Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Motorola Rollable Smartphone: Ένα διαφορετικό concept

Motorola Rollable Smartphone: Ένα διαφορετικό concept

απο Kostas Gliatiotis

H motorola ήταν τυπικά η πρώτη εταιρεία που έφερε στην αγορά ένα foldable smartphone με το πρώτης γενιάς RAZR, και στη συνέχεια παρουσίασε τις νεότερες εκδόσεις του με ενδιαφέρουσες αλλαγές και βελτιώσεις. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης στην Βαρκελώνη, η motorola παρουσίασε ένα νέο concept που παρόλα αυτά, τεχνικά τουλάχιστον μοιάζει να είναι πολύ κοντά στο στάδιο της τελικής παραγωγής.

Το rollable smartphone της εταιρείας… ξεδιπλώνει την οθόνη από το εσωτερικό του με έναν μηχανισμό, αλλάζοντας στην πράξη το μέγεθος της σε κάθετη μορφή. Με αυτόν τον τρόπο, ένα μεγάλο τμήμα της οθόνης είναι πάντα ορατό, και στην συνέχεια μπορεί να “μεγαλώσει” ακόμα περισσότερο ανάλογα με το τι θέλουμε να κάνουμε με το τηλέφωνο μας. Η έκδοση του rollable smartphone που βρίσκεται στην Βαρκελώνη, δείχνει να είναι πλήρως λειτουργική, ακόμα και αν δεν είναι για λόγους ασφαλείας, προσβάσιμη στο να τη δοκιμάσει κανείς ελεύθερα. Το smartphone έχει κανονικά… κάμερες στο πίσω μέρος του και όλα όσα θεωρούμε πλέον δεδομένα σε ένα τηλέφωνο αυτού του είδους και όχι μόνο, ενώ και πάλι για λόγους ασφαλείας είναι μέσα σε μια θήκη και το ίδιο.

Τα τεχνικά του χαρακτηριστικά δεν είναι γνωστά, αλλά δεν έχουν απαραίτητα σημασία σε μια συσκευή που δεν έχει ακόμα κυκλοφορήσει και πιθανότατα θα διαφέρει στην τελική της έκδοση όταν και με όποιο τρόπο γίνει αυτή διαθέσιμη. Η motorola όπως και η “μητρική” της lenovo, έχουν μια… παράδοση να κάνουν δημόσια γνωστά μόνο concept αυτού του είδους, που έχουν μια πιθανότητα να φτάσουν στο τελικό στάδιο της παραγωγής. Το κατά πόσο είναι εύκολο να κατασκευαστεί ένα rollable smartphone με την αντοχή που πρέπει να έχει προκειμένου να χρησιμοποιείται καθημερινά, είναι κάτι που δεν το γνωρίζουμε ακόμα. Για να συνεχίζει όμως την εξείλξη του η motorola μέχρι αυτό το σημείο, είναι ιδιαίτερα πιθανό ότι έχει βρει λύση και σε αυτό το “πρόβλημα”.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights