Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ vivo X90 Pro 5G: Αλγόριθμοι & Τεχνολογία Επαγγελματικής Απεικόνισης με διπλό επεξεργαστή για το Perfect Shot

vivo X90 Pro 5G: Αλγόριθμοι & Τεχνολογία Επαγγελματικής Απεικόνισης με διπλό επεξεργαστή για το Perfect Shot

απο Kostas Gliatiotis

Στον κόσμο των smartphones η «καλή» κάμερα, θεωρείται προφανώς πλέον δεδομένη. Δεν θεωρείται όμως αντίστοιχα… δεδομένο το να έχει ένα smartphone ακριβώς τις κάμερες που χρειάζεται για μοναδικές ποιοτικά και όχι μόνο φωτογραφίες, αλλά και όλες τις επιλογές που θα μας επιτρέψουν να βγάλουμε πάντα τη φωτογραφία αλλά και το βίντεο που εμείς θέλουμε.

Είναι ακόμα πιο δύσκολο μάλιστα, ακόμα και αν υπάρχουν αυτές οι επιλογές, να είναι διαθέσιμες με έναν απλό και εύκολο τρόπο, ώστε αν θέλει κανείς να τις εκμεταλλευτεί. Αν δεν… θέλει, να μπορεί παρ’ όλα αυτά το smartphone να βγάλει και πάλι μια κορυφαία φωτογραφία χωρίς προσπάθεια.

Για την vivo όμως τίποτα από αυτά δεν είναι δύσκολο, και η εταιρεία το έχει αποδείξει αυτό εδώ και χρόνια, τόσο σε παγκόσμιο επίπεδο αλλά και τον τελευταίο χρόνο και στη χώρα μας, με τις κορυφαίες φωτογραφικά και όχι μόνο προτάσεις της. Το νεότερο X90 Pro 5G της vivo που είναι πλέον διαθέσιμο επίσημα και στη χώρα μας, έρχεται να προχωρήσει όχι ένα αλλά… πολλά βήματα την εμπειρία χρήσης και την ποιότητα στον τομέα της φωτογραφίας και του βίντεο.

 

Ένα κορυφαίο φωτογραφικά smartphone, πρέπει να «ξεκινήσει» από το να έχει προφανώς τις καλύτερες τεχνικά και σε σύνολο κάμερες. Το vivo X90 Pro 5G ξεχωρίζει με χαρακτηριστική άνεση φυσικά και σε αυτόν τον τομέα. Η βασική του κάμερα, χρησιμοποιεί τον μεγαλύτερο σε φυσικό μέγεθος, και τεχνικά προηγμένο IMX989 αισθητήρα της Sony, τύπου 1 ίντσας. Η μεγαλύτερη κατά 80% επιφάνεια του σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό της vivo, του επιτρέπει να βλέπει όσο το δυνατόν καλύτερα επίπεδα φωτισμού σε όλες τις συνθήκες. Φυσικά, η βασική αλλά και οι άλλες δύο κάμερες στο vivo X90 Pro 5G είναι για μια ακόμα φορά αποτέλεσμα της συνεργασίας της εταιρείας με την ZEISS και την εμπειρία που αυτή έχει.

Ο φακός λοιπόν στην βασική κάμερα με τον μοναδικό στο είδος του IMX989, έχει συνολικά 8 «στοιχεία» στον φακό του, με το τελευταίο από αυτά να είναι κατασκευασμένο από γυαλί, για ακόμα καλύτερη χρωματική συμπεριφορά… και όχι μόνο. Η ZEISS προσφέρει και πάλι εκτός από την εμπειρία της στον τομέα των φακών για κάθε μια από τις κάμερες του Χ90 Pro, και την T* επίστρωση στους φακούς αυτούς, που μειώνει δραματικά τις αντανακλάσεις από τον φωτισμό γύρω μας.

Η δέσμευση όμως της vivo για κορυφαία αποτελέσματα από τις κάμερες του X90 Pro, δεν «περιορίζεται» στο κορυφαίο hardware για κάθε μια από αυτές. Στο εσωτερικό του «ζει» το custom V2 chip που έχει αναπτύξει η εταιρεία, για την επεξεργασία των δεδομένων από τις κάμερες του vivo X90 Pro 5G. Μάλιστα η αποτελεσματικότητα του δεν περιορίζεται μόνο στην λήψη φωτογραφιών, αφού «επεκτείνει» ακόμα περισσότερο και την εγγραφή βίντεο. To vivo X90 Pro 5G μπορεί να καταγράψει βίντεο σε ανάλυση 4Κ με HDR και μάλιστα με μοναδικά αποτελέσματα σε ποιότητα και λεπτομέρεια ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες φωτισμού.

Είναι όμως ο μοναδικός τρόπος που η εφαρμογή της κάμερας του vivo X90 Pro 5G προσφέρει όλες τις δυνατότητες που έχει το smartphone, αυτός που το κάνει να ξεχωρίζει. Δομημένες σε ένα σωστά σχεδιασμένο, και απλό στη χρήση «μενού» μας δίνουν την δυνατότητα να επιλέξουμε εμείς πάντα ακριβώς τη φωτογραφία που θέλουμε να βγάλουμε. Το ZEISS mode μπορεί να ενεργοποιηθεί άμεσα και εύκολα από την εφαρμογή αυτή, και να μας χαρίσει φωτογραφίες με εντυπωσιακά ρεαλιστικά χρώματα, μοναδική λεπτομέρεια και ξεχωριστό χαρακτήρα πάντα χάρη και στον εντυπωσιακό τεχνικά IMX989 αισθητήρα. Είναι όμως εύκολο και να το… απενεργοποιήσει κανείς, όταν θέλει οι φωτογραφίες του να έχουν ζωντανά και έντονα χρώματα για να αποτυπώσει με τον καλύτερο τρόπο το σκηνικό ή το αντικείμενο της φωτογραφίας.

Η επιλογή να βγάλουμε πάντα ακριβώς τη φωτογραφία που θέλουμε, με τον τρόπο που θέλουμε, και η σιγουριά ότι θα έχουμε πάντα το πιο ικανό smartphone για να το κάνουμε αυτό, είναι που κάνει το vivo X90 Pro 5G να ξεχωρίζει. Άλλωστε η όμορφη φωτογραφία είναι κάτι… υποκειμενικό, η τεχνικά σωστή φωτογραφία όμως σε όλες τις συνθήκες και ανεξάρτητα από τη χρήση του ZEISS mode και της φυσικότητας που αυτό προσφέρει, είναι κάτι που πρέπει να θεωρείται δεδομένο σε αυτή την κατηγορία και όχι μόνο.

Απλά το vivo X90 Pro 5G προσφέρει… απλόχερα όλα αυτά και τα συνδυάζει και σε ένα σύνολο τεχνολογίας που εκτός από τις κάμερες του, περιλαμβάνει μια κορυφαία οθόνη, αντίστοιχα κορυφαίες επιδόσεις και φυσικά την πολυτέλεια και τον μοναδικό σχεδιασμό στον οποίο μας έχει συνηθίσει η εταιρεία!

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights