Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Ένα Laptop από το μέλλον: Lenovo X1 Fold video Review

Ένα Laptop από το μέλλον: Lenovo X1 Fold video Review

απο Kostas Gliatiotis

Είναι γεγονός ότι στον κόσμο των φορητών υπολογιστών, το πραγματικά διαφορετικό είναι κάτι ιδιαίτερα σπάνιο. Ακόμα και η αγορά των Ultrabooks έχει «γεμίσει» πλέον με προτάσεις που εντυπωσιάζουν με το χαμηλό τους βάρος και τις περιορισμένες διαστάσεις τους.

Τι γίνεται όμως όταν μια εταιρεία θέλει να προσφέρει κάτι πραγματικά διαφορετικό, και… τολμάει να φέρει μια νέα τεχνολογία στον χώρο αυτό? Στην περίπτωση της Lenovo και του X1 Fold, η απάντηση είναι απλή. Εκμεταλλευόμενη την τεχνογνωσία και την εμπειρία της, δείχνει τον δρόμο στην κατηγορία των αναδιπλούμενων φορητών υπολογιστών με εύκαμπτη οθόνη.

Η Lenovo είναι η πρώτη εταιρεία που φέρνει στην αγορά επίσημα έναν φορητό υπολογιστή με αναδιπλούμενη εύκαμπτη οθόνη. Το Thinkpad X1 Fold, όμως όπως δηλώνει και η ονομασία του, ανήκει στην δημοφιλή σειρά Laptop της εταιρείας, που ξεχωρίζουν για τον επαγγελματικλο σχεδιασμό, και την αντοχή τους. Σε συνδυασμό με το πληκτρολόγιο και την γραφίδα, το X1 Fold είναι ένα πραγματικό “εργαλείο” που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Οι επιδόσεις του είναι μάλλον ικανοποιητικές, όμως η Foldable OLED οθόνη του είναι εντυπωσιακή, όπως και η προσοχή στη λεπτομέρεια που έχει δώσει η εταιρεία.

Από διπλωμένο στην μέση, με το κάτω μέρος σαν πληκτρολόγιο, και φυσικά πλήρως ανοιχτό σαν ένα μεγάλο Tablet. Θεωρητικά ο ιδιοκτήτης του μπορεί να χρησιμοποιήσει το κάτω μισό σαν εικονικό πληκτρολόγιο, με αρκετά καλή απόκριση.

Παρόλα αυτά, η Lenovo έχει σχεδιάσει ένα ιδιαίτερα «έξυπνο» πλήκτρολόγιο που ταιριάζει απόλυτα στο X1 Fold. Αυτό που κάνει αμέσως θετική εντύπωση είναι ότι το πληκτρολόγιο αυτό, παρά το μικρό του μέγεθος, έχει την ίδια ακριβώς αίσθηση και ποιότητα με κάθε άλλο φορητό υπολογιστή της σειράς Thinkpad.

Εφαρμόζει μαγνητικά στο X1 Fold, και παραμένει ιδιαίτερα σταθερό ακόμα και για «έντονη» πληκτρολόγηση. Μάλιστα φορτίζει ασύρματα από το Laptop, κάτι που σημαίνει ότι πρακτικά δεν πρόκειται να … μείνει από μπαταρία. Όμως η Lenovo έχει σχεδιάσει και ένα μικρό «πτερύγιο» στο εξωτερικό δερμάτινο μέρος του X1 Fold, το οποίο λειτουργεί σαν βάση για να μπορεί κανείς να το έχει … όρθιο με την οθόνη του ανοιχτή.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights