Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΜΙΚΡΟ ΜΟΝΟ (?) ΣΤΟ ΜΑΤΙ: Samsung Galaxy S23

ΜΙΚΡΟ ΜΟΝΟ (?) ΣΤΟ ΜΑΤΙ: Samsung Galaxy S23

απο Kostas Gliatiotis

To Galaxy S23 είναι το μικρότερο σε μέγεθος, και σχετικά έστω οικονομικότερο μοντέλο της νέας σειράς από τη Samsung. Είναι όμως πρακτικά το ίδιο ικανό με το Galaxy S23+ σε επιδόσεις, κάμερες και με εξαίρεση το μέγεθος και στην οθόνη του. Ο Snapdragon 8 Gen 2 επεξεργαστής της Qualcomm στο εσωτερικό του, το κάνει με χαρακτηριστική άνεση, προς το παρόν τουλάχιστον το πιο γρήγορο Smartphone σε αυτό το μέγεθος.

Οι κάμερες είναι όσο ικανές είναι και στο “μεσαίο” μοντέλο της σειράς, και με έστω και μέσω… software καλύτερη απόδοση από αυτές του αμέσως προηγούμενου Galaxy S22. Η μπαταρία έχει επίσης “μεγαλώσει” αν και παραμένει μικρότερη από το ιδανικό με χωρητικότητα 3.900mAh. Αυτό που συνεχίζει παρόλα αυτά να ενοχλεί, είναι σίγουρα η φόρτιση με 25W και όχι έστω με 45W όπως στα Galaxy S23+ και προφανώς το κορυφαίο Galaxy S23 Ultra. Όπως φυσικά και η απουσία του φορτιστή από τη συσκευασία του Galaxy S23, το οποίο παρότι είναι θεωρητικά το “οικονομικότερο” όπως είπαμε από τα τρία μοντέλα, συνεχίζει να κοστίζει σχεδόν 1.000 ευρώ για την βασική του έκδοση με 128GB διαθέσιμου χώρου και 8GB RAM.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights