίο Galaxy S23 Ultra.

Οι τρείς κάμερες στο πίσω μέρος του Galaxy S23+ έχουν παραμείνει θεωρητικά οι ίδιες σε τεχνικά χαρακτηριστικά, με διαφορετικό όμως αισθητήρα για την βασική από αυτές. Τυπικά ο Samsung GN3 των 50ΜΡ, είναι ο ίδιος με αυτόν που χρησιμοποιεί το Galaxy Z Fold 4 της εταιρείας (και συσκευές του ανταγωνισμού…) είναι όμως διαφορετικός από τον GN5 με την ίδια ονομαστική ανάλυση που χρησιμοποιούσε για την βασική του κάμερα το αμέσως προηγούμενο μοντέλο της σειράς. Η κάμερα με τον Ultra wide φακό συνεχίζει  να έρχεται χωρίς Auto focus, μια έλλειψη που δύσκολα δικαιολογείται πλέον στην κατηγορία τιμής που ανήκει το Galaxy S23+, ενώ και αυτή με το 3Χ οπτικό zoom συνεχίζει να έχει ιδιαίτερα ικανοποιητική απόδοση για το είδος της πάντα και εδώ με την ίδια ονομαστική ανάλυση στα 10mp.

Παρόλα αυτά, θεωρητικά και πρακτικά μέχρι ένα σημείο, η απόδοση του Galaxy S23+ φωτογραφικά αλλά και στην εγγραφή βίντεο, έχιε βελτιωθεί χάρη και πάλι στον Snapdragon 8 Gen 2 επεξεργαστή στο εσωτερικό του και τις σημαντικά βελτιωμένες δυνατότητες επεξεργασίας δεδομένων από κάθε κάμερα που αυτός έχει.

Προφανώς τώρα και το Galaxy S23+ δεν είναι ένα “οικονομικό” Smartphone, και μάλιστα πλέον η τιμή πώλησης του ξεπερνά σημαντικά το “ψυχολογικό” όριο των 1.000 ευρώ. Είναι επίσης δεδομένο ότι σύντομα, στην ίδια κατηγορία τιμής, ο ανταγωνισμός θα προσφέρει τις δικές του προτάσεις, που τουλάχιστον τεχνικά θα δείχνουν ανώτερες, και μένει να το δούμε και στην πράξη.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights