Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Redmi Note 12 Pro+ : 200mp!!

Redmi Note 12 Pro+ : 200mp!!

απο Kostas Gliatiotis

Το Redmi Note 12 Pro+ είναι το κορυφαίο μοντέλο της νέας σειράς από την Xiaomi για την μεσαία κατηγορία τιμής. Ξεχωρίζει αναμενόμενα μάλλον για την κάμερα των 200mp, που αποτελεί μια ακόμα “πρωτιά” για την εταιρεία σε αυτή την κατηγορία. Δεν περιορίζεται όμως σε αυτή, αφού είναι ένα σύνολο από χαρακτηριστικά που “πρέπει” να έχει ένα Smartphone με αυτό το κόστος.

Η AMOLED οθόνη των 6.67 ιντσών του Redmi Note 12 Pro+, έχει ανάλυση 2400×1080 pixels και ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz που μπορεί όμως να προσαρμόζεται αυτόματα ανάμεσα σε 60,90 και 120Hz ανάλογα με τις συνθήκες. Υποστηρίζει την προβολή HDR περιεχομένου, εκτός όμως από το HDR10+ πρότυπο, προσφέρει υποστήριξη και για το Dolby Vision HDR, που δυστυχώς συνεχίζει να είναι σπάνια στον χώρο των Android Smartphones και πόσο μάλλον σε αυτή την κατηγορία τιμής. Τέλος, το συγκεκριμένο AMOLED Panel έχει και 10-bit χρωματικό “εύρος”.

Στο εσωτερικό του Redmi Note 12 Pro+ βρίσκεται ο dimensity 1080 επεξεργαστής της Mediatek, με επιδόσεις που καλύπτουν με σχετική άνεση τις απαιτήσεις που μπορεί να έχει κάποιος από αυτό. Συνδυάζεται με 8GB RAM αλλά και 256GB διαθέσιμου αποθηκευτικού χώρου, στην μια και μοναδική έκδοση που θα είναι επίσημα διαθέσιμη στη χώρα μας.

Τέλος, όπως και πριν ένα χρόνο περίπου, στο τότε Note 11 Pro+ έτσι και το νεότερο μοντέλο φορτίζει με 120W την μπαταρία με χωρητικότητα 5.000mAh που έχει στο εσωτερικό του. Μάλιστα, ο φορτιστής περιλαμβάνεται κανονικά στη συσκευασία του για μια ακόμα φορά. Σε μια κατηγορία που δυστυχώς ο ανταγωνισμός έχει αφαιρέσει και τον φορτιστή, αλλά προσφέρει και σημαντικά πιο αργή φόρτιση ακόμα και όταν τον αγοράσει κάποιος ξεχωριστά.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights