Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Με LEICA CAMERA και αυτό! Xiaomi 13

Με LEICA CAMERA και αυτό! Xiaomi 13

απο Kostas Gliatiotis

To “απλό” Xiaomi 13 είναι το δεύτερο από τα τρία συνολικά μέλη της νέας σειράς από την εταιρεία. Έρχεται και αυτό με κάμερες που έχουν δημιουργηθεί σε συνεργασία με την LEICA, και αρκετές διαφορές που το κάνουν ταυτόχρονα μικρότερο αλλά και πιο οικονομικό.

Στο εσωτερικό του υπάρχει και πάλι ο Snapdragon 8 gen 2 επεξεργαστής της Qualcomm, που το κάνει ταυτόχρονα το ισχυρότερο smartphone σε αυτό το μέγεθος. Η βασική του κάμερα έχει και εδώ ονομαστική ανάλυση 50mp, χρησιμοποιεί όμως έναν διαφορετικό ΙΜΧ800 αισθητήρα της Sony, με OIS και dual pixel auto focus. Διαφορετικές είναι και οι άλλες δύο κάμερες στο πίσω μέρος του σε σύγκριση με το κορυφαίο Xiaomi 13 Pro μοντέλο της σειράς.

Η οθόνη του Xiaomi 13, στις 6.33 ίντσες παραμένει ένα AMOLED Panel στα 120Hz με υποστήριξη για προβολή HDR περιεχομένου αλλά και το Dolby Vision HDR πρότυπο που είναι διαδεδομένο σε streaming υπηρεσίες όπως το netflix και το Disney Plus. Διατηρεί τα ίδια κορυφαία επίπεδα φωτισμού με το Xiaomi 13 Pro, με τα 1.200nits σε High Brightness mode και έως 1.900nits θεωρητική μέγιστη τιμή.

Η μπαταρία στο εσωτερικό του είναι επίσης αναμενόμενα μικρότερη σε χωρητικότητα, φορτίζει με 67W αλλά και εδώ με έναν φορτιστή που περιλαμβάνεται κανονικά στη συσκευασία του. Το Xiaomi 13 είναι με χαρακτηριστική διαφορά το καλύτερο smartphone σε κάμερες και επιδόσεις, για όσους αναζητούν μια συσκευή με μικρότερο μέγεθος και εύκολη στη μεταφορά.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights