Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ To OPPO N2 Flip θα έρθει επίσημα στη χώρα μας

To OPPO N2 Flip θα έρθει επίσημα στη χώρα μας

απο Kostas Gliatiotis

Ήταν ήδη σχεδόν “σίγουρο” ότι η OPPO θα φέρει και επίσημα στη χώρα μας το νέο της foldable smartphone, είναι όμως χρήσιμο το ότι η πληροφορία επιβεβαιώθηκε και από τα στελέχη της Ελληνικής ΟΡΡΟ που βρίσκονται στην Βαρκελώνη. Το Oppo Find N2 Flip λοιπόν, θα έρθει επίσημα και στη χώρα μας μέσα στον επόμενο μήνα εκτός απροόπτου. Μάλιστα θα είναι πλήρως “πιστοποίημένο” για την σωστή λειτουργία του και στα τρία Ελληνικά δίκτυα, αν και υπάρχει μια πιθανότητα αρχικά να είναι διαθέσιμο μόνο σε ένα από αυτά αποκλειστικά.

Παρότι η Ευρωπαϊκή έκδοση του Find N2 Flip έρχεται με τον Dimensity 9000+ επεξργαστή της Mediatek, είναι ένα ιδιαίτερα ικανό foldable smartphone που ξεχωρίζει για την μεγαλύτερη εξωτερική του οθόνη. Η εταιρεία έχει δεσμευθεί ότι θα αυξήσει συνολικά την λειτουργικότητα της και τον τρόπο που μπορεί να την εκμεταλλευτεί ο ιδιοκτήτης του Find N2 Flip, αφού προσωρινά είναι περιορισμένη σε πολύ συγκεκριμένες εφαρμογές αλλά και με όχι απαραίτητα την καλύτερη διαχείριση και των ειδοποιήσεων μας.

Το Find N2 flip ξεχωρίζει παρόλα αυτά για την κατασκευή του, τον τρόπο που διπλώνει την οθόνη του χωρίς να είναι εμφανές το σημείο που λυγίζει αλλά και την συνολική “ομορφιά” του, που είναι ίσως το βασικό κριτήριο επιλογής σε ένα smartphone αυτού του είδους.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights