Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ realme 10: Κυκλοφορεί στην Ελλάδα στις 22 Μαρτίου

realme 10: Κυκλοφορεί στην Ελλάδα στις 22 Μαρτίου

απο Kostas Gliatiotis

Η realme, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone στον κόσμο, ανακοίνωσε επισήμως πως το πρώτο προϊόν της σειράς realme 10 – το realme 10– που κυκλοφορεί στην Ελλάδα στις 22 Μαρτίου. Το νέο της smartphone θα έρθει να κατακτήσει «βασιλική» θέση στην καρδιά των καταναλωτών, διαθέτοντας τον καλύτερο επεξεργαστή στην κατηγορία του, τον MediaTek G99 SoC.

Εκτός από τις ισχυρές του επιδόσεις, το realme 10 διαθέτει επίσης έως και 16GB (8GB + 8GB) δυναμική μνήμη RAM – τη μεγαλύτερη στην κατηγορία του. Προσφέροντας πρόσθετη ευέλικτη εικονική μνήμη RAM στους χρήστες του, το realme 10 διασφαλίζει μια ομαλή ροή χρήσης, ακόμα και όταν εκτελούνται ταυτόχρονα έως και 18 εφαρμογές.

Ως η κύρια σειρά προϊόντων της realme, η σειρά realme Number Series έχει δημιουργηθεί με κεντρικό πυρήνα την τεχνολογία leap-forward. Τέλος, το realme 10 θα διαθέτει τις περισσότερες leap-forward τεχνολογίες που σαρώνουν τον ανταγωνισμό αυτή την περίοδο, οπότε μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights