Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ iPhone 14 Pro vs Vivo X90 Pro: ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ

iPhone 14 Pro vs Vivo X90 Pro: ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ

απο Kostas Gliatiotis

Το iPhone 14 pro, όπως και το ίδιο φωτογραφικά iPhone 14 Pro max, είναι οι δύο καλύτερες συσκευές της Apple στον τομέα της φωτογραφίας. Αντίστοιχα το X90 Pro είναι το νεότερο και καλύτερο Smartphone της Vivo. Για μια ακόμα φορά λοιπόν, σε blind test στο instagram, βλέπουμε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας σε 14 διαφορετικές φωτογραφίες ανάμεσα στα δύο smartphones.

Αυτή τη φορά, αποκλειστικά με την βασική τους κάμερα, και σε όλες τις συνθήκες εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Το Vivo X90 pro είναι για μια ακόμα φορά, αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ της εταιρείας και της Γερμανικής Zeiss. Οι φακοί σε κάθε μια από τις κάμερες του, όπως και η T* επίστρωση πάνω από αυτούς, αλλά και η επεξεργασία σε επίπεδο λογισμικού που γίνεται με το Custom V2 chip που έχει αναπτύξει η εταιρεία. Το iPhone 14 Pro από την πλευρά του, είναι το πρώτο Smartphone της Apple με κάμερα υψηλότερης ονομαστικής ανάλυσης στα 48mp και εκμεταλλεύεται με τον θεωρητικά καλύτερο τρόπο την εμπειρία που έχει και εδώ η εταιρεία στον τομέα της φωτογραφίας αλλά και του βίντεο.

Σε όλες τις φωτογραφίες, το αποτέλεσμα από τo Vivo X90 Pro είναι στο πάνω μισό, και αντίστοιχα στο κάτω μισό το iPhone 14 Pro. Η πιο ζωντανή και ευχάριστη χρωματική απόδοση από το smartphone της vivo είναι προτιμότερη για την πλειοψηφία στις φωτογραφίες σε καλά επίπεδα φωτισμού, ενώ αντίστοιχα και κατά τη διάρκεια της νύχτας, το X90 Pro εκμεταλλεύεται τα πλεονεκτήματα του IMX989 στην βασική του κάμερα, όπως και την επίστρωση της Zeiss στον φακό της, που μειώνει σημαντικά τις αντανακλάσεις από τον φωτισμό.

Παρόλα αυτά, σε φωτογραφίες από μικρή απόσταση, φαίνεται για μια ακόμα φορά, ότι το φυσικό bokeh “θόλωμα” της κάμερας του X90 Pro δεν είναι προτιμότερο για τους περισσότερους, αφού ήταν και οι μοναδικές φωτογραφίες στις οποίες η πλειοψηφία επέλεξε το iPhone 14 Pro.

 

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights