Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Lenovo X1 Fold: Το Foldable Laptop εξελίσσεται !

Lenovo X1 Fold: Το Foldable Laptop εξελίσσεται !

απο Kostas Gliatiotis

Πριν από περισσότερο από δύο χρόνια, η Lenovo είχε τραβήξει (δικαίως) το ενδιαφέρον του κόσμου της τενχολογίας, με την παρουσίαση τότε του πρώτου αναδιπλούμενου φορητού thinkpad X1 Fold. Μάλιστα, δεν αποτελούσε ποτέ μια προσπάθεια της εταιρείας να εντυπωσιάσει με κάτι που δεν μπορεί να κατασκευάσει στην τελική εμπορική μορφή του, αφού το x1 Fold έφτασε κανονικά στην αγορά, αλλά και στα χέρια μας για την δοκιμή του.

 

H Lenovo όμως συνεχίζει να δείχνει ότι στηρίζει και πιστεύει την συγκεκριμένη ομολογουμένως διαφορετική αλλά και πρακτική “ιδέα” του να έχει ένας φορητός υπολογιστής μια εύκαμπτη οθόνη στο εσωτερικό του. Η νεότερη έκδοση του X1 fold λοιπόν, έρχεται με σημαντικές βελτιώσεις σε όλους τους τομείς, και αλλαγές που το κάνουν και πιο “πρακτικό” σαν υπολογιστή. Η πρώτη από αυτές που είναι και πιο άμεσα ορατή, είναι το μεγαλύτερο μέγεθος της εσωτερικής του οθόνης. Με αυτόν τον τρόπο, είναι προφανώς εντυπωσιακή στη χρήση της όταν χρησιμοποιείται πλήρως ανοιχτή, αλλά προσφέρει μερικά ακόμα πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα.

Το βασικό από αυτά είναι ότι ακόμα και “διπλωμένο” σε γωνία που θυμίζει έναν κανονικό φορητό υπολογιστή, το κάθε μισό έχει πλέον μεγαλύτερο μέγεθος. Με αυτή την αλλαγή, το νέο x1 Fold έχει μεγαλύτερο κάτω μισό για το εικονικό πληκτρολόγιο και το trackpad πλέον, αλλά και μεγαλύτερη … οθόνη που μπορεί να χρησιμοποιήσει κανείς στο πάνω μισό του.

Αλλαγές έχουν γίνει όμως και στο φυσικό πληκτρολόγιο του X1 Fold, και πάλι προκειμένου να βελτιωθεί περισσότερο η χρηστικότητα του. Η σημαντικότερη είναι και εδώ το διαφορετικό, μεγαλύτερο μέγεθος του, με την άνεση που προσφέρει στην συνεχόμενη σύνταξη κειμένου. Μεγαλύτερο είναι και εδώ το trackpad που ομολογουμένως ήταν “περιορισμένο” στην πρώτη έκδοση του X1 Fold, ενώ και το ίδιο το πληκτρολόγιο εφαρμόζει στο foldable laptop με διαφορετικό τρόπο. Μάλιστα πλέον μπορεί να μεταφερθεί ξεχωριστά από το ίδιο το X1 Fold, ενώ η εταιρεία δηλώνει ότι έχει βελτιώσει σημαντικά και την απόδοση της μπαταρίας του, παρότι πλέον δεν φορτίζει από το ίδιο το λαπτοπ.

Η σημαντικότερη όμως αλλαγή που έχει κάνει η lenovo  στο νέο X1 Fold, έρχεται σε συνδυασμό με την καλύτερη “κατανόηση” που έχουν πλέον τα windows 11 για κάτι διαφορετικό όπως και αυτό. Η εταιρεία έχει βελτιώσει σημαντικά τον τρόπο που οι δικές της εφαρμογές προσαρμόζουν το λειτουργικό σύστημα στις διαφορετικές θέσεις και το διαφορετικό μέγεθος που μπορεί να έχει η οθόνη του. Η ταχύτητα με την οποία γίνεται η προσαρμογή αλλά και η… αξιοπιστία ότι αυτή θα γίνει πάντα σωστά, βρίσκεται σε επίπεδο που κάνει εύκολη και γρήγορη την εναλλαγή και την χρήση του X1 Fold.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights